קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פעם אחת ולתמיד, מה עיר מגוריכם?
    על ידי Answ3R בפורום סקרים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 05:06
  2. [תסבירו לי פעם אחת ולתמיד] WHAT THE HELL IS RECOIL?!
    על ידי ExAilE בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 11:28
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 20:35
  4. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

תסבירו לי פעם אחת ולתמיד , למה?!?!

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ברירת מחדל תסבירו לי פעם אחת ולתמיד , למה?!?!

למה הממשלה שלנו כל כך מפחדת מתוגבות העולם השונות
    למה הממשלה שלנו כל כך תלויה באו"ם ומקשיבה לכל חרציץ
    למה הממשלה שלנו מתרצת את חטיפת 2 החיילים לכניסה ללבנון וכמו שאמרו גורמים ביכירים בממשלה:
    " אם היינו נכנסים סתם כך בלי החטיפה של 2 החיילים אז העולם היה רואה את זה אחרת ולא היינו מקבלים תמיכה של ארה"ב"
    אז בסדר לא היינו מקבלים תמיכה אבל לפחות לא היינו מקבלים את המכה ראשונים
    ושאלה אחרונה
    למה אנחנו פשוט לא שולחים איזה פצצת מימן לאיראן שתשמיד את איראן + סוריה וקצת מירדן וקצת מלבנון וקצת מערב הסעודית
    אז נכון תיהיה מהומה בעולם , ישנאו אותנו אבל לפחות נפסיק לסבול וכל הערבים יסתמו תפה , שלא ידברו איתנו 20 שנה שלא נקבל תמיכה כספית , מדינית מה שלא יהיה
    תאמינו לנו עדיף התמוטטות כלכלית (למרות שבכלל לא נראה לי שזה יקרה העולם לא מסוגל בלי הטכנולוגיה הישראלית , במיחשוב ובצבאי)
    אבל נסיים את העניין ותעשו לי טובה תשמרו את ה"אנחנו לא פוגעים באזרחים" לעצמכם כל הממשלה הזו רוצה לסיים את זה כבר אחת ולתמיד
    פשוט אני שואל את עצמי למה למה ושוב למה מה השיקולים הכל כך כבדים מה שהוזכר פה למעלה זה כזה שולי לעומת כל הימים האלה שהנהרגים אזרחים וכל המלחמות מתחילת קום המדינה שמתו מעל ל20 אלף איש שזה נשמע לך אולי קצת מעט אבל זה ממש הרבה ( אני מדבר על קורבנות מלחמה לא פיגועים)
    פשוט לא מבין

2. קישורים ממומנים

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

1.כי היא חלק מהעולם, ולא יכולה לפעול על דיעת עצמה.
    2.כי היא חלק מהאו"ם וקיבלה עליה כמה חובות כאחת.
    3. " אם היינו נכנסים סתם כך בלי החטיפה של 2 החיילים אז העולם היה רואה את זה אחרת ולא היינו מקבלים תמיכה של ארה"ב"
    ענית לעצמך.
    4. כי אסור להרוג אזרחים חפים מפשע, במיוחד לא כדיי לנצח במלחמה.
    תאמין לי אם ישאל יעשו מעשה שכזה, המדינה הזאת תחדל מלהתקיים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide
    1.כי היא חלק מהעולם, ולא יכולה לפעול על דיעת עצמה.
    2.כי היא חלק מהאו"ם וקיבלה עליה כמה חובות כאחת.
    3. " אם היינו נכנסים סתם כך בלי החטיפה של 2 החיילים אז העולם היה רואה את זה אחרת ולא היינו מקבלים תמיכה של ארה"ב"
    ענית לעצמך.
    4. כי אסור להרוג אזרחים חפים מפשע, במיוחד לא כדיי לנצח במלחמה.
    תאמין לי אם ישאל יעשו מעשה שכזה, המדינה הזאת תחדל מלהתקיים
    1.כמו שאיראן , סוריה וכדומה פועלות על דעת עצמן כך גם ישראל יכולה
    2. היא לא חלק מהאו"ם , האו"ם חלק ממנה אם כבר , האו"ם תמיד דוחף את האף שלו כדי שיראו שיש איזשהיא הצדקה לקיומו שבעצם הוא סתם אפס מאופס שרק "צופה" ולא באמת פורס חיילים ועושה משהו
    3. לא צריך את תמיכתה של ארה"ב גם ככה היא לא עוזרת ולא שום דבר , מבחינה כלכלית לפי סטנלי פישר יש לישראל 10 מילארד שקל עודף בשנה האחרונה ככה שלא צריכים אותם
    4. מותר להרוג אבל זה יראה " רע" לעולם אבל כשהחמאס והחיזבלה עושים את זה , זה סבבה ביותר...(עכשיו תגידו לי גם שהם לא מדינה אבל עובדה שהם שייכים ללבנון , סוריה ואיראן)

הסבא של הפורום האוואטר של shl1
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ככה זה שסוריה חברה במועצת הביטחון של האו"ם....
    וככה זה ששליטי הנפט בעולם הם ערבים... שריר קטן של סעודיה והבורסה בארה"ב מלאה בנפילות.
    בקיצור ככה זה שהערבים הם השולטים בעולם.
    בוש בעצמו אמר לא נרתע מאף אחד עד אחרון המחבלים וזה אחרי פיגוע אחד בתאומים...
    בקיצר ישראל שימו זין על העולם ותשמידו את לבנון עזה וסוריה אם תפתח תפה!
    שואה להבועל!

גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe
    1.כמו שאיראן , סוריה וכדומה פועלות על דעת עצמן כך גם ישראל יכולה
    2. היא לא חלק מהאו"ם , האו"ם חלק ממנה אם כבר , האו"ם תמיד דוחף את האף שלו כדי שיראו שיש איזשהיא הצדקה לקיומו שבעצם הוא סתם אפס מאופס שרק "צופה" ולא באמת פורס חיילים ועושה משהו
    3. לא צריך את תמיכתה של ארה"ב גם ככה היא לא עוזרת ולא שום דבר , מבחינה כלכלית לפי סטנלי פישר יש לישראל 10 מילארד שקל עודף בשנה האחרונה ככה שלא צריכים אותם
    4. מותר להרוג אבל זה יראה " רע" לעולם אבל כשהחמאס והחיזבלה עושים את זה , זה סבבה ביותר...(עכשיו תגידו לי גם שהם לא מדינה אבל עובדה שהם שייכים ללבנון , סוריה ואיראן)
    1. בגלל זה אין להן תמיכה משום מדינה, ואין להן יחסים טובים עם שום מדינה.
    2. נאו"ם כן עושה, עוד מעט הוא יפרוס כוחות בצפון (לפי מה ששמעתי)
    3. אז איך עם כל העודך הזה היא לא עושה כלום??? לא עוזרת בכלל לתושבים שלה, את הכל לוקחים הזונות בכנסת וכל האחרים בחלונות הגבוהים. אנחנו כן צריכים תמיכה, ולא רק כספית, אלא גם צבאים ומדינית.
    4. אתה עושה הכללות. לא כל הערבים נלחמים בנו ולא כולם רוצים להשמיד את ישראל.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

תשובה אחת -
    העולם פשוט מאוד יכול לבטל לנו את אספקת הנפט והופה אנחנו חוזרים לתקופת האבן. הוא יכול גם לתת לנו סנקציות הרבה יותר קשות שבכלל, לא יאפשרו לנו לחיות פה באופן נורמלי.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    המשפט מחץ הזה יותר חרוש מפלאפל עם צ'יפס בפיתה

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel
    תשובה אחת -
    העולם פשוט מאוד יכול לבטל לנו את אספקת הנפט והופה אנחנו חוזרים לתקופת האבן. הוא יכול גם לתת לנו סנקציות הרבה יותר קשות שבכלל, לא יאפשרו לנו לחיות פה באופן נורמלי.
    חוץ מזה

