בזמן האחרון אומרים לי שאבקות יכולות לקצר את החיים שלי.. ואת ההתפתחות .. ושזה רק מנפח ענערף..
מישו שמבין יכול להסביר בדיוק מה היתרונות וחסרונות בכל המוצרים המוזרים האלה ? (מי גבינה , אבקת חלבון)
תודה מראש זה חשוב לי.
בזמן האחרון אומרים לי שאבקות יכולות לקצר את החיים שלי.. ואת ההתפתחות .. ושזה רק מנפח ענערף..
מישו שמבין יכול להסביר בדיוק מה היתרונות וחסרונות בכל המוצרים המוזרים האלה ? (מי גבינה , אבקת חלבון)
תודה מראש זה חשוב לי.
|
|
תן כאפה לכל מי שאומר לך דברים כאלה
אין שום דבר רע באבקות
רק דברים טובים.....
////:Boxing:
FUCKyou
אחי אבקת חלבון זה פשוט חלבון מרוכז שמתפרק מהר... לדעתי אין שום סכנה בלקחת אבקות חלבון וז לא"מקצר את החיים" חחחחח אבל שמע כל אחד ודעתו יש כאלה שמתנגדים לזה ולא לוקחים... אני אישית מעדיף דברים יותר טבעיים...
אני לא דוקטור לשומדבר לא למדתי את זה אבל לפי הידע שלי אני לא חושב שאבקות יכולות להזיק אבל הן בהחלט לא נחוצות
מה זה בעצם אבקה?? חלבון שמתפרק מהר יחסית לחלבון שתמצא בבשר
אתה לא נמצא במכון 20 שעות ביממה 6 ימים בשבוע שאתה צריך את ז
תאכל הרבה בשר ודגים זה הכל
כל דבר שנמצא בגוף בכמות גבוהה מידיי יכול להזיק אבל אני חושב שחוץ מכאב בטן הן לא יכולות להזיק
קודם כל החלבון לא "מתפרק" הוא "נספג" מהר יותר
זה דבר אחד
ודבר שני זה מיועד לאלה שאין להם מספיק אוכל עם חלבונים שיכול להספיק להם לכל היום אז לוקחים את זה בבוקר ואחרי אימון זה הרבה יותר זמין
הרבה יותר מהיר וקל לאכול את זה וגם די טעים
אז אל תגיד ישר שזה לא נחוץ כי לא לכולם יש כסף לקנות מאה חבילות של טונה וקוטג' כל הזמן
לקנות חבילה של כמה קילו של אבקת חלבון הרבה הרבה יותר נוח
FUCKyou
1) כנראה שלא למדתה ביולוגיה.... חלבונים מורכבים מאבני בניין שהם חומצות אמיניות. הלבונים שאתה אוכל הם סלילים מקופלים בתוך עצמם של חומצות אמיניות. החלבון בתור מולקולה ענקית כזו לא יכול להיספג בקיבה והוא מפורק במערכת העיכול (לא זוכר איפה) בחזרה לאבני הבניין החומצות האמיניות ורק אז נספג.
החלבנים באבקות חלבון נספגים יותר מהר כי הם מתפרקים יותר מהר
2) לא יודע בקשר לאבקה אבבל חטיף חלבון עולה 15 שקל, הוא מכיל 30 גרם חלבון. 4 קופסאות טונה עולה 15 שקל ומכילות 30 גרם חלבון כל אחת בסך הכל 120 גרם חלבון