טוב תראו יש מישהי שאני ממש ביחסים טובים ואיתה וזה כיאלו היא ידידה די טובה שלי. אבל גילתי שהיא מעשנת וזה והאמת שזה די מגעיל אותי ואני כמעט לא רואה אותה בהפסקות וזה אז מה אתם חושבים שווה לשמור על קשר או לפתח קשר חדש? כי אני ממש שונא שמעשנים לידי
טוב תראו יש מישהי שאני ממש ביחסים טובים ואיתה וזה כיאלו היא ידידה די טובה שלי. אבל גילתי שהיא מעשנת וזה והאמת שזה די מגעיל אותי ואני כמעט לא רואה אותה בהפסקות וזה אז מה אתם חושבים שווה לשמור על קשר או לפתח קשר חדש? כי אני ממש שונא שמעשנים לידי
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
אחי, גם אני לא סובל את זה, אבל שמע היא ידידה שלך, כמובן שכדי לך לייעץ לה להפסיק לעשן אבל זה החלטה שלה והחיים שלה, לפחות ת'לא צריך לנשק אותה חחחח
אתה מתכוון סמים או סיגריות?? אם הכוונה שלך זה לסיגריות אני לא מבין למה זה צריך להפריע לך
רק שלא תדרדר אותך
למה שתפסיקו להיות ידידים ובקשר כלכך טוב.. ? לא חבל להרוס אותו?
תגיד לה שאתה פשוט לא סובל שמעשנים ליידך.. אז אם היא יכולה בבקשה שלא תעשן ליידך..
אני לא רואה בזה סיבה ממשית לניתוק קשר טוב.. אבל כל אחד ומה שהוא מרגיש.. גם ליש יש קטעים דפוקים שבגללם אני ממש מתרחק מבן אדם..
לא שווה להפסיד קשר כזה בגלל סיגריות....
תגיד לה שסיגריות זה ממש לא בריא.... ושלא נעים לך שהיא מעשנת לידך.
תבקש ממנה בצורה שהיא לא תיעלב שתנסה לא לעשן לידך.
אבל יותר חשוב שהיא לא תיעלב או משהו
בהצלחה~~
שמעו הבנתי אבל זה ידידה שאני רוצה איתה משהו יותר מלהיות ידידים ואני וסיגריות לא הולכים כול כך טוב וזה. חוץ מזה לא רוצה להגיד לה כלום
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אם אתה לא רוצה להגיד לה כלום אבל אתה לא רוצה שהיא תעשן.. אז מה כבר יש לעשות?
או שתשלים עם זה שהיא מעשנת ותנסה להתגבר על זה
או שתבקש ממנה מאוד יפה לשלא תעשן לידך ותגיד לה גם שכדאי לה מאוד להגמל... זה לא בריא
אין מה לעשות היא לא תפסיק אם לא תגיד לה :/
וואלה אל תפסיק את הקשר זה לא שווה
וואלה אחי זה לא שווה בגלל סיגריות
לא אוחי
אחי, גם אני לא סובל את זה, אבל שמע היא ידידה שלך, כמובן שכדי לך לייעץ לה להפסיק לעשן אבל זה החלטה שלה והחיים שלה, לפחות ת'לא צריך לנשק אותה חחחח
אני אישית הייתי מפסיק תקשר תכלס אני לא סובל שמעשנים לידי ובבית שלי לא מעשנים אני נחנק אחושרמוטה כי אני חולה אסטמה..