אוקיי אז קודם כל לא מצאתי ת'פורום המתאים אז אני כותב פה, אם לא קשור לפה אז תעבירו אבל לפחות תגידו לי לאן העברתם חחח.
קיצר אני בן 16 מאמריקה, עברתי לפני שנתיים למי שלא יודע. בהתחלה לא ממש חשבתי על זה, גם לא עשה לי חשק להעביר מתנחלים או משו, אבל עכשיו בזכות המלחמה [לא שאני שמח שהיא פרצה...אבל היא שינתה את דעתי]. שלא תבינו אותי לא נכון, תמיד אהבתי ת'צבא ורציתי להתגייס, אבל פה באמריקה כשיש לך כל כך הרבה אפשרויות, הזמן נראה מבוזבז וחבל. אבל עכשיו אני לא רוצה לשבת בחיבוק ידיים ובינתיים מה שיש לעשות זה לברר מה מי מו.
טוב אז קודם כל אני רוצה לבוא להתגייס בגיל 18, אחרי בצפר [שנת 2008]. לאן להתגייס עוד לא החלטתי, אבל זה בטוח משו רגלי ועם אקשן, הרבה אקשן !!! אני לא רוצה לבזבז ת'שנתיים וחצי בלגרד ת'ביצים בצבא. אבל הפרופיל הזה די מפחיד אותי. אני עדין לא מבין איך קובעים אותו. יעני אני בחור די בריא, נראה בסדר, גובה 1.75 [בינתיים] חיטוב גוף טוב, רק מה - העיניים. אני לא רואה טוב למרחק [0.75] זה יפריע? על פי מה קובעים ת'פרופיל? ובכלל לאן לפנות? עם מי ליצור קשר? בתור מה אני ילך? בתור מתנדב? לאן ללכת? חיל רגלים? חיל האוויר? קומנדו? מטכ"ל? חחחח
עזרה ! ! !
תודה מראש למי שעוזר...

ציטוט ההודעה