מכבי חיפה פתחה היום רשמית את האימונים שלה לקראת עונת 2006-2007 בתקווה לאליפות נוספת וליגת האלופות.
אריק בנאדו שעדיין שרוע במחלוקת כספית עם הקבוצה הגיע לאימונים למרות הכל, עידן טל ביקש להתאמן עם קבוצה עד אשר הוא יטוס לבולטון. כמו כן מליקסון תוספת נחמדה לקרבות של הירוקים השנה אמר :"צריך להתרגל למדים הירוקים אבל יהיה בסדר. עשיתי את הצעד הנכון. כמו שיש בבית"ר שחקנים טובים גם פה יש וצריך להילחם על ההרכב אבל זה הכדורגל. בית"ר זה היה בית שלי אבל גם פה יהיה, קיבלו אותי יפה פה ואני בטוח שיהיה מצוין פה בחיפה. הכל מסוכם עם חיפה ונשארה החתימה הפורמלית".
אלן מסודי החלוץ המוכשר שמח להגיע לאימון הראשון אצל הירוקים "אני שמח להיות פה. זו קבוצה טובה עם אמביציות. אני בא לשחק כדורגל" - תולים בו הרבה תקוות בקבוצה שיוביל אותה להצלחות באירופה.
עבאס סואן עדיין לא סגר בקבוצה אך הזמינו אותו לערוך אימון ראשון עם הקבוצה משום שההשערות הן שהחתימה תגיע בקרוב, השחקן נשמע נרגש "אני מקווה שתוך יום יומיים יסתדר. אני מרגיש שאני חלק מהמועדון. האנשים פה הכי רציניים שיש. אני חושב שמכבי חיפה יודעים לאן הולכים ולכן הזמינו אותי לפה לאימון הראשון. אני הכי מאושר שיש".
שלומי ארבייטמן בסוף נשאר מכבי חיפה ונשמע מאוד מרוצה מכך, כמו גם עדן בן בסט ודקל קינן הצעירים שרוצים את חולצת ההרכב ומוכנים להילחם בשבילה.
יניב קטן שעזב לפני מספר חודשים לווסטהאם חזר הבייתה לאחר תקופה שבה לא התאקלם.
קטן שמח לחזור הבייתה " אחרי 5 חודשים שלא שיחקתי יש רעב לכדור. ההתרגשות גדולה. למרות שנעדרתי לתקופה קצרה אני רעב ושמח לחזור. חובת ההוכחה עלי".
כמובן שהשנה תולים הרבה תקוות בקבוצה המוכשרת והצעירה הזו, מטרה ראשונה היא עלייה לליגת האלופות ומשם אלוהים גדול, אליפות וגביע הן מטרות ברורות ומוצהרות של הקבוצה.
אני אישית הייתי רוצה לראות שילוב גדול ונרחב יותר של צעירים, כמו בסט קינן מליקסון ושאר המוכשרים.
רוב הקרדיט הולך לאתר one.
![]()

ציטוט ההודעה