אז ככה, פה אני אכתוב כמה מהאתרים האהובים עליי ביותר שיצא לי להיות בהם וכולם מומלצים.
Scenetorrents
האתר. אין מילים לתאר. זמני ה-pre הכי מהירים שיש, מהירויות הכי הכי. לא תקבלו מהירויות יותר גבוהות בשום מקום אחר חוץ מהאתר הזה. החיסרון היחידי באתר הזה הוא שקשה לשמור על יחס שיתוף מכוון שאחוז גבוה מחברי הטראקר משתמשים בסרברים שהם רחשו ויש גם חלק גדול עם אינטרנט סופר מהיר (סקנדינביה)...
אבל חכו, מנהלי האתר מצאו פתרון לבעייה לשמירת יחס שיתוף סביר והוא, שכל כמה חודשים יש סופשבוע שבו ההורדות לא נחשבות והעלאה נחשבת פי 2. לא רק זה, אלא שגם בסופשבוע כזה מועלים חבילות אדירות של עונות שלמות של סדרות שולטות וגם חבילות סרטים חלומיות.
אתר חלומי ושווה להיות חבר בו. לא קל להשיג לשם הזמנה.
ציון 10\10
TorrentLeech
אני מניח שרובכם מכירים את האתר. אתר מצויין, לא קשה כל כך לשמור שם על יחס שיתוף. מועלים שם המון המון דברים והמהיריות חמודות. מעצבן שיש שם wait times אבל אין מה לעשות. תשאירו את הטורנט פתוח כמה שיותר ויהיה בסדר.
אתר מצויין ואני מאושר להיות חבר בו.
ציון 9\10
אני קצת שיכור עכשיו אחרי הארוחה...יכול להיות שאני אוסיף עוד כמה אתרים חמודים שיש לי אבל בינתיים אני יותר מידי עייף שאין לי כוח אפילו לפתוח ראש=\
האמת שאלו שני האתרים הכי טובים ברשת לקבצי הטורנט וכל מי שאין לו שם משתמש מפסיד המון.
תהנו

ציטוט ההודעה