האם שכיבות סמיכה/כפיפות בטן/מתח/משקולות או כל סוג אחר של ספורט יכול להשפיע על הצמיחה/להאט/לעצור אותה ??????
האם שכיבות סמיכה/כפיפות בטן/מתח/משקולות או כל סוג אחר של ספורט יכול להשפיע על הצמיחה/להאט/לעצור אותה ??????
|
|
שכיבות לא , בטן לא , מתח לא , משקולות כן אבל לא בגלל שאתה מרים אותן אלא רק בגלל שאתה לא עושה את התרגיל נכון (דופק בעיקר את הגב התחתון ולכן יש מקרים שהגדילה נדפקת)
בד"כ ההורמן גדילה מתרבה בפעילות משקולות לכן אין שום דבר מדעי לבנתיים שזה כן הורס
אבל לא לעשות תרגילים נכון זה יכול לדפוק בהחלט את הגב וכמו כן את הצמיחה שלו ואז תיהיה נמוך יותר(בכאילו שוב יש כאלה שהגב תחתון נדפק ועדיין גובהים זה הכל תלוי בגנטיקה,נתונים , כמה דפוק עשית את התרגיל ובמשך כמה זמן וכדומה).
לא בידיוק אתה לא תדפוק את הגב ברוב הסיכויים, וגם אם תדפוק אותו הוא ימשיך לצמוח
רק לא כמו שצריך, לגובה שלך אתה תגיע כי זה מה שנקבע לך ביום שנולדת והמטען בDNA שלך מכיל.
משה איך בדיוק גב תחתון הרוס יכול להשפיע על הגדילה לרעה???
ומה יקרה אם יפגע לי איזה עצם קטנה בגב לא בעמוד שדרה מה ההבדל??וזה לא ישפיע לי?!!!
אל תדבר שטויות
אין שום קשר
וגם אם הוא ירים משקל גדול לא נכון הוא לא יפסיק לגבוה לא יעצר ולא יאט את הגביהה בחיים
נערך לאחרונה על ידי Syntazya; 03-10-2006 בשעה 16:30.
////:Boxing:
FUCKyou
אם אתה עובד נכון , זה לא יפגע .
אתה עושה טעויות ? ... זה התשובה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני הבנתי שרק עבודה על כתפיים או משקולות שמורדות מטה מלמעלה לכיוון החזה יכולות לדפוק את הגב ...
האם זה נכון ?
נערך לאחרונה על ידי pag123; 03-10-2006 בשעה 21:43.
צריך בשביל זה משקלים כבדים מאוד \ עבודה לא נכונה
תשמור על משקלים סבירים + עבודה נכונה לא תהיה לך שום בעייה![]()
Bring the Violence-
איזה נכון מדויק ומשכנע אחושרמוטה חחנכתב במקור על ידי Yellow Slider
למה אתם מתכוונים בלא להרים משקולות נכון ?
לדוגמא,לישיבה על כיסא והרמת משקולות ידיים יש כללים ?
ברור, שהגב לא יזוז קדימה או אחורה או משו
לא לכופף את הגב וכו'
הדברים האלה נובעים מהרמה של משקל גבוה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
יש תרגילים שחייב לכופף ת'גבנכתב במקור על ידי OzzY
כמו כל מיני סוגים של חתירות עם מוט בכפיפה לפנים
מה שכן זה בחיים אסור להתכופף עם הגב אחורה שאתה עובד...
FUCKyou
שזה קורה בלחיצת כתפיים עם משקלים כבדים =\ אז להזהר מזה...
Bring the Violence-
אממ לא קראתי תגובות אני מגיב רק לנושא
1) כל תרגיל שפועל נגד משקל גוף לא מזיק לגדילה
2) הרמת משקולות יכולה לפגוע בגוף בכמה דרכים:
א. יציאה מפרופורציות של הגוף, חוץ מהעובדה שזה לא יפה יכולים למשל להיגרם לך שברי הליכה ברגליים מתוצאה של פיצוח חלק עליון בלבד והרגליים לא יעמדו בעומס בריצה (קרה לי)
ב. התקצרות של השריר כתוצאה מעבודה לא נכונה, אם השריר לא נמתח בחזרה עד הסוף בעבודה לא לכונה\ללא מתיחות הוא יבנה את עצמו קצר יותר ויגביל את טווח התנועה שלך
ג. בלאי מואץ של הסכוס בין העצמות יכול לגרום לדלקות בעתיד
ד. התרחבות חדרי הלב בעקבות עבודה במשקלים מאד גבוהים ואימוץ לא טבעי של הגוף מגדיל במידה משמעותית מאד את הסיכוי למחלות לב בגיל ה50+
ה. נתון לוויכוח: התפתחות הגוף נעשית בהתאמה, שרירים, התפתחות מינית, צמיחה וגדילה התפתחות מואצת של אחד מהם יכולה לפסיק התפתחות של אחר
ו. אימוניםבלי מנוחה נכונה יכולים לגרום לחימצון של השרירים ולדלקות (אימון יתר)
ז. לחץ על העמוד השידרה והגב התחתון כתוצאה מעבודה לא נכונה לא יודע איך אבל מונע את הגדילה בצורה ניכרת
ד"א דבר שחשוב מאוד להזכיר! לנשום כל הזמן.
אחרת יש מצב שיהיה לך ולסלויה שזה כשאתה לא נושם... ואז אתה מקבל סחרחורות ויכול להתעלף עקב כמה דברים שאני לא זוכר בכלל ..
קיצור לנשום כל הזמן![]()
Bring the Violence-
חבל הכל היה טוב ויפה עד שהגעת לסעיף ז' ואז כבר התחלת לכלכךנכתב במקור על ידי Boom Shankar
זה לא נכון מה שאמרת!!וזה שאתה לא יודע איך זה כבר מראה לך שזה לא נכון
FUCKyou