קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] היא אוהבת אותי ואני לא יודע אם כדי (13)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-06-2009, 15:06
  2. [עזרה] האם היא באמת אוהבת אותי?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 02:01
  3. שאל(היא מנצלת אותי.....?????
    על ידי roee-dr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 20:26
  4. שאלה|איך אני יודע שמישהי אוהבת אותי?
    על ידי אנונימי11 בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-06-2006, 18:49
  5. חייב שתגידו לי איזה שיר זה [יש סירטון].
    על ידי -v1c7or- בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 15:06
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

חייב שתגידו לי אם היא אוהבת אותי או לא

ברירת מחדל חייב שתגידו לי אם היא אוהבת אותי או לא

אז ככה
    יש ילדה מהכיתה שלי שאני שרוף לה על התחת ואני באמת אוהבת אותה אבל אני לא כל כך בטוח לגבי מה היא מרגישה כלפי.
    אנחנו מדברים בקושי בכיתה אבל מדברים מלא באיי סי קיו ולפעמים עד השעות הקטנות של הלילה וכשאנחנו בבית ספר אני מרגיש שאנחנו מתביישים לדבר אחד עם השני, יענו אם חברות שלה שבאותה כיתה אני מדבר הרבה בכיתה ובאיי סי קיו כמעט ולא, ודווקא איתה עם מי שאני אוהב יש כזאת אוירה מוזרה כזאת ומיוחדת (ככה חברה שלה אמרה לי), ודבר נוסף זה שאנחנו פשוט רבים הרבה ועוד באיי סי קיו (!!!!) והיא נעלבת על דברים ממש שטותיים ועל דברים שאני אומר לה בצחוק ואיכשהו היא תמיד מגיע למצב שהיא אומרת שאני חרא ושאני לא ידבר איתה יותר ובסוף אנחנו משלימים בכך שאני מבקש סליחה- בכל זה בלי שנדבר פנים מול פנים אלא רק באיי סי קיו והיא אפילו אמרה שהיא לא מרגישה שאני ידיד שלה כי אני ביישן אז אני לא מבין למה היא נעלבת ככה כי כביכול אני סתם עוד ילד

עזרה????

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הלוואי והיה כזה

אי אפשר עדיין לדעת תקשיב
    תקבעו דברים ביחד תבלו גם מחוץ לבית ספר ולא באייסיקיו אלא פנים מול פנים צאו ביחד לאכול משהוא או סתם סיבוב...
    תלך איתה לים תתקרבו אחד לשני ואז תוכל לדעת יותר כרגע זה נראה שאתם טיפ טיפה קצת יותר מידידים אבל תן לעצמכם עוד זמן ותתקרבו...
    בהצלחה

אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שיש לך אותו דבר כמו שקרה לי פעם אחד לאחד גם אני דיברתי איתה יותר באיסיקיו מאשר פנים מול פנים וגם היא נעלבה מדברים שטותיים ועד עכשיו כבר שנה אני לא מדבר איתה בכלל משהו שלדעתי מטומטם שאמרתי לה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

בלי לקרוא את מה שכתבת
    אני אומר
    אפחד לא יכול לדעת
    תשאל אותה מה הקטע!
    אני יודע זה קשה והכל..אבל לא תפסיד כלום...אתה רק תרוויח...
    ואני יודע שזה קשה.

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

אחי כמה שלא תדבר איתה באייסי זה הכל כלום, שום דבר מזה לר נחשב
    אם אתה באמת רוצה לדעת מה היא מרגישה - תגיד לה מה אתה מרגיש, ואז תתפלל לתגובה טובה:s45:

משתמש משקיע האוואטר של matan009
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    36

אחי מה זה אתם מתביישים לדבר אחד עם השני?.. יענו עברת כבר תגיל הזה לא?..
    אין דבר כזה גם אם היא רוצה אותך וגם אם לא אתה עדיין חייב להתחיל לדבר איתה בפנים! אפילו אם היא רוצה אותך ותהיו חברים.... מה זה יתן עם תתביישו ולא תדברו?.
    ולך תשאל אותה מה היא מרגישה אליך למה מה... מה כבר יש לך להפסיד גם ככה אין בניכם עכשיו כלום

כל פעם שאני לידה אני מתחיל להיות בלחץ ובמיוחד כשאני צריך לדבר איתה, זה כאילו דורש ממני מאמץ
    ועם ילדות אחרות אני זורם, ואני מרגיש שזה ככה גם אצלה, בגלל זה יותר קל לדבר מול המחשב

משתמש משקיע האוואטר של matan009
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי flashy boy
    כל פעם שאני לידה אני מתחיל להיות בלחץ ובמיוחד כשאני צריך לדבר איתה, זה כאילו דורש ממני מאמץ
    ועם ילדות אחרות אני זורם, ואני מרגיש שזה ככה גם אצלה, בגלל זה יותר קל לדבר מול המחשב

נו אין מה לעשות אחי... אתה חייב לעשות עם זה משהו
    ואמרתי לך כבר לך תגיד לה כל מה שאתה מרגיש אין לך מה להפסיד - בפנים אבל!! זה הכי חשוב לא מול המחשב ולא נעליים!!! רק בפנים

כן צודק, הכי טוב פנים מול פנים, שלא תחשוב שאני יותר מדי ביישן חחחחח
    טוב תודה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אחי... זה אותו סיפור עם ילדה שאני מכיר אבל אם אתה רוצה לצאת גבר ואתה תראה אתה עוד תודה לי על זה

אל תבקש סליחה
    פשוט אל כל פעם שתיכנסו לרבי היא פשוט רוצה לשחק איתך ולראות שאתה אוהב אותה ותעשה הכל בשביל לדבר איתה ואז אתה יוצא מסכן רצח מהעניין הזה אל תבקש סליחה דבר איתה כמו מניאק ואם פנים מול פנים היא גם עושה עליך פוזות תגיד לה
    "לא רוצה להשלים לא צריך"
    תראה היא תבוא עלייך על ארבע בנות לא אוהבות שמתחנפים אליהם בלל זה אתם כל הזמן בריב היא מחכה לסליחה שלך תפסיק להיות נקבה ותראה לה שהיא כלום (למרות שהיא לא) תגרום לה לחשוב שאתה שם עליה זין וסמוך עליי זה יעבודד נגיד היא מדברת איתך ואומרת מאמי וכל השטויות האלה תגיד לה בצורה מבאסת כאילו "מה?"
    היא שואלת אם אתה נמצא שלח לה סימן שאלה ואל תידלק כמו איזה לא יודע מה בגלל שיוצא לך לדבר איתה סמוך עליי זה פועלל מניסיון

ואני מחזק את זה שמעליי יש משפט שאומר"שמת עליה עין היא שמה עליך זין , שמת עליה זין היא שמה עליך עין
    אני מקווה שבשבילך זה יגמר בטוב כי לי זה נגמר ברע חח"

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

לגבי ron4ever אני יכול להגיד - שזה עובד אבל לא תמיד... תלוי באופי של הבחורה.

לדעתי האישית היא דיי רחוקה מאהבה כלפיך... היא פשוט לא מכירה אותך אז לדעתי היא לא.

לגבי הלחץ שלך - צא מזה..... סה"כ זה לא נורא כל כך...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    לגבי ron4ever אני יכול להגיד - שזה עובד אבל לא תמיד... תלוי באופי של הבחורה.

ודבר נוסף זה שאנחנו פשוט רבים הרבה ועוד באיי סי קיו (!!!!) והיא נעלבת על דברים ממש שטותיים ועל דברים שאני אומר לה בצחוק ואיכשהו היא תמיד מגיע למצב שהיא אומרת שאני חרא ושאני לא ידבר איתה יותר
    אם היא מנסה לריב איתו על כול שטות ועושה סיפור מכל דבר קטן סימן שהיא מחפשת צומי ומתהה שהוא יבוא ותיחנן לסליחה לפי מה שאני מבין פעם אחת הוא צריך פשוט להתעלם מהשטויות שלה ולהראות לה שיש עוד מיליון כמוה ושלא תתפוס מעצמה ושתוריד את כל הפוזה שיש עלייה תראה היא תבין שהיא עושה טעויות ועל ארבע היא תחזור לך סתכל שאתם בריב היא תשלח לך הודעות של סימן שאלה כי היא רוצה שתבקש סליחה

ציטוט נכתב במקור על ידי ron4ever
    אחי... זה אותו סיפור עם ילדה שאני מכיר אבל אם אתה רוצה לצאת גבר ואתה תראה אתה עוד תודה לי על זה

אל תבקש סליחה
    פשוט אל כל פעם שתיכנסו לרבי היא פשוט רוצה לשחק איתך ולראות שאתה אוהב אותה ותעשה הכל בשביל לדבר איתה ואז אתה יוצא מסכן רצח מהעניין הזה אל תבקש סליחה דבר איתה כמו מניאק ואם פנים מול פנים היא גם עושה עליך פוזות תגיד לה
    "לא רוצה להשלים לא צריך"
    תראה היא תבוא עלייך על ארבע בנות לא אוהבות שמתחנפים אליהם בלל זה אתם כל הזמן בריב היא מחכה לסליחה שלך תפסיק להיות נקבה ותראה לה שהיא כלום (למרות שהיא לא) תגרום לה לחשוב שאתה שם עליה זין וסמוך עליי זה יעבודד נגיד היא מדברת איתך ואומרת מאמי וכל השטויות האלה תגיד לה בצורה מבאסת כאילו "מה?"
    היא שואלת אם אתה נמצא שלח לה סימן שאלה ואל תידלק כמו איזה לא יודע מה בגלל שיוצא לך לדבר איתה סמוך עליי זה פועלל מניסיון
    אחי באמת תודה על העצה, אני מעריך את זה למרות שכבר חשבתי לעשות את מה שאמרת אבל אני פשוט מרגיש שאני לא יכול, אני כל כך אוהב אותה ואפילו אם אני מרגיש שאני ממש לא צריך לבקש סליחה אני עדיין מבקש ממנה סליחה.
    והיא אמרה באחד מששת הריבים שלנו שהיא מרגישה שאני מבקש סליחה כי זה מה שהיא רוצה ולא שאני חושב שבאמת טעיתי והיא גם אמרה שהיא מרגישה שעם כל הסליחות האלה היא "מלכה" ואני כלב.
    וכל פעם שאנחנו לא משלימים (יענו כשאני לא מתחנן שתיסלח לי) אז בתקופה הזאת אנחנו בכלל לא מדברים והיא אומרת שהיא מנסה להתרחק ממני כי כביכול פגעתי בה.... ובגלל זה אני מבקש סליחה כמו כלב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

רון - מניסיון אישי... לא תמיד זה עובד עם בחורה.... יש כאלה ויש כאלה :] אני יודע שזאת שיטה שיכולה לעבוד אבל לא תמיד....

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,782 | הודעות: 8,150,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect