נכתב במקור על ידי
hydro
קודם כל, אני מדבר על חברה כ-society, לא girlfriend.
לא יודע למה, אבל אני מרגיש צורך להשתלב יותר בחברה שיש בבית הספר... אז סבבה, התחלתי קצת מאוחר - אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, נכון?
אני מנצל פה ושם את הגיחות והטיולים שיש לנו, ווואלה, הנה הזמינו אותי למעין מסיבה.
אני מגיע למסיבה, ופשוט מוכיח כאילו שאין לי מה לעשות שם.
כמו דג - שותק, לא מצליח להפתח לאנשים, ומי שהזמינה אותי... נראה לי שמה היא הבינה שהיא טעתה.
וזו אחת הבעיות שלי, אין לי את האומץ להפתח אל אנשים, להתחיל שיחות וכד'. אם אנשים יפנו אליי, אין לי בעיה לדבר איתם - חופשי. אבל כשאני אמור להתחיל שיחה, קשה לי. אני בן-אדם יבש בקטע הזה.
לא יודע למה, פשוט קשה לי להפתח אל אנשים ולדבר איתם. אולי גם בגלל שאני ביישן. אולי בגלל שאני פשוט בן-אדם משעמם?!
לא יודע מה לעשות, אני מאתמול אני משתגע בגלל זה - פשוט מתחרפן. זה אחד הדברים הכי מבאסים אצלי בחיים כרגע.
אז אמרתי "יאללה, נלך לרחבה בביצפר ונתחיל לדבר איתם.". וואי, איזו טעות. גם הוכחתי, כמעט בטוח, לאותה ילדה שאני דג :| וגם לא ממש יצא לי לדבר עם אנשים. אני מכיר מתוך כל האנשים שיושבים שם, רק אחד, שהוא חבר ממש טוב שלי.
אומנם קצת אחרי, התחלתי כן לדבר לאנשים, אבל בסביבה שאני מדבר רק איתם. ועכשיו כשאני נזכר בזה, רציתי לדבר כל המסיבה עם איזה אחת, וכשסוף סוף הצלחתי להשיג מצב של "1 על 1" כביכול, לא היה לי מה להגיד.
זהו. לא יודע, אולי זו רק שפיכת לב, או אולי בקשת עזרה - תחליטו אתם, כך או כך אשמח לקבל תגובות.