תראו אני תחת כאב ראש עצום של החלטות אם ללכת לחיל האוויר, ללכת לקרבי כל הבולשיט הזה.
בקיצור רציתי לעסוק בתחום הרפואה בצה"ל בהתחלה חשבתי על חובש קרבי (חובש רגיל לא היו נותנים לי בטוח כי זה דורש פרופיל נמוך), ועכשיו חשבתי על פארמדיק.
עכשיו לאדע עד כמה אתם מודעים למה שקורה בצה"ל אבל יש לי עדות, אני מכיר מישהו שעבר את מה שאני עובר עכשיו ועכשיו הוא הפך לחובש קרבי והכל ומה שאני שומע ממנו שזה ממש גיהנום מה שהוא מתמודד איתו עכשיו, בזמן שמירות ליד הערבים אחד הביא לו מכות והוא החזיק מכות עם הנשק ועל זה שמו אותו חודש בכלא, או שהיחס שם ממש גרוע אם הוא חולה 40 מעלות ולא יכול לתפקד אז לא מתחשבים בו בגרוש, אימא שלו יום ולילה מנסה להוציא אישורים רפואיים מסויימים בשביל שהוא ישתחרר וככה זה נמשך כל פעם או שהוא חותך את האצבעות בכוונה בשביל לקבל הפסקה מסויימת.
עכשיו תקשיבו אין לי מושג אם זה ב100 אחוז נכון אבל אלה אנשים שאני מאמין להם ואני סומך עליהם אבל קשה לי להאמין לדברים האלה.
עכשיו כמה שאלות, מה דעתכם על זה? האם מישהו מכיר פארמדיק ( הכוונה לגבר לא לבחורה) שהתקבל לצבא בתפקיד ומשרת ואיך לו, ואיפה? ואם היחס אל החיילים בקרבי הוא ככה בכל מקום או שזה תלוי במזל של כל אחד.
אשמח לתגובות.

ציטוט ההודעה