יש איזה דרך שאפשר לשבור רגל או יד בכמה שפחות כאב?
יש איזה דרך שאפשר לשבור רגל או יד בכמה שפחות כאב?
|
|
חחחחחחחחחח למה אתה מתכנן משהו??? חחחחח....
29894362
יש דרך, פעם הייתי בהרצאה ונאמר שאם קושרים תפוח אדמה כאילו חתוך עם חוט
נגיד 2 חצאים שלו אחד בכל צד , ללילה שלם שאתה ישן נגיד זה גורם לחולשה אדירה בעצם ולבריחת סידן כנראה
ואז המקום ממש פגיע מכה ממש קטנה ויש לך סדק, שבר, אבל ממש לא מומלץ לעשות את זה אתה יכול לגורם נזק גדול מאוד לעצמך !
אם אתה רוצה להוריד פרופיל אז יש דרכים אחרות שלא מצריכות כאב.
איזה?נכתב במקור על ידי נטלי
תשאל בפורום תיכוניסטים איך מורידים פרופיל..זה בגלל שאתה לא רוצה לשרת בקרבי נכון?
קיצר תשאל בתיכוניסטים הכי טוב
קח את השיטה עם התפוח אדמה..יספוג את כל העמילן מהעצם..ויחליש אותה..
נכתב במקור על ידי Las3r
סידןן אכממ סידןן לא עמילן העצם שלו זה לא טוסט
כמו שאמרו פה עם התפו"א אני יכול להגיד לך בדיוק איך לעשות את זה ולהכין לך אפילו מדריך ..
ראיתי איך עושים את זה ליידי וזה מוריד פרופיל , נזק לרגל זה יעשה אבל זה הרבבה פחות משבר רגיל .
אני יכול להכין לך מליון ואחת דרכים להוריד פרופיל .. סתם כמה דוגמאות שאני לא אפרט אותם :
"אין לי שיווי משקל טוב" , "אני יודע שאני במצבי לחץ לא רואה מסבבי" [ < אם כזה דבר אתה לא תהיה בקרבי.]
ויש לי עוד המממווןןן ועוד כמה דברים לעשות על הגוף :\
אפשר לשאול למה אתה רוצה להוריד פרופיל ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לפי הגיל שלו הוא צריך גימלים ...
יש מלא שיטות אחד זה עם התפוח אדמה ... אפשר גם עם מגנט לפי מה שהבנתי.
אפשר להגיד שכואב לך שאתה משתין ואז שנותנים לך להשתין בכוס ולראות אם יש לך דלקת אז אתה לוקח קיסם בשירותים פוצע ת'חניכיים ומכניס טיפת דם לכוס ...
אמרו לי שגם אם מגרדים ת'שן ואז יש ת'דבר הלבן הזה טיפה ושמים על העיניים והולכים לישון אז זה עושה דלקת בעיניים - לכו תדעו =\
לעיסת ניילון תנפח לך בצדדים וזה כל מיני שטויות. ..
גירים , עפר של סיגריות , תכין לך פיתה עם אוכל שאתה לא היית מביא לכלב תקיא ותלך הביתה ,
או שפשוט לא תעשה את זה :\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אתה יכול להגיד להם שאתה הולך מתוך שינה,הורידו לחבר שלי פרופיל על זה ל64..די יעיל...
את יכול גם להמציא כאבים בגב,לא חסר דרכים...קצת לפתוח ת'ראש...
למה להקפיץ?
אתה יכול ללכת ישר לקב"ן.. עם נמלים בקופסא ולעשות קרקס.
נעול