ראה שהוא הולך להפסיד מאות קונים אז הוא תפס את עצמו... מה קרה כל אלה שאמרו סוף סוף בנאדם שאומר ת'אמת מה שהוא חושב לא משנה מה... תסבירו לי למה הוא התקפל... וזה מראה למה אני ומעריץ של אושרי כהן צדקנו!
ראה שהוא הולך להפסיד מאות קונים אז הוא תפס את עצמו... מה קרה כל אלה שאמרו סוף סוף בנאדם שאומר ת'אמת מה שהוא חושב לא משנה מה... תסבירו לי למה הוא התקפל... וזה מראה למה אני ומעריץ של אושרי כהן צדקנו!
|
|
חחחח ראיתי... איזה עלוב הוא.. הוא כבר אמר את מה שאמר כי הוא באמת חושב ככה.. אז עכשיו הוא בא ומתנצל.. איזה הומו!!!
29894362
חחח מעפן.. עלק אושרי כהן
הוא מתנצל כי כולם יצאו עליו
והוא נבהל
הוא כלי עולם
אני עדיין חושבת ככה
עריכה אחרי שראיתי תהתנצלות:
הוא לא חזר בו על שומדבר שהוא אמר
הוא הסביר למה הוא אמר את זה
לא בשביל שנערים לא יתגייסו
ואל בכוונה לפגוע במשפחות שכולות
אבל הוא לא אמר שהוא לא מתכוון לדברים שהוא אמר
הוא פשוט הסביר את הסיבה שהוא אמר זה הכל
נערך לאחרונה על ידי LoO; 16-09-2006 בשעה 22:07.
עשו כתבה בידיעות על ג'קו והוא אמר דברים על רמי קלינשטיין וכאלה... שבא להקיא ממנו או משהו כזה...נכתב במקור על ידי ArMaGeDDoN
ולכלך על עוד אנשים וזמרים.. ועכשיו כשכל הארץ נגדו והוא קולט שהוא מתחיל לאבד מהאהדה של הציבור הוא התנצל בערוץ 22 על מה שאמר...
29894362
חחח מגיע לו :/נכתב במקור על ידי Elisha
אז מה קשור אושרי כהן?
אושרי כהןןן לא היה אומר דברים כאלה עם כל הכבוד
חח סתם =]
מממממ מאיה לשלטוןןן
חחחחחח מקודם שיצאנו נגדו אני ואיזה גל אחד פה מהפורום באו אלינו גדוד של פנקיסטים והתחילו לקלל אותנו שמותר להגיד מה שבא לו וסוף סוף מישהו שאומר מה שהוא חושב ועכשיו גיליתם שהוא שם עליכם *** והוא עושה הכל בשביל כסף אחרת למה לו להתנצל?
מה הקשר הוא לא חזר בו הוא רק מסביר מה שהוא אמר הוא לא אוהב את רמי קליינשטן סבבה גם אני לא סובל אותו זה התדמית שהוא יוצר של אחד שאומר מה שבה לו הוא רוצה לעורר פרובקציות לעשות רעש אל תשכחו מה אביב גפן עשה מכל הפרובוקציות האלה ותיראו איפה הוא עכשיו
תאכלס הוא נראה טוב אפשר לסלוח לו חחח..
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
אושרי כהן סתם מוצץ
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!