נכון שלפעמים שאתה רואה גרמנים אז עולה לך לראש נאצים?
    אנשים ומנהיגים בעולם עלולים לתפוס עלינו רושם מוטעה בזמן הקרוב..(ברור שלא רושם כמו מחריד כמו על הנאצים אבל בכל זאת לא רושם טוב)

/www.anonymous.org.il
    /www.anonymous.org.il

כנסוו

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אז נכבוש את הארצות האלה ואופה אנחנו מעצמת נפט
    לא יביאו לנו? , לא שואלים אותנו
    ארה"ב לא תצא אלינו למלחמה כנ"ל גם בריטניה ורוסיה , כל הג'י 8 יהיו המומים ולא יעשו שום דבר בעניין
    בקשר לסעיפים למעלה
    1. אבל הם חיים יפה מאוד , מספקים טילים ללבנון וכדומה ז"א שיש להם כסף ודברים צבאיים מכובדים
    2.לא יודע אם ראית בחדשות כתבה על האו"ם כמה שהוא " מצליח" כל פעם שהוא פורס כוחות כאלו , בשלל מקומות כמו הודו , רוסיה וכדומה בכל הפעמים האלה הפיגועים וה"אויבים" השתמשו באו"ם כדי להסתיר דברי מלחמה ופתחו במלחמה לאחר כמה זמן...
    3.לפי הטענות אנחנו חייבים כסף לכמה וכמה מדינות ואנחנו מחזירים להם חובות אבל עדיין יש עודף למקרים כמו היום של מלחמה (זה היה לפני מספר חודשים) , תחשוב שכל טיל עולה כמה מאות אלפי דולרים...
    4.בוא נגיד שנכון להיום 90% מהערבים שגרים מחוץ לישראל רוצים בחורבן ישראל וכל היהודים בעולם...

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

חח אם זה יקרה כל העולם יעשה עלינו חרם לא נוכל לקנות ולא נוכל לייבא כל הארץ תתמוטט ואז בכלל כל המדינות יהיו נגדינו. ארה"ב לא עוזרת? בלעדיה כבר לא הייתה לנו פה מדינה היא זאת שמזרימה לנו כספים
    אי אפשר בלי הטכנולוגיה של ישראל? ארה"ב לא רואה אותנו דיי לחשוב שאנחנו הכי חזקים בעולם, נכון אנחנו בין המדינות המפותחות במזרח התיכון אבל אי אפשר לעשות הפצצות על כל הערבים הם בכללי איזה 15-20 מדינות אנחנו מדינה אחת

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe
    למה הממשלה שלנו כל כך מפחדת מתוגבות העולם השונות
    למה הממשלה שלנו כל כך תלויה באו"ם ומקשיבה לכל חרציץ
    למה הממשלה שלנו מתרצת את חטיפת 2 החיילים לכניסה ללבנון וכמו שאמרו גורמים ביכירים בממשלה:
    " אם היינו נכנסים סתם כך בלי החטיפה של 2 החיילים אז העולם היה רואה את זה אחרת ולא היינו מקבלים תמיכה של ארה"ב"
    אז בסדר לא היינו מקבלים תמיכה אבל לפחות לא היינו מקבלים את המכה ראשונים
    ושאלה אחרונה
    למה אנחנו פשוט לא שולחים איזה פצצת מימן לאיראן שתשמיד את איראן + סוריה וקצת מירדן וקצת מלבנון וקצת מערב הסעודית
    אז נכון תיהיה מהומה בעולם , ישנאו אותנו אבל לפחות נפסיק לסבול וכל הערבים יסתמו תפה , שלא ידברו איתנו 20 שנה שלא נקבל תמיכה כספית , מדינית מה שלא יהיה
    תאמינו לנו עדיף התמוטטות כלכלית (למרות שבכלל לא נראה לי שזה יקרה העולם לא מסוגל בלי הטכנולוגיה הישראלית , במיחשוב ובצבאי)
    אבל נסיים את העניין ותעשו לי טובה תשמרו את ה"אנחנו לא פוגעים באזרחים" לעצמכם כל הממשלה הזו רוצה לסיים את זה כבר אחת ולתמיד
    פשוט אני שואל את עצמי למה למה ושוב למה מה השיקולים הכל כך כבדים מה שהוזכר פה למעלה זה כזה שולי לעומת כל הימים האלה שהנהרגים אזרחים וכל המלחמות מתחילת קום המדינה שמתו מעל ל20 אלף איש שזה נשמע לך אולי קצת מעט אבל זה ממש הרבה ( אני מדבר על קורבנות מלחמה לא פיגועים)
    פשוט לא מבין
    משה, אני לא בטוח במה שאני אומר, אבל במידה ואנחנו שולחים פצצה מסוג כלשהו (אטום למשל), אנחנו מוחקים גם את מדינת ישראל (מדינות קרובות..) ככה שזה די בעייתי

בקשר לשאר, הרג אזרחים חיים מפשע זה די בעייתי, זה משהו שלא עושים במלחמה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אני מדבר על השכנים הקרובים
    ארה"ב מזמן הייתה שולחת אטום תאמינו לי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

דיייי משה אתה חי בסרט! אם העולם יתחיל לשגר כוחות מולנו? ומי אמר שלישראל יש מספיק כוח בשביל לכבוש את כל המדינות האלה בלי לפגוע במתקני הנפט? אתה חושב שיש לנו מספיק אנשים בשביל להשאר בכל המדינות הכבושות ולשמור עליהם? בלבנון לא שרדנו, אז באיראן סוריה וכל שאר המדינות ששונאות אותנו כן נשרוד? ועוד ביחד? זה לא אפשרי, אתה מתחיל לדבר שטויות..

ובקשר לקטע של נחיה במשבר כלכלי... מהההההה אתה מדבר שטויות הא? אנשים ימותו מרעב, רובנו נחיה בעוני, לא יהיה מספיק בשביל לפתח את ה"טכנולוגיות הצבאיות" אתה חי בסרט שישראל משפיע באופן כלשהו על כלכלת העולם.. ברגע שהעולם מטיל עלינו סנקציות כמו בלי מסחר בנפט, או כל מיני משאבים אחרים אנחנו חוזרים לתקופת האבן.. נלחם עם מקלות
    נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 19-07-2006 בשעה 17:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי 619
    חח אם זה יקרה כל העולם יעשה עלינו חרם לא נוכל לקנות ולא נוכל לייבא כל הארץ תתמוטט ואז בכלל כל המדינות יהיו נגדינו. ארה"ב לא עוזרת? בלעדיה כבר לא הייתה לנו פה מדינה היא זאת שמזרימה לנו כספים
    אי אפשר בלי הטכנולוגיה של ישראל? ארה"ב לא רואה אותנו דיי לחשוב שאנחנו הכי חזקים בעולם, נכון אנחנו בין המדינות המפותחות במזרח התיכון אבל אי אפשר לעשות הפצצות על כל הערבים הם בכללי איזה 15-20 מדינות אנחנו מדינה אחת
    ארץ ישראל כבר הייתה במלחמות כאלו מול כמה מדינות.. זו לא הבעיה שלנו, יש לנו נשק כדי להתמודד מולם, פשוט יש לנו ממשלה שמפחדת מתגובות העולם.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי BomeR
    משה, אני לא בטוח במה שאני אומר, אבל במידה ואנחנו שולחים פצצה מסוג כלשהו (אטום למשל), אנחנו מוחקים גם את מדינת ישראל (מדינות קרובות..) ככה שזה די בעייתי

בקשר לשאר, הרג אזרחים חיים מפשע זה די בעייתי, זה משהו שלא עושים במלחמה.
    לא דיברתי על אטום דיברתי על מימן וגם אם אטום הלבישו לזה סטיגמה שזה יכול להחריב חצי עולם
    זה לא ככה בכלל וזה לא נכון
    ואמרתי להפיל אותה בערב הסעודית/איראן וככה היא תחריב את כל המסביב ברדיוס מסויים אפשר לשחק עם הראש נפץ ופיזקאי צבאי יכול למדוד את רדיוס הנזק שלא יגיע לישראל
    ושוב לא אטום אלא מימן יש הבדל גדול

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel
    דיייי משה אתה חי בסרט! אם העולם יתחיל לשגר כוחות מולנו? ומי אמר שלישראל יש מספיק כוח בשביל לכבוש את כל המדינות האלה בלי לפגוע במתקני הנפט? אתה חושב שיש לנו מספיק אנשים בשביל להשאר בכל המדינות הכבושות ולשמור עליהם? בלבנון לא שרדנו, אז באיראן סוריה וכל שאר המדינות ששונאות אותנו כן נשרוד? ועוד ביחד? זה לא אפשרי, אתה מתחיל לדבר שטויות..

ובקשר לקטע של נחיה במשבר כלכלי... מהההההה אתה מדבר שטויות הא? אנשים ימותו מרעב, רובנו נחיה בעוני, לא יהיה מספיק בשביל לפתח את ה"טכנולוגיות הצבאיות" אתה חי בסרט שישראל משפיע באופן כלשהו על כלכלת העולם.. ברגע שהעולם מטיל עלינו סנקציות כמו בלי מסחר בנפט, או כל מיני משאבים אחרים אנחנו חוזרים לתקופת האבן.. נלחם עם מקלות
    חח עוד אני חיי בסרט , אז עוד יותר טוב נשמיד את כל מאגרי הנפט כבר אז תיהיה מהפכה טגנולוגית שכחת את הגז , והחשמל? אפשר לחיות גם בלי נפט תאמין לי והמעבר הזה מתבצע ויושלם ב20-30 שנה הקרובות לגמרי...
    בקשר ללכבוש את אותם ארצות , פצצה אחת ולא ישאר שם גבעול של שיח ככה שאתה יכול בכיף להיכנס ולבנות שם בתים ולשמור על עצמך עם חיילים והכל
    כי לאף אחד לא יהיה אומץ להתקרב אליך וכל האומות שם יושמדו לגמרי
    גם שוב ללבנון אנחנו בקושי מצליחים? , שכחת שיום כיפור גברנו על סוריה לבנון ומיצרים כשהיינו עם המכנסים למטה ולא היינו מוכנים בגרוש וכל הטנקים והמחשבים והמכ"מים היו מכובים ולא ידענו מה מו מי ובגלל זה גם מתו לנו 2000 חיילים אבל בסופו של דבר ניצחנו ועוד ניצחון ענק עד שהאו"ם התערב.
    בקשר לטכנולוגיה הישראלית כאחד שמכיר משהו בעומק חיל האויר הישראלי אני אומר לך שארה"ב לא שווה שום דבר ללא הטכנולוגיה הישראלית בחיל האוויר שלה וכנ"ל גם ארצות אחרות
    למה אתה חושב שיפן כל כך רצתה לקנות מאיתנו וארה"ב לא הרשתה לה? , כי בא לה? לא כי זה פשוט נקרא הטכנולוגיה והמוח הישראלי שבלעדיו הרבה צבאות בעולם יהיה שוות חצי ממה שהן עכשיו.
    יש דברים שישראל משאירה רק לעצמה וכל הסירטונים וכל החרא הזה שאתם רואים באינטרנט משקף עשירית מכוחה האמיתי של ישראל ואתם פשוט לא מבינים איזה מעצמה אנחנו פשוט לא מבינים זה לא מתקבל על הדעת ואני יודע שתמיד אומרים לכם אבל צריכים לבקר בבסיס סודי כדי לדעת את זה ומפה אני לא אמשיך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,495 | הודעות: 8,151,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect