סינגל או דאבל מי שיכול לתת קצת יותר פרטים על השיטה החדשה מוזמן!
הווינר פתחו בשיטה מיוחדת בחודש המונדיאל מה השיטה הזאת בעצם אומרת כמה אפשר להרוויח???
סינגל או דאבל מי שיכול לתת קצת יותר פרטים על השיטה החדשה מוזמן!
הווינר פתחו בשיטה מיוחדת בחודש המונדיאל מה השיטה הזאת בעצם אומרת כמה אפשר להרוויח???
|
|
פשוט מאוד,פשוטו כמשמעו
סינגל-אתה יכול לשלוח טופס כשאתה מהמר רק על משחק בודד..למשל פורטוגל-אנגולה.
יכולת לשים על פורטוגל כמה שבא לך (עד1210 כמו כל טופס רגיל) וזהו..בניגוד לטופס המוכר והרגיל בו אתה חייב לשים 3-6 משחקים.
דאבל-שני משחקים..כמו הסינגל רק פה אתה לא יכול לבחור משחק אחד..כל מה שכתוב עליו דאבל אתה צריך לבחור איתו עוד משחק שכתוב עליו דאבל ולהמר על שניהם.
כמובן שאם לא בא לך לשים סינגל\דאבל אתה יכול לקחת את המשחקים שמסומנים בסינגל\דאבל ולהחשיב אותם כמשחק רגיל ולשים אותם בטור רגיל של 3-6 משחקים.
בהצלחה@@!!@@
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
תודה אחי אבל זה בעצם לא שווה לשים על פורטוגל לדוגמא 10 שקל כי אז אני מקסימום זוכה ב12 שקל נכון?
אז עדיף לשים על אנגולה 10 שקל ולחכות להפתעה ואז אפשר לזכות במלאה כסף הבנתי נכון?
את השיטה הבנת אבל את הרעיון לא משהו..הם עשו את זה בדיוק בשביל אנשים עם גישה כמו שלך..הם באים בגישה של "שימו 1\2 משחקים וכך תגדילו את סיכויי זכייתכם.." אבל תחשוב על זה..אתה לא תמיד תתפוס את ה1\2 משחקים ששמת-במקרה כזה הם כבר הרוויחו..במקרה שתשים משחק 1\2 ותפסת..הרווח לא גדול כפי שכבר אמרת..ואם תשים אנגולה או משהו בסיגנון אתה כמעט בטוח מפסיד את הכסף שלך ובמקרה הכי טוב אתה זוכה והם עדיין מאושרים כי נניח ואנגולה יחס 5..שמת 10 כמעט בטוח שתפסיד אותם..במקרה שתפסת הרווחת 40 רווח נקי..מה זה 40 שקל בשבילם חחח...ותחשוב על זה שהרוב ישימו פורטוגל אז בכלל הם ברווח במקרה כזה..
זת שיטה טובה לכסף גדול..רציתי לשים לפני יומיים על אנגליה כי ידעתי שהיא תנצח..היה יחס 1.50..רציתי לשים 100 והייתי מקבל רווח נקי של 50 ש"ח קלים לכיס..אבל אמרתי זין לשים 100 בשביל 50...אמנם הייתי זוכה אבל עזוב אני לא בנאדם עובד שאני יכול לזרוק ככה כסף מיותר.אני חושב שצריך להמשיך עם השיטה הרגילה פשוט לחכות למשחקים טובים.
תשמע זכיתי פעמיים בווינר ברווח נקי של 90 שקל פעמיים אבל גם הפסדתי הרבה פעמיים ואני רוצה לעשות כסף קל לדוגמא הימור כמו טרינידד וטובגו מול שבדיה היה יכול להיות רווחי מאוד.נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
אבל בכול מקרה אם אני ישים 10 שקל אני ילך על 4 מישחקים מה שבטוח אלה אם כן היו יחסים ממש טובים בסינגל!
זה בעצם לאנשים ששמים הרבה כסף...
לדוגמא חבר שלי שם 100 שקל והרוויח 150 מאנגליה
שם 60 בערך והרוויח 90 ממקסיקו
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
כן וכיוון שאני לא מפוצץ בכסף אני ישאר אם השיטה הרגילה והנוחה!
אבל לפיהם יש משחקים מסוימים שמסומנים כדאבל או סינגל, לכן הם לא סתם ישימו משחקים כמו ברזיל- סין אלא משחקים כמו הולנד - ארגטינה כדי להקשות.
הוא הרוויח 50 לא 150 זאת הדוגמא שאני הבאתי..אנחנו מדברים פה על רווח נקי..שלא יעבדו עליכם.נכתב במקור על ידי EviL BunnY
והיית נופל בשבדיה אחי..ראית שיצא 0-0.אתה בחיים לא תקבל יחס טוב בסינגל אל תתפתה..יחס טוב יקבלו הגרועות ומה כבר יכול להיות היחס? 6? אז 50 שקל יעשו לך את זה? מה גם ש90%יחס 6 לא תופס חחח כי זה הפרשי רמות ענקיים.
אתה טועה,אנגליה היה קל,גרמניה היה קל,הולנד היה קל לדעתי..וכולם סומנו כסינגל..הם רוצים שתהמר על יחס גבוה כדי שמקסימום תזכה ב20-30 ש"ח ולרוב אתה תפסיד והם יעשו קופה..ואם תשים על באנקר כמו גרמניה שהיה לה יחס 1.20 אתה תקבל 2 שקל אם שמת 10..קיצר הווינר מצא עוד שיטה קלה לעשות עלינו כסף צריך להיזהר ולהימנע משטויות כאלו.נכתב במקור על ידי Hoobastank
אני אמשיך לדון איתכם על זה מחר חח זזתי לישון:wtf:
אני הולך בווינר כשאני מהמר על דברים כמו 4 שערים במשחק שבמשחק של ארצות הברית צ'כיה לדוגמא נתנו לזה יחס של:3.25 אני הולך אם הרוח של המונדיאל לדוגמא ונהמר גם על צ'כיה+1 זה יוצא 86 שקל רווח נקי לא רע וסיכוי לא רע לזכייה!
בשמחה תהנה!נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA