מאת-שורשים תל אביב ניסוי מצולם מדהים על השפעת התפילין על הילת האדם
אני אישית ממש אהבתי
תהנו!!
מאת-שורשים תל אביב ניסוי מצולם מדהים על השפעת התפילין על הילת האדם
אני אישית ממש אהבתי
תהנו!!
|
|
מדהים !
שמעתי על זה מזמן, אבל אף פעם לא ראיתי סרט דוקומנטרי על זה.
כולנו יכולים לראות שאפילו האדם שרחוק מהקדושה והדת יכול להתחבר תוך כמה דקות, ויכול לנהל שיחה בה הוא בטוח שבורא עולם שומע אותו.
תודה רבה מיכל !
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
מיכל , תודה .
באמת שווה צפייה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
וואוווווווווו
ענקק גם אני שמעתי על זה וגם עדיין לא ראיתי סרט על זה..
תוודהה
בתהליכי פרישה מאטרף.
בפוטושופ אני עושה משהו יותר טוב מזה אתם צוחקים נכון??
הוכחה שזה בולשיט: מראים את ההילה בחלקים..זה אפילו לא קטע וידאו..שיצלמו אותו בוידאו ונראה אם ההילה מסביב..מדי פעם מראים את הראש שלו זז קצת זה בסה"כ עוד תמונה
אתם לא נורמאליים תאמינו לי נראה לי שאפשר למכור לכם קוביות קרח אפילו..
לייזר , זה לא הוכחה נצחת אבל זה "תוסף"
האמונה שלי בטח ובטח שלא באה מסרטון .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמע גבר זה שיש הילה מי שרוצה יאמין..אפילו אני חושב קצת שיש דבר כזה..בסגנון..
אבל בחיאת זה כבר תת רמה..
רוצים להאמין..לגרום לאחרים להאמין..סבבה..אבל למה לשקר?? למה לזייף??
זה שזה מביא עוד אנשים לדת..והם חושבים שזה מצדיק..
אז שיהיה להם בכיף..אני כמובן לא אוכל את השטויות האלה
ואני גם מקווה שחושבים כמוני כאן..
יפה שאתה יודע שזה חרטה..זה שאתה מאמין בהילה זה כבר משהו אחר לגמרי ואין בכלל מה לערבב את זה
יש הילה , יש דבר כזה וזה הוכח - אני אמצא את זה ..
זה ידוע ואתה מרגיש את זה שאתה ליד בן אדם .. ואתה מרגיש שהוא מקרין עלייך את זה .
אבל , אני לא חושב שמישהו יכול לבסס אמונה על זה .
כמו שאבי אמר זה מוכח כבר, גם מדעית.
יש על זה גם בספר "המהפך" שכבר המלצתי עליו פה בעבר.
ובוא נגיד ההילה ערוכה בפוטושופ....איך הם גילו מה תפילין פסול ומה לא? טוב ונגיד שגם זה הם סתם אמרו... יענו אותו איש בעל המכשיר (שהוכח מדעית כמכשיר המגלה הילות) עם איזה אינטרס הוא בא פה לשקר הרי הוא לא שומר תורה ומצוות ממילא...?
ואם אתה כל כך רוצה להיות בטוח שלא עובדים עלייך, אתה יכול ללכת לאותו אדם בעצמך (אותו בעל מכשיר) ולהיווכח בכך בעצמך...בהצלחה![]()
מה הוא משוגע איך הוא נוסע ככה ומדבר במיקרופון זה מאד מסוכן!!
חחח לא קשור אבל ממש הפריע לי...
תשמעו לא צריך מכשיר בשביל לראות הילות כל בן אדם שגבוה קצת מבחינה רוחנית יכול לראות אותן. ההילה לא מושפעת רק מאלמנטים שקשורים לדת ההילה היא פלט של האנרגיות של הגוף, כמובן שהנחת תפילין משפיעה עליהן ומשנה אותה
לא הכל מוכח מדעית ... ליאור - צא מזה .