בטח בגלל החום יצאו לי איזה 4 חצקונים כאלה בפנים ויש כאלה קטנים בלי צבע שעוד לא רואים אבל אני מפחד שיהפכו באמת לפצעים
מישהו פה אמר משהו עם סבון ולשטוף תפנים לא זוכר אם אפשר פירוט על זה..
|
|
3 פעמים ביום תשתוף פנים עם סבון..
זה חומר החיטוי הכי טוב למצב שלך ..
לא נראה לי שהחום זה הסיבה שבגללה יצאו לך פצעים, אולי כי הזעת מהחום ולא שטפת פנים אחרי זה,
בכל אופן שמור על הגיינה ותדאג שהפנים יהיו נקיות תנסה בשלב הזה לא לאכול צ'יפס, שוקולדים ופיצוחים כי כנראה אתה בתקופה רגישה מבחינת פצעי בגרות. אני מכיר סבון מעולה שנקרא "סבון אסותא"-שטוף איתו את הפנים כמה שאתה רוצה ביום והוא מייבש פצעים
מה שאמרת לזה התכוונתי..שלא שטפתי אחרי זה..נכתב במקור על ידי flashy boy
אני לא מתקלח עם ראש כל מקלחת כי אין לי כוח אחרי זה לעשות שוב פן אז כנראה זאת הסיבה
מאיפה אני מביא תסבון הזה
וכמו ששאלתי איך אני אמור לשטוף תפנים אחרי זה
מה להכניס תפנים לכיור?!
או שאני יכול כמו שאמרתי לקחת נייר טואלט רטוב ולנקות תסבון מהפנים
לך לקוסמטיקאית..יש להם תסבונים הכי טובים..שהן רוקחות, לא כמו החרא שמוכרים לך בסופר פארם.
תשטוף 3 פעמים ביום טוב את הפנים
והקוסמטיקאית בטח תיתן לך גם סוג כלשהו של מישחה מייבשת, שלי אישית, אני שם את המשחה על פצעון ואו שהוא הופך לפצעון חסר צבע ושטחי, או שהוא עף משם, מה שכן הוא כמעט נעלם בגלל שהמשחה מייבשת אותו.
ולא, אתה מנקה את הפנים או במקלחת או בכיור, אתה מרטיב אותם קצת, ואז שם סבון על הידיים ושפשף לא חזק על כל הפנים, ואז פשוט שוטף עם מים
כן.. אפשר לנגב את זה עם נייר רטוב.. אבל זה יהיה בלאגן
וכשאתה מייבש תפנים.. תמנע ממגבות.. עדיף להשתמש בנייר.. הכי סטרילי :eye:
ולפני שאתה הולך לישון.. קח קצת ספירט על צמר גפן.. ותמרח על הפנים.. :X
Bring the Violence-
אחי!! בחיים אל תשים סתם סבון רגיל של ידיים או משהו יענו סבון שלא מיועד לפנים!!! זה ייבש לך את כל הפנים אתה תתחיל להתקלף תראה כמו דג!..
או שתיקח סבון מיוחד כזה לפנים... או שתיקח ספירט מיוחד כזה לטיפול בפצעים...
וסתם כל פעם כאתה מזיע שטוף פנים..
תשאל את אמא שלך מזה ספירט היא בטח תדע..
ויש כל מיני סבונים.. הכי טוב.. לך לרופא עור בקופת חולים ימליץ לך מה לעשות![]()
Bring the Violence-