תאמינו או לא, עד היום לא ידעתי מי זה האיש הזה. מי זה ה'כהנא' הזה.
כמובן שראיתי כרזות באינטרנט כמו "כהנא צדק" וכאלה, אבל תמיד חשבתי שזה עוד דוס נוסח אריה דרעי שחי ושמנסה להיכנס לכנסת.
הכל מתקשר במאמרים וסירטונים על חייו, מותו והעולם שאחרי מותו כשאני צופה בסרטים על האיסלם ועל המלחמה הדתית.
אני בדיוק רואה Sleeper Cell, ושם מקשרים את בין לאדן, אפגניסטאן, ג'יהאד, פלסטינאים, 9/11 וכל מה שקשור....אבל לא ידעתי מאיפה זה התחיל.
וואו. אני עדין לא מאמין שפיספסנו אדם כזה. אני חי באמריקה, ואני רואה את האגרסיביות של הגויים נגד היהודים, במיוחד בניו יורק, שם כהנא לחם, פשוטו כמשמעו, נגד הכושים שהם עושים הכי הרבה צרות. אבל אז הוא הבין שהבעיה העיקרית היא לא באמריקה, אלא השורש הוא על אדמת ישראל, והוא עלה לארץ. תתארו לכם את כהנא בראשות הממשלה היום. איך המדינה היתה נראית. HELL, איך העולם היה נראה ?
תקראו לי גזען, אבל אני חי ביניהם. אתם חיים לידם, אבל לי יש הרבה חברים פלסטינאים ומוסלמים, ותאמינו לי אין הבדל גדול ביניהם לבין הבהמות שרואים בגן-חיות.
קורה לכם שבתקופת זמן קצרה "פתאום" אתם מגלים הרבה מידע על אותה נקודה? אתמול במקרה פתחתי טלוויזיה בערוץ שאפילו לא ידעתי עליו, והיתה תכנית על מרד בר כוכבא, והם (הארכיאולוגים) שפטו אותו 'איזה אדם לא נעים הוא היה', שלא כמו שהאגדה מספרת עליו. שהוא איים על אנשים שיכבול אותם בשלשלאות כי הם מתנגדים למרד שלו וכופרים ביהדות. אבל הם שוכחים את היוונים בטבחו בנו, ולא דאגו לקשור אותנו בשרשרת ברזל, אלא לשסף לאבותינו את הגרון ולשעבד את הנשים והילדים שלהם. הגעתי "בטעות" למידע על יהודה המכבי באינטרנט. הוליווד מציג בפנינו לוחמים 'גיבורים' מעמים שונים שלחמו עד הנשימה האחרונה שלהם על רעיון מסוים בו האמינו, או על הגנה על מלכם בגופם. אף אחד מן הסרטים לא מראה את הלוחם, הגיבור האמיתי, שלחם בצבא של 20,000 רגליים ו2,000 פרשים עם הצבא שלו שמנה 600 איש, כשלא הזדמן לו לגייס לוחמים אחרי "קרב חדשה" בו הוא ניצח והדף את הכוחות הסלאוקים. "אנשי יהודה התחננו לפני יהודה שלא יצא לקראת בכחידס, אלא ייסוג וידחה את הקרב. אולם יהודה אמר:
חלילה לי מעשות זאת, לנוס מהם, ואם קרב יומנו ומתנו בגבורה בעד אחינו ואל יהי כבודנו לכלימה
יהודה המכבי תקף את האגף הימני של הצבא הסלאוקי בניסיון להרוג את בכחידס. בקרב זה, קרב אלעשה (160 לפנה"ס) נהרג יהודי המכבי."
זה לוחם קדוש אמיתי. הוא נלחם על רעיון כללי והוא עצמעות ושחרור העם שלו, האחים והאחיות שלו, ולא בשביל מלך אחד, אלא למען מלך מלכי המלכים.
אבל אז הזמנים היו שונים. אז 2 לוחמים חזקים משני הצדדים היו נלחמים זה בזה עד שהחלש מבין השניים היה מת בכבוד. היום מלחמות מנוהלות על ידי פחדנים ששולחים את החיילים שלהם כמו בשר נע, ורובוטים הנשלטים על ידי כפתורים.
האדיאולוגיה והעקרונות של האנשים האלה לא מתה. היא עדין איתנו, אנחנו רק מחכים שמישהו יבוא וירים אותה.
אהבתי מאוד את המכתב של מאיר כהנא שהוא כתב לעולם.
http://youtube.com/watch?v=RN_LxmkTSX4
הנה עוד וידאו מתוך "קשר התאומים" מאת דני סיטון, השופך אור על כהנא ותנועתו.
http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=5359
בקשה קטנה - דרגו את האשכול שלי ותגיבו ברצינות.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת