אחים שלי סיימתי להוריד ושיחקתי.. חרשתי קצת על המשחק..
פשוט משחק גדול!!! יש לו כמה בעיות פה ושם.. ואני יכול לפרט.. אבל חוץ מזה פשוט משחק פצצה!!!
הגראפיקה - פאק! איך התגעגעתי למנוע הסורס החביב הזה =]
עם הפיזיקה האדירה הזאת.. אפשר להרים כל דבר! להזיז.. להרים.. לזרוק..ולפוצץ וככה אתה יכול להפוך את הסביבה ליתרון.. למשל אפשר לקחת חבית נפץ לזרוק על אויב ולירות בה.. בדיוק כמו בהאף לייף 2.. המים נראים בדיוק אותו דבר כמו ב HALF LIFE 2... טוב זה מנוע הסורס..
משחקיות - הממ המשחקיות תאמת.. קצת התאכזבתי.. השליטה מהירה מדיי כזה.. יענו שאתה זז.. זה פשוט זז לך מהר מדיי.. גם כשאתה "הולך" (עם SHIFT לחוץ) זה מהיר מדיי ושאתה עולה בסולם לרוב אתה נופל מרוב מהירות.. זה קטע שקצת עיצבן אותי.. אבל אפשר להתגבר..
סאונד - המוזיקה במשחק .. חביבה.. לא משהו בן זונה אבל נחמדה .. לפעמים מרוב שהמוזיקה חזקה לא ושמעים תאנשים מדברים.. דבר שקצת מעצבן..
סיכום בקצרה:
בקיצור המשחק לא מושלם.. יש הרבה מה לשפר אבל בעיקרון הוא אדיר.. אני הייתי שמח אם היו מוציאים איזה פאץ' שיתקן את הבעיות במשחק.. ואז זה היה פשוט אחד המשחקים הטובים של השנה!
היו כמה קטעים מצחיקים שגיליתי במשחק.. כמה באגים..
אחד מהם זה שכשאתה מוציא פחית מהמכונת שתיה.. אתה לוחץ פעם אחת.. זה מוציא פחית.. עוד פעם וזה מוציא פחית.. אתה לוחץ איזה 100 פעם וזה מוציא עדיין אותה פחית.. (זה מוציא רק פחית אחת ועושה OVERWRITE לשניה.. LOL!!! אם תעשו מהר יענו תלחצו מהר E .. E..E.. תוכלו לראות איך שהפחית בעצם רק אחת והיא חוזרת כזה ותסתכלו אחרכך על הרצפה איפה שהיא נפלה ויש רק אחת.. זה מצחיק
חח בכל מקרה .. עוד דבר שאהבתי לאללה זה שהאויבים מאוד חכמים! הם ממש מסתתרים זזים אם אתה קרוב אליהם מביאים בך נוגרות .. ממש AI טוב..
הממ ואהבתי לאללה גם שלמשל תיורה להם ברגל.. אז הם אומרים "Oh ! my leg is heart! give me backup" ואתם רואים אותו כזה מחזיק תרגל ומסתתר.. הממ ולמשל אתם יורים לאויב בראש אז הראש שלו פאקינג מתפוצץ! ויוצא לו המוחח !!!!!
הנה תמונה שצילמתי:
המממ יש עוד הרבה דברים אדירים פשוט המשחק ענק.. למשל יש ערכות ריפוי כאלה.. אז אפשר לפוצץ אותם ואז יענו האויר "ריפוי" חח שיוצא מזה.. מרפא אותך.. זה מגניב רצח..
והממ יש גם ערכות כאלה על הקיר.. מן מכונות שאפשר להכניס אליהם בטריות ריפוי כאלו.. בקיצור יש כפתור למעלה שאתה יכול להוציא את זה.. ואם אתה מוצא בסביבה אז להכניס חדש..
הממ עוד דבר שאהבתי חח במכונות שתיה.. אז אפשר ללחוץ הרבה ויוצא ערכות ריפוי וגם לפעמים יוצא פצצה.. אז מה שאהבתי חחחח פשוט נקרעתי בפעם הראשונה שזה קרה.. אני כזה לוחץ .. לוחץ.. יוצא ריפוי.. לוחץ שוב.. יוצא רימון אש.. אז אני לוחץ מהר E ותופס תרימון וזורק קיבינימאט! חח והוא התפוצץ לאיפה שזרקתי.. פשוט מגניב טיליםםם!
הנה תמונה שצילמתי שזה קרה בשנית חח =] (שימו לב שאני מחזיק תרימון אש ביד שנפל מהמכונה.. LOL רימון אש נופל ממכונה =/)
ד"א אם אתם רוצים אני יוכל לצלם סירטון קצר בעזרת FRAPS ולהעלות אותו ..
שתראו איזה באג דפוק זה.. רק אם אתם רוצים =]
ד"א אפשר להרוג ציפורים חח פשוט מדהים.. הנה תמונה שצילמתי =]
קיצר.. בינתיים.. שיחקתי ונהנתי מאוד =]
משחק גדוללל .. חבל שהוא מקרטע לי אחושילינג מדיי פעם.. והטעינות שלו בין השלבים \ קטעי מעבר.. ארוכים מאודדדדדד וזה מעצבן.. בגלל זה אני נהנה פחות מהמשחק.. אני חושב שאני אוסיף זכרון או משהו.. זה פשוט מעצבן קשה לשחק שזה מקרטע כל כמה דקות כזה =/ (טוב אוליי זה רק בגלל המחשב שלי.. תאמת הוא לא כזה גרוע.. Radeon 9800 XT ופנטיום 4 - 2.8GHZ הממ ו 512 RAM .. חפיף צריך לשדרג =])

ציטוט ההודעה