כן אני יודע שזה קצת בדיליי חח פשוט לא היה לי זמן לשחק בגלל הבגרויות וכל החרא.. אבל זה נגמר אז סיימתי =] (תוך 2 ימים)
כן אני סוס.. קיצר משחק קצר לאללה.. אדיר.. הרבה חשיבת SOURCE.. אהבתי לאללה.. זה לא סתם משחק של פיו-פיו.. אתה צריך לחשוב מדיי פעם מה לעשות ולחשוב כאילו אתה ממש שם.. זה ממש אדיר אני אהבתי לאללה... גם הגראפיקה .. שיפרו אותה .. והבנתי את העלילה .. ממש אדיר בקיצור.. מנסים לברוח מ City 17 כי היא עומדת להתפוצץ.. ואז צריכים לחזור למעבדות האלה איפה שהדוקטור המזדיין שהרגתם היה.. חוזרים לשם ומשם צריכים לצאת מ City 17.. בקיצור בסוף יוצאים משם.. בסוף הפרק.. והחייזרים המשונים האלה שעשו הרגשה לא טובה לאליכס יוצאים מהבניין הענק הזה שאין לי ממש מושג מה הוא..
בקיצור אני מחכה לפרק השני.. עומד להיות חזק אני בטוח בזה..
בקיצור רק בעיה קטנה.. שאת הסאונד עצמו של המשחק.. שומעים ממש חזק.. ואת הדיבורים של האנשים כמו אליקס לדוגמא.. שומעים ממש חלש.. ניסיתי לסדר את זה ב OPTIONS אבל זה לא הלך.. בקיצור בגלל זה זה קצת קילקל את ההנאה של המשחק כי כל שניה הייתי צריך להגביר ולהחליש כדיי לשמוע מה האנשים ואליקס אומרים.. אבל חפיף..
9\10 .. ציון טוב מאוד.. משחק מצויין.. עוד משחק משובך עם מנוע ה SOURCE אפשר להגיד.. VALVE עשו עבודה טובה.. נהנתי מכל רגע..
ועכשיו אני חוזר לחרוש על WOW כי היטמן המזדיין הזה לא עובד לי משלב 4 הוא יוצא לי מהמשחק עם ERROR ..![]()

)

ציטוט ההודעה