.........
.........
|
|
אז ככה...
אני מרגשי לא אני כל הזמן .. פשוט כל היום ... כל פעם שאני מסתכל במראה אני חושב אני מכעור או לא יודע מה ... אבל אני יודע שזה לא נכון ..... כי דווקא בנות אומרות לי שאני יפה .
אבל כאילו יש לי הרגשה עצמית שאני לא מספיק טוב ..
כל פעם שאני מסתכל במראה אני רואה מישו אחר ..
בגלל זה אין לי ביטחון .....היה לי הרבה ביטחון .. אבל פתאום אחרי תקופה מסויימת הרגשתי שהפכתי להיות מיש ואחר ... יענו לא עצמי ...
אני לפעמים לא יושן בלילות בגלל זה.... וזה מציק ..... ויש לי כבר פחדים להפגש עם בנות שנפגשות איתי .. שאם פתאום אני ייפגש איתן ואני לא ייראה טוב[לפחות זאת התחושה שלי] והן לא יירצו אותי ....
מה אני עושה ???
אני בודק שהאנונימי עובד..
קיצר עזרההההה
ממממ
זה לא נכון לדעתי אחי ..
אם אתה שואל אותי ....באופן אישי לפחות...
זאת רק ההרגשה שלך מבפנים .
זה מה שנקרא הערכה עצמית נמוכה מאוד!!
בנות אומרות לך שאתה יפה אתה צריך להיות בטוח שאתה יפה
תרחיק מהמוח שלך את המחשבות האלה על זה שת'מכוער כי עובדה שזה לא נכון או אומרים לך שת'יפה וכל זה..
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אסור לך לחשוב ככה
זה מוריד תביטחון העצמי
וביטחון עצמ עם בנות זה הדבר הכי חשוב גם אם תיהיה מכוער אם אתה חושב שאתה יפה אז יש לך ביטחון עצמי גבוה בגלל זה ואז ככה יהיה לך ביטחון עם בנות וזה בעצם הפיתרון של הבעייה שלך :]
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
אחי תירגע גם לי זה קרה חשבתי שאני כזה חנון ופוחד מכולם וזה הערכה עצמית שלי היתה נמוכה ועכשיו אני כזה עבריין לא עושה חשבון ולא פוחד מאפ אחד כל הקטע הוא שעם אתה תרגיש שאתה יפה אתה תהיה כזה בעיני כולם
תנסה להחזיר את הבטחון העצמי שלך ואז לא תרגיש ככה
אחי זה הרבה יותר עמוק בשביל שנוכל לעזור לך בפורום
תשאל את עצמך כמה דברים:
מה אתה לא אוהב בעצמך?? אם יש משהו ספציפי שמציק לך ואפשר להיפטר כמו כמה קילו מיותרים תשנה את זה
הייתה אם בנות בזמן האחרון?? אם כן זה בגלל שאתה נראה טוב והם רוצות אותך!!
אם לא זה כי אין לך בטחון עצמי!!
התרופה הכי טובה לבטחון עצמי זה להיות עם מישהי אחרי שתעבור גבול מסויים אם מישהי זה כבר לא ירתיע אותך למרות שהבעיה שלך היא בגלל שאתה חושב שאתה לא נראה טוב
אבל אני אגיד לך משהו - אף אחת לא הייתה אומררת לך שאתה יפה אם אתה באמת מכוער
היא הייתה אומרת שאתה נראה בסדר או משהו