קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מכתב פתוח לעולם..
    על ידי AdiBel בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-11-2009, 01:13
  2. [סרטון]מכתב לעולם
    על ידי Eyalnet בפורום סרטונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-08-2009, 12:42
  3. [סרטון]מכתב פתוח לעולם
    על ידי Eyalnet בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-06-2009, 18:37
  4. [סרטון]מכתב לעולם...
    על ידי buaron בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 20:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 76

מכתב לעולם ממאיר כהנא

Exclamation מכתב לעולם ממאיר כהנא

תאמינו או לא, עד היום לא ידעתי מי זה האיש הזה. מי זה ה'כהנא' הזה.
    כמובן שראיתי כרזות באינטרנט כמו "כהנא צדק" וכאלה, אבל תמיד חשבתי שזה עוד דוס נוסח אריה דרעי שחי ושמנסה להיכנס לכנסת.

הכל מתקשר במאמרים וסירטונים על חייו, מותו והעולם שאחרי מותו כשאני צופה בסרטים על האיסלם ועל המלחמה הדתית.
    אני בדיוק רואה Sleeper Cell, ושם מקשרים את בין לאדן, אפגניסטאן, ג'יהאד, פלסטינאים, 9/11 וכל מה שקשור....אבל לא ידעתי מאיפה זה התחיל.

וואו. אני עדין לא מאמין שפיספסנו אדם כזה. אני חי באמריקה, ואני רואה את האגרסיביות של הגויים נגד היהודים, במיוחד בניו יורק, שם כהנא לחם, פשוטו כמשמעו, נגד הכושים שהם עושים הכי הרבה צרות. אבל אז הוא הבין שהבעיה העיקרית היא לא באמריקה, אלא השורש הוא על אדמת ישראל, והוא עלה לארץ. תתארו לכם את כהנא בראשות הממשלה היום. איך המדינה היתה נראית. HELL, איך העולם היה נראה ?

תקראו לי גזען, אבל אני חי ביניהם. אתם חיים לידם, אבל לי יש הרבה חברים פלסטינאים ומוסלמים, ותאמינו לי אין הבדל גדול ביניהם לבין הבהמות שרואים בגן-חיות.

קורה לכם שבתקופת זמן קצרה "פתאום" אתם מגלים הרבה מידע על אותה נקודה? אתמול במקרה פתחתי טלוויזיה בערוץ שאפילו לא ידעתי עליו, והיתה תכנית על מרד בר כוכבא, והם (הארכיאולוגים) שפטו אותו 'איזה אדם לא נעים הוא היה', שלא כמו שהאגדה מספרת עליו. שהוא איים על אנשים שיכבול אותם בשלשלאות כי הם מתנגדים למרד שלו וכופרים ביהדות. אבל הם שוכחים את היוונים בטבחו בנו, ולא דאגו לקשור אותנו בשרשרת ברזל, אלא לשסף לאבותינו את הגרון ולשעבד את הנשים והילדים שלהם. הגעתי "בטעות" למידע על יהודה המכבי באינטרנט. הוליווד מציג בפנינו לוחמים 'גיבורים' מעמים שונים שלחמו עד הנשימה האחרונה שלהם על רעיון מסוים בו האמינו, או על הגנה על מלכם בגופם. אף אחד מן הסרטים לא מראה את הלוחם, הגיבור האמיתי, שלחם בצבא של 20,000 רגליים ו2,000 פרשים עם הצבא שלו שמנה 600 איש, כשלא הזדמן לו לגייס לוחמים אחרי "קרב חדשה" בו הוא ניצח והדף את הכוחות הסלאוקים. "אנשי יהודה התחננו לפני יהודה שלא יצא לקראת בכחידס, אלא ייסוג וידחה את הקרב. אולם יהודה אמר:

חלילה לי מעשות זאת, לנוס מהם, ואם קרב יומנו ומתנו בגבורה בעד אחינו ואל יהי כבודנו לכלימה

יהודה המכבי תקף את האגף הימני של הצבא הסלאוקי בניסיון להרוג את בכחידס. בקרב זה, קרב אלעשה (160 לפנה"ס) נהרג יהודי המכבי."

