קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 4 צבעים לכרטיס ביקור שלי שהכנתי בכיתה ...
    על ידי Ch3MiCaL בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 15:14
  2. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 14:26
  3. בעיה עם איזה אחד בכיתה שלי
    על ידי omerpp6 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:27
  4. אנשים יש לי בעיה בקשר לאיזה מישהו בכיתה..זה מעצבן כבר
    על ידי guy555 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

הבגרויות בכיתה י' קשות?

ברירת מחדל הבגרויות בכיתה י' קשות?

תראו שנה הבאה יש לי בגרות בלשון, היסטוריה, אלקטרוניקה ואולי גם מתמטיקה ובגלל שזה פעם ראשונה שלי שאני עושה בגרות אז רציתי לדעת איך זה? הבגרות בלשון והיסטוריה קשות? ומתי בערך התחלתם להתכונן אליה? חודש לפני? שבוע? שבועיים..
    ובגדול כיתה י' קשה או לא?
    תודה לעונים..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    420

לשון אם לא יודעים ולא מתרגלים את זה כמו שצריך אז זה קשה רצח
    ואז שנייה לפני הבגרות אתה צריך ללמוד הכל מחדש לבד או מורה פרטית(מנסיון)

היסטוריה של י' קשה רצח מלא מלא חומר ומשעמם רצחחחחחחחחחחחחח אפשר למות

מתמטיקה קל רצח לא משנה איזה יחידה

אלקטרוניקה לא יודע
    ////:Boxing:
    FUCKyou
    ////:Boxing:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

לשון זה ענין של אם אתה קולט את החומר... וואלה לא למדתי הרבה ימים לפני הבגרות והמתכונת.. פשוט עשיתי מבחנים במיקוד ככה הרבה... ויהיה לי ציון סבבה אני חושב (פלוס הבוחנת גילתה לי תשובות

היסוריה היה הסיוט שלי... הסתגרתי בחדר 4 ימים וחרשתייייי... כל כך הרבה חומר אוייי אני מפחד מהבגרות של יב'..

מתמטיקה אם אתה 3 יחידות אז זה כמעט 100 בדוק...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

תלוי: בך, ובמורה שלך.
    אני בלי מורה פרטי בכלום.. אף פעם לא היה לי.. והכל מסתדר לי אחלה.. ושלא תחשוב שאני חורש.. זה מאוד תלוי, אם אתה קולט מהר לשון ילך לך מעולה.. אם יש לך זיכרון טוב היסטוריה ילך לך טוב..
    יש ילדים בשכבה שלי שלמדו להיסטוריה שבוע.. אני יום לפני המתכונת למדתי ויום לפני הבגרות.. ואני בטוח שעברתי אותם.. יש גם שיטות ליזכור טוב.. אם אתה רוצה שאל..

אחים שלי תודה רבה שעניתם לי..
    רציתי לשאול מה זה מיקוד? שמעתי מלא פעמים את זה.. אבל מה זה בדיוק?
    ואיזה שיטות זיכרון יש לך? למרות שיש לי זיכרון מצלמה ובכל מבחני היסטוריה בכיתה ט' קיבלתי 100 וזה המקצוע שאני לא חושש ממנו וגם בלשון בכלל לא..
    המקצוע שאני הכי חושש ממנו הוא מתמטיקה.. אני משובץ ב-5 יחידות..
    ומה אתם אומרים על אנגלית? אני משובץ גם ב-5 יחידות ואני יודע טוב והולך לי סבבה מה אתם אומרים בכללי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחי תראה מיקוד זה כמו שזה נשמע ממקד עכשיו אתה לומד כל השנה ולקראת פסח משרד החינוך מוציא מיקוד חומר זה אומר לך איזה נושאים רוב הסיכוי שיהיו ואיזה נושאים בכלל אין שום מצב שיהיו בבגרות...
    עכשיו כל אממ.. החברות האלה שאפשר ללמוד איתם לבגרות כמו אנקורי ואין גבע או איך שזה ניקרא כל אלו מוציאות כל שנה חוברת שנקראת "מיקוד" בחוברות האלו יש את כל החומר של כל השנה בנושא מסויים. הם נותנים שם כל מיני שאלונים,תרגילים ומבחנים שאתה יכול ללמוד ולתרגל מהם את החומר לבגרות.
    אני לא יודע בדיוק איך החוברות הללו עוזרות כי אני לא השתמשתי בהם בכלל... אבל כל האנשים שכן למדו איתם אמרו לי שזה ממש עוזר להם... כמובן שאת החוברות הללו מדפיסים לאחר פירסום המיקוד.. (ד"א אם לא הבנת כל שנה יש מיקוד שונה ורוב הסיכוי שמה שבמיקוד אחד הושמט בשנה לאחר מכן כן יהיה את זה במיקוד ובבגרות עצמה..)

תראה יש הרבה שאומרים שמתמטיקה זה ממש דומה ללשון (חח כמובן לא מבחינת התוכן..) אלא מבחינת המבנה של שנייהם.. תראה אני ב-4 יח' ולא קשה לי במיוחד ולא קל לי במיוחד (ד"א אני גם עוד לא עשיתי בגרות במתמטיקה למרות שעכשיו אני עולה ליא' רק בשנה הזאתי אני אעשה אז אני לא יכול להגיד לך יותר מיזה...
    מקווה שעזרתי לך ועניתי לך על השאלה שלך... שיהיה לך בהצלחה... א.א.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

ציטוט נכתב במקור על ידי dj adir
    אחים שלי תודה רבה שעניתם לי..
    רציתי לשאול מה זה מיקוד? שמעתי מלא פעמים את זה.. אבל מה זה בדיוק?
    ואיזה שיטות זיכרון יש לך? למרות שיש לי זיכרון מצלמה ובכל מבחני היסטוריה בכיתה ט' קיבלתי 100 וזה המקצוע שאני לא חושש ממנו וגם בלשון בכלל לא..
    המקצוע שאני הכי חושש ממנו הוא מתמטיקה.. אני משובץ ב-5 יחידות..
    ומה אתם אומרים על אנגלית? אני משובץ גם ב-5 יחידות ואני יודע טוב והולך לי סבבה מה אתם אומרים בכללי?
    1. מיקוד: לקראת פסח או אחרי כבר שכחתי :wtf:, מתפרסם באתר משרד החינוך (ינתן קישור באטרף כמו כל שנה) מיקודים של כל המקצועות. במיקוד ינתן החומר שהושמט או החומר שאיתו תצטרך ללמוד לבגרות תלוי במקצוע.
    2. שיטות לא יותר מדי מסובכות, אני פשוט משתמש בהן ויש לי 100 בהיסטוריה (ועוד עם מורה קשה), נניח אתה תלמד על המהפכה התעשייתית, אז יהיה לך נושא שינויים בעולם המודרני, אני פשוט רשמתי לי על דף כל נושא משפט אחד למדתי אותם, וכמובן שלמדתי גם את כל הנושא עצמו, בבגרות זכרתי את המשפט וממנו הרחבתי לכל הנושא.
    אפשר גם לעשות ראשי תיבות אבל זה לא תמיד מומלץ.
    3. לשון - חרטא של מקצוע אם אתה טוב במתמטיקה אתה טוב גם בו. בקיצור תהנה ממנו אני נהנתי ממנו כל השנה, לדעתי זה המקצוע היחיד שראסמי אתה אחרי שאתה מסיים אותו אתה אומר.. וואלה שווה שלמדנו את זה.
    4. מתמטיקה בכיתה י' זה בולשיט, תקשיב בשיעורים (מה שאני לא ממש עשיתי), אם יש לך בגרות תעשה שיעורים, אם לא.. אל תעשה.
    5. בן אדם עם זיכרון טוב לא יכול להיות גרוע באנגלית, ככה שאין לך מה לדאוג מאנגלית.

זהו, בהצלחה אחי.
    ואל תקח את כיתה י' ככיתה קשה. מיא' (שעכשיו אני עולה אליה) אני לא פוחד.. אז י' בכלל אתה צריך רק להנות.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

המלצה: לקנות מיקוד בלשון. לשון זה מקצוע אך ורק של תירגול ולכן ממולץ לקנות מיקוד שמכיל 20 מבחנים שמכינים אותך הכי טוב לבגרות.
    וצריך במהלך כל השנה להשקיע מה לעשות, צריך ציונים טובים כל השנה בשביל ציון מגן טוב.

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני אעזור לך ואנסה לסדר לך את זה כמו שאני סידרתי לעצמי .

לשון - מקצוע שלא דורש הרבה הבנה , זה זיכרון ידיעה הבנה אבל לא מרובה ,
    מה שאני מציע לך כמו שאני רואה שאמרו את זה זה לקנות את ספר "מיקוד" כי שם יש לך הרבה תרגול וזה מה שאתה צריך ,
    בלשון אתה אמור לעבוד על זה הרבה וזה נכנס לראש .

היסטוריה - לא חשיבה , לא מח או משהו כזה אתה פשוט צריך לזכור את זה ולזכור את הסדר .
    מה שאני מציע לך זה שני דרכים ,
    ● לזכור את זה כמו סיפור , פשוט כאילו "אגדה" [אני יודע שזה לא וממש לא יפה להגיד על זה ככה]
    אבל זה נחמד ואתה מצליח לזכור את זה טוב .

● לקרוא על המחומר יותר , ככה שאתה תראה שהוא באמת מעניין ואתה תצליח לזכור , לא בהכרח מה שלומדים בלבד .

אלקטרוניקה - אני לא יודע לא עשיתי . מצטער .

מתמטקיה - מקצוע שבכיתה י' הוא קל מאוד מאוד מאוד [לפחות לי] זה בכלל מקצוע לא קשה ,
    רק להבין אתו [דרוש הבנה] ואתה מציב ולא עושה כלום :|
    בכל מקרה תקשיב בשיעור כל פעם שיש חומר חדש תקשיב ותנסה להבין
    אל תתביש לשאול או שהמורה תסביר שוב עד שתבין !

אנגלית - גם מקצוע לא מי יודע מה קשה , הבנה , ידיעה זיכרון ואתה מצליח .

בקשר ללמידה אני לא ממש דוגמא כי לא למדתי לאף מקצוע :| אולי יום יומיים לפני לא משהו ..
    אבל
    ככה :
    לשון : שבוע +- תלוי איך אתה שולט בחומר .
    היסטוריה : תלוי מה אתה עושה ידע עם , היסטוריה + אזרחות . בד"כ אני יודע שלומדים בין שבועיים לחודש כמה שאתה זוכר ואיך שזה נקלט .
    אלקטרוניקה : מצטער .
    מתטמטיקה : אני חושב שזה לא מקצוע של למידה , הצבה וזהו :\ המחשבון לומד ..
    אבל כמה שאתה חושב שאתה צריך כמה ימים לפני הבגרות .

מיקוד - אתה לומד כל השנה את כל החומר הדרוש .. אבל לא הגיוני שאתה תבחן על הכל ,
    מכיוון שזה המווון חומר ואין סיכוי שאתה תזכור את הכל .
    אז מורידים כמה שבועות לפני הבגרות כמה סוגים של נושאים שלמדתם .. ואז יהיה יותר קל ללמוד .
    מיקוד - הקלה בחומר .

בהצלחה , אם יש עוד שאלות אנחנו פה .
    נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 27-08-2006 בשעה 17:28.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

בקשר להיסטוריה, בכיתה י' למדתי כמו תוכי והוצאתי ציון נפלא.
    לכיתה יא' הבנתי כבר שהחומר הוא רב ולמידה כמו תוכי לא תעזור לכן צריכים באמת לנסות להבין את החומר וברגע שאתה מבין את החומר אתה לא חייב ללמוד כמו תוכי כי אתה יכול להוציא רק מההבנה שלך הרבה תשובות ולבנות אותם מצוין.
    בכיתה י' השאלות הן מובנות מאוד ולכן למידה כמו תוכי עוזרת, ב-יא' הבגרות היא מאוד גמישה ולא מובנית ולכן הלמידה כמו תוכי צריכה להיות במקביל לגמישות בתשובות, לדעת להמציא גם דברים ולשלב חומרים שונים לתשובה אחת.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

וואי זה מזל .. אני שונא ללמוד כמו תוכי זה משעמם

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני זוכר שהייתה לי שאלה במבחן היסטוריה "מדוע הנאצים לא הצליחו לנצח את הבליץ על לונדון" משהו בסיגנון..עכשיו זו שאלה שלא התכוננת עליה מראש אבל למדת עליה פרטים.
    היה צריך 3 סיבות, 2 סיבות למדתי , סיבה שלישית לא היה לי מושג אבל זכרתי שבאותה תקופה הבריטים המציאו את טכנולוגיית המכ"ם שלא הייתה עדיין לגרמנים ורשמתי את זה הארכתי טיפה את התשובה וקיבלתי ניקוד מלא.
    רק מראה שזה מתבסס על הבנה וידע אישי.

אני אעזור לך ואנסה לסדר לך את זה כמו שאני סידרתי לעצמי .

לשון - מקצוע שלא דורש הרבה הבנה , זה זיכרון ידיעה הבנה אבל לא מרובה ,
    מה שאני מציע לך כמו שאני רואה שאמרו את זה זה לקנות את ספר "מיקוד" כי שם יש לך הרבה תרגול וזה מה שאתה צריך ,
    בלשון אתה אמור לעבוד על זה הרבה וזה נכנס לראש .

היסטוריה - לא חשיבה , לא מח או משהו כזה אתה פשוט צריך לזכור את זה ולזכור את הסדר .
    מה שאני מציע לך זה שני דרכים ,
    ● לזכור את זה כמו סיפור , פשוט כאילו "אגדה" [אני יודע שזה לא וממש לא יפה להגיד על זה ככה]
    אבל זה נחמד ואתה מצליח לזכור את זה טוב .

● לקרוא על המחומר יותר , ככה שאתה תראה שהוא באמת מעניין ואתה תצליח לזכור , לא בהכרח מה שלומדים בלבד .

אלקטרוניקה - אני לא יודע לא עשיתי . מצטער .

מתמטקיה - מקצוע שבכיתה י' הוא קל מאוד מאוד מאוד [לפחות לי] זה בכלל מקצוע לא קשה ,
    רק להבין אתו [דרוש הבנה] ואתה מציב ולא עושה כלום :|
    בכל מקרה תקשיב בשיעור כל פעם שיש חומר חדש תקשיב ותנסה להבין
    אל תתביש לשאול או שהמורה תסביר שוב עד שתבין !

אנגלית - גם מקצוע לא מי יודע מה קשה , הבנה , ידיעה זיכרון ואתה מצליח .

בקשר ללמידה אני לא ממש דוגמא כי לא למדתי לאף מקצוע :| אולי יום יומיים לפני לא משהו ..
    אבל
    ככה :
    לשון : שבוע +- תלוי איך אתה שולט בחומר .
    היסטוריה : תלוי מה אתה עושה ידע עם , היסטוריה + אזרחות . בד"כ אני יודע שלומדים בין שבועיים לחודש כמה שאתה זוכר ואיך שזה נקלט .
    אלקטרוניקה : מצטער .
    מתטמטיקה : אני חושב שזה לא מקצוע של למידה , הצבה וזהו :\ המחשבון לומד ..
    אבל כמה שאתה חושב שאתה צריך כמה ימים לפני הבגרות .

מיקוד - אתה לומד כל השנה את כל החומר הדרוש .. אבל לא הגיוני שאתה תבחן על הכל ,
    מכיוון שזה המווון חומר ואין סיכוי שאתה תזכור את הכל .
    אז מורידים כמה שבועות לפני הבגרות כמה סוגים של נושאים שלמדתם .. ואז יהיה יותר קל ללמוד .
    מיקוד - הקלה בחומר .

בהצלחה , אם יש עוד שאלות אנחנו פה .
    אחי תודה רבה רבה רבה!!!
    בדיוק זה מה שרציתי וגם תודה לאחרים שעזרו לי..
    אז אני רואה שאתם אומרים שמתמטיקה זה לא מקצוע קשה כמו שחשבתי למרות שרק מזה אני חושש.
    מקווה שתהיה לי שנה קלה וטובה..
    ושוב תודה!
    ועוד משהו: אם מישהו יכול לעשות לי כמו שאביב עשה.. לעשות לי סיכום לכל מקצוע אני אשמח מאוד ולהביא לי תוכנות, כלי עזר או אתרים כדי שאם אני יצטרך מתישהו אז נכנס..
    תודה שוב
    נערך לאחרונה על ידי dj adir; 27-08-2006 בשעה 20:46.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect