חברה, סיימתי היום להדריך קורס 60! היה מדהים, זה עבר כל כך מהר!
נהניתי מאוד, החניכים היו כאלה חמודיםהרוב המוחלט עבר, למרות שכמה בודדים לצערי כמה נכשלו
..אבל לא הכל מושלם =\
בכל מקרה, מגיע לי מזל טוב! עכשיו גם אני מדריך עם טיפה פז"ם..
חברה, סיימתי היום להדריך קורס 60! היה מדהים, זה עבר כל כך מהר!
נהניתי מאוד, החניכים היו כאלה חמודיםהרוב המוחלט עבר, למרות שכמה בודדים לצערי כמה נכשלו
..אבל לא הכל מושלם =\
בכל מקרה, מגיע לי מזל טוב! עכשיו גם אני מדריך עם טיפה פז"ם..
|
|
חחח מזל טוב.. מזה קורבס שבוע??? WTF?!?!? חחח..
שמח שנהנת..!!!!
לא נורא בכל מקום יש נכשלים.. לוקחים רק תטובים ביותר להציל חיים תראה את זה ככה..=]
שבועיים..תכלס 10 ימים לא כולל סופי שבוע..אבל היה מעולה, קלטו את החומר כמו גדולים, והיה כל כך נחמד לראות אותם במבחן..למרות שמחלק התאכזבתי :\
בכל מקרה, תודה אחי!![]()
סבבה אחי זה עדין קצר..
חחח .. אממ.. כל הכבוד.. פז"ם של 10 ימים זה גם משהו...
תודהנכתב במקור על ידי CompleX
וזה תמיד יוצא ככה. כל יום משמונה בבוקר עד ארבע הם למדו..ואנחנו לפעמים יצאנו הביתה בשבע
האמת היא שזה כלום אחרי הקורס מדריכים, אני שומע את החניכים שלי מתלוננים שהם לומדים הרבה,ואני חושב לעצמי כזה "הרבה? חכו שתשמעו מה קורה בקורס מדריכים XD"
חחח ככה זה גם אתה התלוננת בתקופה של הקורס אני מאמין.. חח אחרי הקורס מדריכים אתה מעריך.. חחח..
מזל טוב גבר![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
מזל טוב D:
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מזל טוב גבר
ויש לי שאלה
כמה מתוך כמה עברו?
ספאמר בע"מ
עברו הכל 10 בערך מתוך 16, שלוש נכשלו בעיוני ושלוש במעשי. אבל יש להם חוזר..אף אחד לא נכשל בהכל..אני מקווה שביום שישי, במבחן החוזר, כולם יעברו.נכתב במקור על ידי באק
וכל ה10 שעברו עכשיו מתנדבים?נכתב במקור על ידי falafel
ספאמר בע"מ
עדיין לא, צריכים לקבל מדים ושיכניסו אותם למחשב, ולקבל חונך...ואז מי שכבר בן 15 ועשה 2 חיסונים ראשונים לפחות יוכל להתחיל להתנדבנכתב במקור על ידי באק