זה לוחם קדוש אמיתי. הוא נלחם על רעיון כללי והוא עצמעות ושחרור העם שלו, האחים והאחיות שלו, ולא בשביל מלך אחד, אלא למען מלך מלכי המלכים.
    אבל אז הזמנים היו שונים. אז 2 לוחמים חזקים משני הצדדים היו נלחמים זה בזה עד שהחלש מבין השניים היה מת בכבוד. היום מלחמות מנוהלות על ידי פחדנים ששולחים את החיילים שלהם כמו בשר נע, ורובוטים הנשלטים על ידי כפתורים.

האדיאולוגיה והעקרונות של האנשים האלה לא מתה. היא עדין איתנו, אנחנו רק מחכים שמישהו יבוא וירים אותה.

אהבתי מאוד את המכתב של מאיר כהנא שהוא כתב לעולם.
    http://youtube.com/watch?v=RN_LxmkTSX4

הנה עוד וידאו מתוך "קשר התאומים" מאת דני סיטון, השופך אור על כהנא ותנועתו.
    http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=5359

בקשה קטנה - דרגו את האשכול שלי ותגיבו ברצינות.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

סתכל על התגובות ששלחו שם האנשים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    נייס

אהבתי..כ"כ נכון..ממש מכתב יפה..למרות כל הצער והכאב שקשורים לדבר

אהבתי תסיום חח

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

נחמד

הוא לא אומר שום דבר חדש אבל יפה שהוא מציג את זה לעולם במילים פשוטות

חבל שאף אחד לא שם זין

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אחוקי , קיבלת הודעה פרטית .

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy צפיה בהודעה
    תאמינו או לא, עד היום לא ידעתי מי זה האיש הזה. מי זה ה'כהנא' הזה.
    כמובן שראיתי כרזות באינטרנט כמו "כהנא צדק" וכאלה, אבל תמיד חשבתי שזה עוד דוס נוסח אריה דרעי שחי ושמנסה להיכנס לכנסת.

הכל מתקשר במאמרים וסירטונים על חייו, מותו והעולם שאחרי מותו כשאני צופה בסרטים על האיסלם ועל המלחמה הדתית.
    אני בדיוק רואה Sleeper Cell, ושם מקשרים את בין לאדן, אפגניסטאן, ג'יהאד, פלסטינאים, 9/11 וכל מה שקשור....אבל לא ידעתי מאיפה זה התחיל.

וואו. אני עדין לא מאמין שפיספסנו אדם כזה. אני חי באמריקה, ואני רואה את האגרסיביות של הגויים נגד היהודים, במיוחד בניו יורק, שם כהנא לחם, פשוטו כמשמעו, נגד הכושים שהם עושים הכי הרבה צרות. אבל אז הוא הבין שהבעיה העיקרית היא לא באמריקה, אלא השורש הוא על אדמת ישראל, והוא עלה לארץ. תתארו לכם את כהנא בראשות הממשלה היום. איך המדינה היתה נראית. HELL, איך העולם היה נראה ?

תקראו לי גזען, אבל אני חי ביניהם. אתם חיים לידם, אבל לי יש הרבה חברים פלסטינאים ומוסלמים, ותאמינו לי אין הבדל גדול ביניהם לבין הבהמות שרואים בגן-חיות.

קורה לכם שבתקופת זמן קצרה "פתאום" אתם מגלים הרבה מידע על אותה נקודה? אתמול במקרה פתחתי טלוויזיה בערוץ שאפילו לא ידעתי עליו, והיתה תכנית על מרד בר כוכבא, והם (הארכיאולוגים) שפטו אותו 'איזה אדם לא נעים הוא היה', שלא כמו שהאגדה מספרת עליו. שהוא איים על אנשים שיכבול אותם בשלשלאות כי הם מתנגדים למרד שלו וכופרים ביהדות. אבל הם שוכחים את היוונים בטבחו בנו, ולא דאגו לקשור אותנו בשרשרת ברזל, אלא לשסף לאבותינו את הגרון ולשעבד את הנשים והילדים שלהם. הגעתי "בטעות" למידע על יהודה המכבי באינטרנט. הוליווד מציג בפנינו לוחמים 'גיבורים' מעמים שונים שלחמו עד הנשימה האחרונה שלהם על רעיון מסוים בו האמינו, או על הגנה על מלכם בגופם. אף אחד מן הסרטים לא מראה את הלוחם, הגיבור האמיתי, שלחם בצבא של 20,000 רגליים ו2,000 פרשים עם הצבא שלו שמנה 600 איש, כשלא הזדמן לו לגייס לוחמים אחרי "קרב חדשה" בו הוא ניצח והדף את הכוחות הסלאוקים. "אנשי יהודה התחננו לפני יהודה שלא יצא לקראת בכחידס, אלא ייסוג וידחה את הקרב. אולם יהודה אמר:

חלילה לי מעשות זאת, לנוס מהם, ואם קרב יומנו ומתנו בגבורה בעד אחינו ואל יהי כבודנו לכלימה

יהודה המכבי תקף את האגף הימני של הצבא הסלאוקי בניסיון להרוג את בכחידס. בקרב זה, קרב אלעשה (160 לפנה"ס) נהרג יהודי המכבי."

זה לוחם קדוש אמיתי. הוא נלחם על רעיון כללי והוא עצמעות ושחרור העם שלו, האחים והאחיות שלו, ולא בשביל מלך אחד, אלא למען מלך מלכי המלכים.
    אבל אז הזמנים היו שונים. אז 2 לוחמים חזקים משני הצדדים היו נלחמים זה בזה עד שהחלש מבין השניים היה מת בכבוד. היום מלחמות מנוהלות על ידי פחדנים ששולחים את החיילים שלהם כמו בשר נע, ורובוטים הנשלטים על ידי כפתורים.

האדיאולוגיה והעקרונות של האנשים האלה לא מתה. היא עדין איתנו, אנחנו רק מחכים שמישהו יבוא וירים אותה.

אהבתי מאוד את המכתב של מאיר כהנא שהוא כתב לעולם.
    http://youtube.com/watch?v=RN_LxmkTSX4

הנה עוד וידאו מתוך "קשר התאומים" מאת דני סיטון, השופך אור על כהנא ותנועתו.
    http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=5359

בקשה קטנה - דרגו את האשכול שלי ותגיבו ברצינות.
    אני מסכים עם כאנה בכל מה שהוא אמר, ואני מקווה מאוד מאוד שיבוא אלינו ראש ממשלה בסדר
    גודל שלו... אין מה לעשות.. כדי להיות בשקט חייבים לעשות דברים קיצוניים... ואני מחכה למישהו
    כזה..

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    אני מסכים עם כאנה בכל מה שהוא אמר, ואני מקווה מאוד מאוד שיבוא אלינו ראש ממשלה בסדר
    גודל שלו... אין מה לעשות.. כדי להיות בשקט חייבים לעשות דברים קיצוניים... ואני מחכה למישהו
    כזה..
    2 דברים :
    כהנא ולא כאנה .
    ראש ממשלה עם ראש כמו שלו לעולם לא יכול לעלות לראשות במדינה כמו שלנו - וטוב שכך .

שלא תבין אותי לא נכון אני תמכתי בו מאוד מאוד ועד היום אני תומך בו [לא בהכל] אבל הוא טעה בכמה דברים .
    נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 15-12-2006 בשעה 12:49.

