אני פשוט נהנה מכל רגע משחק התקפה נהדר של אל איי שחקנים נעים בכל רגע קובי מוסר כמעט לא זורק
פשוט מדהים
אני פשוט נהנה מכל רגע משחק התקפה נהדר של אל איי שחקנים נעים בכל רגע קובי מוסר כמעט לא זורק
פשוט מדהים
|
|
חחח כן אני רואה וכן סוף סוף הוא משחק כמו בן-אדם ולא כמו מניאק שרק זורק ולא משתף כימעט את הקבוצה שלו...
אבל עד עכשיו את כל המשחקים של בפלייאוף הוא לא ניסה לעשות נק', הוא מסר הרבה והוא מסיים עם הרבה אסיסטים ( יחסית אליו )
..
אבל עדיין אני לא סובל אותו ואת לייקרס! יאללה פיניקס!
יחסית אליו? הוא מסיים עם הרבה אסיסטים בכללי יש לו היום כבר איזה8 אסיסטים וזה לא רק זה הוא לא מחפש זריקות סתם בשביל לזרוק ה וא מחפש למסור וזה מה שעושה את ההבדל כל הקבוצה עכשיו במשחק וזה מה שיפה אתה רואה את כולם זזים עושים תנועה נלחמים
את היחסית אליו הזה כתבתי בגלל שלפני שהתחיל הפלייאוף הוא רק ניסה לעשות נק' ות'אמת הוא לא ממש מסר הרבה אסיסטים
קובי שיחק יפה אין מה להגיד
קובי שיחק מעולה מביחנת מנהיגות ומבחינת מה שהוא תורם לכול שחקניים לייקרס רואים תשיפור שחל אצל כול שחקניי לייקרס כאשר קובי בראיינט מחזיק בכדור ומנהל את המשחק בצורה נכונה וטובה והמישחקי פלייאוף מול פיניקס רק מחזקים את מה שתמיד חשבתי ומה שהרבה אנשים כבר יודעים קובי בראיינט השחקן הגדול בNBA יותר טוב מלברון לדעתי!
איזה יותר טוב מלברון מה אתם מקשקשים
הוא עכשיו מתחיל לעשות את מה שלברון עושה כל העונה רק יותר טוב
הוא התחיל למסור קצת אז פתאום הוא לא עובר את ה 20 נקודות
לברון סיים עם ממוצע אסיסטים כזה וממוצע של מעל 30 נקודות למשחק ( וגם ריבאונדים )
ככה ש... המסירות של קובי מראות שהוא התבגר ..אבל גם מראות כמה לברון מדהים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא אותו דבר אחי אני ראיתי את המשחק ותשמע הוא 6-18 וכמעט כל הזריקות שהוא לקח היו על סוף שעון או משהו כזה זריקות לא נוחות אחי אני אומר לך בחיים לא ראיתי את בראיינט ככה ראית את כל הקבוצה מחוברת בזכותו את כולם עושים תנועה בהתקפה נלחמים בהגנה אתה רואה פתאום את קוואמי בראון אגרסיבי מסיים משחק עם 5 אסיסטים !! לוק וולטון מסיים בדאבל פיגרס משחק שני בסדרה הזו שמע בקליבלנד זה לא ככהנכתב במקור על ידי Alonh
משחק גדול של הלייקרס
פיל ג'קסון עושה בצפר למאמנים למייק דאנטוני וזה לא יודע מה לעשות עם עצמו
משחק קבוצתי של הלייקרס ומשחק הפנים של הלייקרס לא נותן לפיניקס שום הזדמנות לעלות לסיבוב השני של הפלייאוף
רק שימשיכו ככה יאללה לייקרס!!
מאז המשחק הראשון של הסדר הזאת התחלתי לאהוב את קובי רציני
הוא ראה שלא הולך אז הוא המשיך במשחק המשולש של הלייקרס ושיחק טוב,למרות ההפסד
אני עם הלייקרס בפלייאוף הזה,אחרי שכל כך שנאתי אותם כל השנים
זה מוזר
בטח בגלל סמוש ולאמר ואולי גם כריס מיהם שנאי כל אך אוהב
ואי אפשר בלי סאשה וויאצ'יץ'
שחקן חמוד חח
הטיפשות של וואן הורגת אותי
הפעם הנטל היה קבוצתי לחלוטין, 5 שחקנים בצהוב סיימו את המשחק עם 10 נקודות ומעלה כאשר הבולט שבהם היה סאמוש פארקר עם 18 נקודות שהגיעו ללא ריבאונדים וללא אסיסטים (מוזר).
מה מוזר? שהוא לא לקח ריבאונדי ם או מסר אסיסטים? מי ביקש דעה יא מפגירם
סטיב נאש אומנם היה קרוב לטריפל דאבל (17 נקודות, 11 אסיסטים ו-7 ריבאונדים) אך בגדול, זה לא נראה טוב עבור הסאנס שנמצאים בפיגור מול חבורת הנגרים של קובי
מעצבן מעצבמעצבןמעצבןן.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פיל ג'קסון שוב מוכיח שהוא גאון נקודה.
סך הכל, הלייקרס עושים את הדבר הנכון, לפיניקס אין סנטר. והם ממשיכים לדחוף את הכדור פנימה ולשלוט בצבע, יחד עם הגנה מדהימה שרק פיל יודע להפיק משחקנים ויחד עם כושר משחק נפלא של לוק וולטון קוואמי ולאמר אודום פיל יצר את התוכנית משחק המושלמת לנצח את פיניקס.
אם הלייקרס יעברו באמת הם יצטרכו את בראיינט עם 40 בממצוע למשחק.
כי מול הקליפרס\דנבר הם לא יוכלו להשאר אם השיטת משחק המאוד בעייתית הזאת.
קובי אגב אפשר לחשוב, אז הוא מוסר קצת מה ההתלהבות, אפשר לחשוב הוא איזה מוגבל שהוא עושה משהו טוב מוחאים לו כפיים.
הוא יכל למסור ככה כל העונה גם, פשוט זה לא היה מוביל את הלייקרס לשום מקום.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
לא קשור אלון הקטע זה השינוי שחל בו שהוא התחיל למסור כל שחקן בכללי מבין מתישהו שהוא חייב לערב את החברים שלו וכולם התלהבו כי ראו מתי שהוא עושה את זה הלייקרס נראים נהדר וזה אחרי שהתרגלו לראות אותו לוקח 30 זריקות למשחק אתה לא יכול שלא לדבר על זה ותשמע הקליפרס ודנבר הם קבוצות שונות לחלוטין מפינקס לפינקס אתה מתכונן שונה בגלל משחק הריצה שלהםנכתב במקור על ידי -Alon-
קובי מתעלה,עזוב אותך עכשיו שטויות
ידוע האופי והטמפרמנט שלו וסוג המשחק
הוא פחות עושה את זהל משחק שלו ומשתף את האחרים
חוצמזה ישלו חתיכת נוכחות במגרש
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בעצם מה שאתה אומר הוא נכנע לפיל ג'קסון .. או לפחות הבין שהוא צודק
כל מקרה
זה גם לא חוכמה להזמין דאבל טים ולמסור כן ... לא צריך להיות גאון בשביל זה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
נכנע זו לא המילה הנכונה אני חושב יותר בכיוון של התבגר והביןנכתב במקור על ידי Alonh
ושמע עזוב את הדאבל טים הקטע זה שהוא על המגרש כמו שיואב אמר יש לו נוכחות ושהוא מקבל כדור עכשיו אתה כבר לא יודע אם הוא ימסור או יזרוק אתה מבין