קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משו מוזר קורה בבית שלי וזה מפחיד ...
    על ידי Mc.KorKy בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 19:58
  2. [בעיה]משהו מוזר שקרה לחבר שלי :S
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 00:24
  3. *אני רוצה להתחיל דיאטה+פירוט אכילה שלי
    על ידי yarin4444 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 17:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

שינוי מוזר בהרגלי אכילה שלי...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ברירת מחדל שינוי מוזר בהרגלי אכילה שלי...

שלום...

בזמן האחרון (מספר חודשים האחרונים) חלה אצלי ירידה דרסטית בתאבון.. בעניין המשקל לא ממש אבל תמיד הייתי רזה.
    פעם הייתי אוכל 5-6 ארוחות בניוניות ביום, ועכשיו 2-3 ארוחות - לפעמים הארוחת ערב קטנה מאוד (בוקר - תמיד קערה שלמה של קורנפלקס הכי פשוט - כף סוכר וחצי ליטר חלב מפוסטר 3 אחוז שומן. ארוחת צהריים בריאה כוללת סוג בשר, סוג קטניות ופעם ביומיים בערך מרק כלשהו. ארוחת ערב יכולה להיות המון דברים - מתי שאין תאבון זה יכול להיות פרוסת לחם עם משהו וזהו, ויכול להיות גם פיתות עם נקניק וחביתה ולדחוס מלפפון עגבנייה והכל...)

אני חייב להגיד - אני אוכל דיי בריא. כמובן שתמיד יש ג'אנק פוד אבל אני שומר על תזונה מאוזנת (חוץ מפירות וטיפה ירקות אני לא אוכל למרות שאני יודע שזה לא בריא אבל אני מנסה לקחת את הויטמנים דרך ארוחת הבוקר). לא אוכל הרבה סוכרים לא הרבה מלח כמעט ולא שותה אלכוהול ולא משתמש בסמים וכל זה...

אני שוקל כעת 60 קילו והגובה שלי 181. הגיל שלי 17.

לגבי המשקל הנמוך - זה בגנים. אבא שלי בגילי היה 56 קילו ו 175. (בול אותו IBM או איך שקוראים לזה... שיוצא 18.3 ).

עכשיו לא יודע... אני הולך לעשות בדיקות דם אבל אני לא ממש חושש מזה... מה שאני חושש ממנו זה תגובות גופניות מוזרות...

קודם כל הירידה בתאבון מציקה לי... אני לא מרגיש עייפות או שינוי ביכולות הפיזיות שלי. אני מרגיש כרגיל אני שמח מאוד מהחיים שלי וחי אותם בהנאה רבה אני לא מדוכא אלא מאושר ביותר מהחיים, אני חי רגיל לומד רגיל עובד רגיל (עבודה לא פיזית - עבודה מול מחשב) הכל כרגיל.

יכול להיות הירידה במשקל זה בגלל שהפסקתי לעסוק בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית (קודם המון בחוץ כדורגל ואחרי זה מכון כושר הרבה ועכשיו הפסקתי אין לי זמן לעסוק בספורט כמעט...)

אני לא אוכל הרבה ואני שבע אבל הבטן מקרקרת לי .... ומשום מה לפעמים אפילו ישר אחרי שאני אוכל ארוחת בוקר משביעה והיא תמיד דיי גדולה (זה לא הושפע אף פעם...) ונגיד אני יוצא אז אני לוקח מסטיק אז הבטן שלי מגיבה בקרקורים רציניים וזה מה זה לא נוח כי מצד אחד אני רוצה ללעוס מסטיק כי אני דואג לריח של הפה (לא שיש בעיות אבל עדיין צריך לשמור עליו) אבל חברה וחברים שלי שומעים אותי מקרקר וזה חזק רצח הקרקורים וזה ממש לא נעים... וגם לפעמים כשאין מסטיק אבל מסטיק ממש מעורר את זה... לא יודע למה... אני מניח שזה קשור בחומציות של המסטיק שעושה משהו למיצי הקיבה אבל קודם זה לא היה... ושוב - אני לא מדבר על קיבה ריקה אלא על קיבה מלאה...

זה דיי מדאיג אותי....

מה אתם חושבים ?

תודה רבה על העזרה אני יודע שאני תמיד רושם יותר מידי אבל אני אשמח אם תגיבו מהניסיון שלכם
    למה ה' לוקח את הטובים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

קודם כל, אם אתה מרגיש בריא וללא שינוי, זה כבר טוב.
    דבר שני, אתה ענית לשאלה של עצמך..כלומר: בעבר היית מתאמן הרבה, מה שגרם לשריפת קלוריות מוגברת ובגלל זה היית אוכל הרבה..

העובדה שהפסקת להתאמן מסבירה את השינוי הזה, לפי דעתי.

למרות שתמיד תזכור, חברי הפורום כאן אינם רופאים, וכמובן שמותר ללכת לרופא להבדק ולדעת בבטחון אם הכל בסדר, למרות ששוב, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה..חכה לתגובות של שאר חברי הפורום
    FalafeL Aka Andre

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

קודם כל אלכס בשבילך.. תשובה כמה שיותר מפורטת.. למה.. שאלה שלך זה כבוד...=] חח..
    ככה..דבר ראשון זה נקרא BMI...
    וכמו שאתה מבין שלך עדין בגדר הנורמא אבל עדין נמוך מאד..אם אני לא טועה נורמא.. זה בין.. 18-25... משו באזור..
    אבל זה לא תמיד מה שמשנה לכל אחד יש מבנה גוף שונה.. דק/רחב...גבוה/נמוך..
    משקל עצמות שונה.. ודברים כאלו.

מי הפנה אותך לבדיקות הדם?
    מה המטרה שלהן? לבדוק את תפקודי הגוף (תפקודי כליה/כבד/בלוטת התריס.. וכ'ו...) או לבדוק את רמת המינרלים והוויטמינים בגוף?.. או שסתם אתה חולה? חח..

בדיקת דם לא תמיד תשנה משהו, וטוב שאתה אוכל בריא ומזין.
    אבל עדין...
    עצה שלי, פנה לדיאטטנית בקופ"ח תשב איתה היא תראה את התפריט היומי שאתה אוכל.. והיא יודעת בדיוק מה וכמה אתה צריך..
    (כמה קלוריות.. כמה לאכול ומתי..)
    היא תבנה לך תפריט, ואני מכיר מספר אנשים כמוך שאוכלים מעט ושבעים מהר.. במידה וכמות הקלוריות אינה מספקת הם פשוט מקבלים תוספי מזון, דבר שמאד לגיטימי היום.. והרבה משתמשים בזה.

מה שכן... שאתה אומר שהכל נורמאלי זה כבר הרבה פחות מדאיג כל הסיפור.. אתה לא עייף מידי לא שום דבר.. הכל רגיל.. ככה שנראה שאין כל השפעה.
    יכול באמת להיות (וזה מה שאני מאמין..) זה שהרגלי התזונה השתנו כי הפסקת עם הפעילות הספורטיבית...
    אבל יכול להיות גם עקב שינויים בגוף.. או בסביבה..

בקשר לגירגורים של הבטן..
    תראה.. יש אנשים שיש להם את זה יותר ויש פחות..
    ואני מדבר בהפרשים.. אני למשל גם שאני רעב.. עד שלא יוצאת לי הנשמה מרוב רעב הבטן לא מקרקרת..
    אבל יש אנשים שסתם נשענים להם על הבטן אז היא מתחילה לעשות קולות..

תכלס זה שחרור של אוויר וגזים אם אני לא טועה..
    כנראה שאתה אוכל אתה בולע הרבה אוויר.. (שמעתי משו בכיוון פעם..) וכל אחד אוכל בצורה שונה.. אז נובע שוני..

אבל את כל זה אתה יכול לשאול את הדיאטטנית שמין הסתם מומחית "קצת" יותר גדולה ממני בכל זה..
    אני רק משאר ומשאר.. יותר מזה אני לא יכול לעשות ...

מקווה שעזרתי..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה רבה רבה טום ו falafel (מצטער שאני לא יודע את השם שלך...)...

לגבי בדיקת הדם - אין לי מושג מה צריך לבדוק שם...הרופא משפחה הפנה אותי. לגבי ה BMI אני מצטער חחחח לפחות זכרתי ת'אותיות אבל כפי שאמרתי זה בגנים אצלי כי אבא שלי היה עם אותו מבנה גוף...

מה שפשוט עדיין מוזר לי שהפסקתי ממזמן לעסוק בפעילות... אני מניח שבין שנה לשנה וחצי.... ורק בחצי שנה האחרונה אני ככה...

בכל זאת תודה רבה כולכם
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    תודה רבה רבה טום ו falafel (מצטער שאני לא יודע את השם שלך...)...

לגבי בדיקת הדם - אין לי מושג מה צריך לבדוק שם...הרופא משפחה הפנה אותי. לגבי ה BMI אני מצטער חחחח לפחות זכרתי ת'אותיות אבל כפי שאמרתי זה בגנים אצלי כי אבא שלי היה עם אותו מבנה גוף...

מה שפשוט עדיין מוזר לי שהפסקתי ממזמן לעסוק בפעילות... אני מניח שבין שנה לשנה וחצי.... ורק בחצי שנה האחרונה אני ככה...

בכל זאת תודה רבה כולכם
    אני אנדרי
    FalafeL Aka Andre

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי falafel
    אני אנדרי
    נעים מאוד אנדרי

אז הרשו לי לתקן את עצמי... תודה רבה אנדרי וטום !

(מצטער על הספאם... ראו את זה כתגובה להערכת תודה )
    למה ה' לוקח את הטובים ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,510 | הודעות: 8,151,092 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect