יש לי בבוהן...
במצב די קשה...
וזה כואב מאוד...
האם יש דרך לטפל בזה לבד?
או שאין לי ברירה ואני אצטרך לפנות לרופא לעשות ניתוח?
יש לי בבוהן...
במצב די קשה...
וזה כואב מאוד...
האם יש דרך לטפל בזה לבד?
או שאין לי ברירה ואני אצטרך לפנות לרופא לעשות ניתוח?
|
|
רופא...
ואני לא חושב שזה ניתוח....
תבדוק...
זה ניתוח קטן...נכתב במקור על ידי CompleX
עושים הרדמה מקומית ומוציאים את הציפורן... =\
אחי פעם אחת היתה לי גם ציפורן חודרנית בבוהן
היא נכנסה חזק
סדרתי את זה בעצמי
לקחתי מספריים (לא של בצפר) של ציפורניים
וגזרתי את החלק שחדר לבשר
כן וזה כאב חושרמוטה אחי
וחתכתי גם חתיכה מהבשר כדי שהכל יצא
יצא לי מלא דם
אבל חבשתי את זה שמתי יוד ואחרי כמה ימים כבר לא הרגשתי את זה
והיום אני כבר כל שבוע גוזר ציפורניים כדי לא להגיע למצב הזה
אם אתה לא יכול לטפל בזה לבד כדאי שתלך לרופא שיטפל
בהצלחה
לא ממליץ בכללללללללללללללללללנכתב במקור על ידי aloni89
גם לי היה אמרו אולי צריך ניתוח.....תלך לרופא הוא יתן לך יוד ותשים את הרגל במים חמים כל יום עם היוד...אולי זה יעבור לך....ככה זה היה לי.
אל תוציא את זה לבד!!!!!! בישביל להוציא אתה חייב לראות רופא! אסור לעשות כזה דבר בבית לבד בלי חומרים מתאימים כלים סטרילים חומרי חיטוי הרדמה מקומית ועוד....
לך לרופא תוך חצי שעה אתה יוצא ממנו כבר בלי הציפורן ובלי דאגות
נערך לאחרונה על ידי DIABLO; 09-05-2006 בשעה 16:07.
בונא אתה מעצבן אותי!!
אתה יכול לפתוח בית חולים בבית ואתה בא לפה לשאול שאלות??
תשאל את אבא שלך הוא חייב לדעת..
ואם לא אז אמא שלך
תאמין לי אם הם לא יוכלו לענות לך על השאלות שלך אז הם יגררו אותך לעבודה שלהם- אחד מהם/שניהם
אחי אני כל הזמן מוציא לעצמי...אתה לוקח מספרים וחותך את החלק שחדר,או שעדיין לא חדר
מומלץ לרכך את הציפורן בעזרת קערת מים חמים לפני שאתה גוזר
זה תלוי כמה זה גרוע
לי היו כבר כמה פעמים ציפורניים חודרניות ובדרך כלל אני מוציא לבד ושטויות
מה שכן פעם אחת היה לי באמת משהו רציני, זה נכנס ממש עמוק והזנחתי את זה וכבר הייתי משחק כדורגל בקושי יכול לרוץ כל צעד מרגיש ציפורן תקועה לי באמצע האצבע ברגל, הכל נפוח סגול ואתה נוגע בפינה אתה מרגיש דרך הבשר שפיץ כזה - קיצר משהו רציני. הלכתי לכירורג בקופת חולים, עשה לי תור לינתוח (משהו קטן, הם עושים את זה בקופת חולים, זה לא בית חולים או משהו) הניתוח לא כואב, זה זריקה להרדמה ואז הוא חותך לך את האצבע עם מספריים או משהו ומוציא חלק גדול מהציפורן בכללי והוא תופר את זה. כמו שאמרתי זה לא כואב, אתה לא מרגיש את הכאב ברגל, ההרדמה עובדת טוב (מקומית כמובן), אבל אתה מרגיש אחר כך כשהוא תופר לך את החוטים עוברים בתוך האצבע וזה מפחיד כזה.
מה שכן אחרי זה יש לך יום~יומיים שכואב. ביום שאתה חוזר אחרי הניתוח אתה הולך לישון בקושי נירדם כאבי תופת. אחרי זה זה מתחיל להירגע, אחרי שבוע ככה זה בסדר.
מה שכן יש לי עדיין צלקת קטנה איפה שעשו לי את זה למה הם חותכים לך את הבשר של האצבע.