משתמש משקיע האוואטר של -Raz-
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    1
    נקודות
    1

אם עד היום לא ידעת מי זה כהנא אז מצבך קשה
    כהנא הוא היה אדם ימני קיצוני שנשוא ערבים ורצה לגרש את הערבים מהארץ!!
    ויש עוד כמה כאלה כמו
    ברוך גולדשטיין ז"ל
    עמי פופר ז"ל
    ועוד כמה צדיקים!!!!!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    נחמד

הוא לא אומר שום דבר חדש אבל יפה שהוא מציג את זה לעולם במילים פשוטות

חבל שאף אחד לא שם זין
    אף אחד לא מחדש, אבל תזכור שהוא פעל לפני יותר מ-20 שנה, ועד היום ההודעה לא הגיעו לאנשים המתאימים. תיזכר מה היה באמריקה ובישראל משנת 90 כשרצחו אותו. כל מה שהוא אמר התממש. אני לא אומר שהוא היה צריך להיות ראש ממשלה, אבל שר ביטחון.....[חחחחחחח אני נזכר בשר הביטחון שלנו היום, רואה אותו בראש ליד כהנא ונשפך מצחוק......איך אפשר להשוות לוללללללל]

מילים פשוטות או לא, לא ראיתי אף אחד שהציג את העמדה שלנו כמו שהוא הציג אותה.

מישו בעניינים מה קורה עם המחתרת היהודית?

נ.ב.
    r_9_r_9_r_9, אולי לא הכרתי אותם בשמות, אבל אני לא גאה במה שהם עשו. אני מאמין שכהנא ניסה להעביר מסר שונה מלצאת יום אחד למסגד ולהרוג מוסלמים מתפללים, בין אם הם אשמים או חפים מפשע.

אנחנו צריכים אירגון חזק, מיומן ואסטרטגי עם תכניות ולא לעשות דברים ספונטנית בלי לחשוב על תוצאות. כמובן שהממשלה תהיה נגד, אבל הם לא חייבים לדעת :eye: :Boxing:
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 15-12-2006 בשעה 18:50.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

הסבא של הפורום האוואטר של shl1
    לייקים
    0
    נקודות
    1

כהנא צדק!
    מילה במילה אני מסכים איתו.
    הי"ד יהיי זכרו ברוך.
    שואה להבועל!

גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

אף פעם לא היה צריך, ואני מקווה שאף פעם לא נצטרך אדם כמו כהנא ומפלגתו בממשלתנו...
    מי שכותב ברוך גולדשטיין ז"ל, צריך לכתוב גם עראפת ז"ל. אין הבדל רב בינהם.

הסבא של הפורום האוואטר של shl1
    לייקים
    0
    נקודות
    1

זאת הבעייה עם העם הזה שלנו... גם שמביאים להם את העובדות מול העיניים נשארים אדישים למצב.
    מוח יבש לא ירטב ממחשבות לבד.
    שואה להבועל!

גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש בעיות?

תראה, אם אתה תומך בכהנא, אתה תהיה בדיוק כמו גרמני שתומך בהיטלר. אני לא מבין איך אפשר לתמוך במישהו שמצהיר באופן ברור שהוא רוצה להרוג חלק מהעם שלך.

hell14
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי סנדוקאן צפיה בהודעה
    תראה, אם אתה תומך בכהנא, אתה תהיה בדיוק כמו גרמני שתומך בהיטלר. אני לא מבין איך אפשר לתמוך במישהו שמצהיר באופן ברור שהוא רוצה להרוג חלק מהעם שלך.
    סלח לי על השאלה, אבל הערבים הם חלק מעם ישראל?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

1\\\תקראו לי גזען, אבל אני חי ביניהם. אתם חיים לידם, אבל לי יש הרבה חברים פלסטינאים ומוסלמים, ותאמינו לי אין הבדל גדול ביניהם לבין הבהמות שרואים בגן-חיות.

אתה יודע מה?
    אתה הבהמה היחידה שכאן
    אדם שלא יודע לכבד את האנשים סביבו הוא בהמה בעצמו

שנית כהנא צדק?
    ממש לא
    הוא מחבל
    כמו כל המחבלים

אני מעדיף לשתוק
    למה אם אני אגיב לך אני עוד עלול להחסם :s45:
    אפס

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,260 | הודעות: 8,151,842 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect