קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

RC HARA

kanot
    אורח

ברירת מחדל RC HARA

וואי היה כלכך חרא =/

דבר ראשון האירגון היה חרא, בכניסה היה מפוצץ.. אי אפשר לדעת לאן ללכת ואיפה לחכות.. המשטרה כל פעם אומרת לך לעבור מפה לשם משם לפה.. ושסוף סוף נכנסתי, חשבתי שהכרטיס בעל משמעות.. אבל טעיתי... לקחו תכרטיס לא הסתכלו אפילו מה כתוב קרעו ואמרו לי להיכנס =/
    האוכל היה יקר רצח, היו שם אנשים מוזרים אחושילינג .. סטייליסטים.. ערסים היו בכמויות ופרחות ופקצות בלי השכלה בכמויות מטורפות..

הדבר היחיד שאיכשהו היה בסדר זה ממש בסוף אחרי ההופעה של סינרגיה שבכלל לא הייתי שם, באיזה 3 או 4.. היה בסוף ממש מוזיקת היפ-הופ וטראנסים ברחבה של ה "צחוקים ואנדרגראונד" ובבמה שהופיעה שי 360 וכל הקקה הזה.. זה היה נחמד כזה.. לא משהו..

ההופעה של סאבלימינל בהתחלה היתה עלובה ביותר.. ההופעה של שי 360.. עלובה..
    חשבתי שהסטנד-אפ יהיה טוב, אבל הוא היה מאוד קצר ולא כזה טוב.. וגם כי בקושי שמעו אותו מדבר מאיפה שישבתי מאחורה.. והרצועה.. וואי זה היה כלכך רקוב.. =/ שלא נדבר על זה שהפרק שהם עשו הוא פרק ששודר בטלויזיה וראיתי אותו כבר ... =/

בקיצור היה חרא.. שלא נדבר על הדרך חזרה.. חיכיתי בכניסה לרכבת (מחוץ לשער) עם עוד מליון אנשים שם (הייתי הכי מקדימה ליד השער עם החברים שלי) שחיכינו שם שעות שיפתחו תשער.. היה צפוף ובלאגן שלם.. ולא פתחו כי השער נתקע או משהו.. אז בסוף הלכתי משם, ושמעתי מאח שלי שגם היה שם ששברו את השער וכולם פרצו שם פנימה חחח =/ (לדעתי זה יותר עצוב ממצחיק)
    ד"א ראיתי את המדורות שעשו חחח נשפכתי מצחוק איזה אנשים משועממים.. לכו הביתה מה משעמם לכם להדליק מדורה באמצע החיים =/

בכל מקרה אז הלכתי משם לתפוס מונית לתחנה המרכזית של ת"א ומשם תפסתי אוטובוס (תכף אני אפרט על התנאים שהיו שם) לפרדס חנה, שמשם לקחתי עוד מונית הביתה =/

חזרתי בסוף ב 8 בבוקר =/ חוויה מפרחת ומעצבנת ביותר..
    ובאוטובוס לפרדס חנה לא מספיק שהיה מסריח אחושרמוטה וצפוף.. הנהג המפגר הזה המשיך להעלות אנשים לאוטובוס למרות שלאף אחד כבר לא היה מקום לשבת.. אנשים עמדו את כל השורה מהכניסה של האוטובוס עד המושבים האחרונים חחח.. ישבתי ליד אתיופית שמנה שבקושי היה לי מקום לזוז עם הרגליים משהו כמו 40 דקות או יותר... ניסיתי להירדם ובקושי הצלחתי..

בכל מקרה.. אם לסכם את זה ככה: היה חרא =/

לא כלכך נהנתי.. אבל זה היה דיי צפויי.. כל דבר שהוא בחינם, הוא חרא.

עובדה שהיתי בהופעה של ORANGE MUSIC אם מישהו מכיר.. שאם אני לא טועה עלתה בסביבות ה 180 שקל.. (infected mushroom, faithless) זה היה שנה שעברה אם אני לא טועה.. היה בןןן זונהה אחושרמוטטה ונהנתי ורקדתי כמו מטורף כי זה היה מאורגן טוב והיה שם אווירה סבבה ואנשים סבבה בלי כמעט ערסים (מה הפלא.. לערסים אין כסף לזה.. חחח) ושם ממש נהנתי..

מה אני יגיד לכם לפחות לומדים מזה משהו.. (לא לבוא לדברים המטומטמים והחינמיים האלה יותר בחיים) אני מקווה שלא חפרתי לכם יותר מדיי.. רק רציתי להביע את דעתי ולספר לכם איך לי היה =]

ואם בא לכם תביעו דעה ותגידו איך היה לכם שם.. לילה טוב =]
    נערך לאחרונה על ידי kanot; 21-12-2006 בשעה 04:33.

2. קישורים ממומנים

colarulz
    אורח

מה הקשר שהיה לנו משעמם אז הדלקנו מדורות ?
    חכינו לרכבת והיה קר
    אם היינו יכולים ללכת הבייתה היינו הולכים

אתה ממש לא חכם אה ..

משתמש משקיע האוואטר של MostWanteD
    שם פרטי
    Pavel
    לייקים
    0
    נקודות
    265
    משפט מחץ
    Punks ARE Dead

ציטוט נכתב במקור על ידי kanot צפיה בהודעה
    וואי היה כלכך חרא =/

דבר ראשון האירגון היה חרא, בכניסה היה מפוצץ.. אי אפשר לדעת לאן ללכת ואיפה לחכות.. המשטרה כל פעם אומרת לך לעבור מפה לשם משם לפה.. ושסוף סוף נכנסתי, חשבתי שהכרטיס בעל משמעות.. אבל טעיתי... לקחו תכרטיס לא הסתכלו אפילו מה כתוב קרעו ואמרו לי להיכנס =/
    האוכל היה יקר רצח, היו שם אנשים מוזרים אחושילינג .. סטייליסטים.. ערסים היו בכמויות ופרחות ופקצות בלי השכלה בכמויות מטורפות..

הדבר היחיד שאיכשהו היה בסדר זה ממש בסוף אחרי ההופעה של סינרגיה שבכלל לא הייתי שם, באיזה 3 או 4.. היה בסוף ממש מוזיקת היפ-הופ וטראנסים ברחבה של ה "צחוקים ואנדרגראונד" ובבמה שהופיעה שי 360 וכל הקקה הזה.. זה היה נחמד כזה.. לא משהו..

ההופעה של סאבלימינל בהתחלה היתה עלובה ביותר.. ההופעה של שי 360.. עלובה..
    חשבתי שהסטנד-אפ יהיה טוב, אבל הוא היה מאוד קצר ולא כזה טוב.. וגם כי בקושי שמעו אותו מדבר מאיפה שישבתי מאחורה.. והרצועה.. וואי זה היה כלכך רקוב.. =/ שלא נדבר על זה שהפרק שהם עשו הוא פרק ששודר בטלויזיה וראיתי אותו כבר ... =/

בקיצור היה חרא.. שלא נדבר על הדרך חזרה.. חיכיתי בכניסה לרכבת (מחוץ לשער) עם עוד מליון אנשים שם (הייתי הכי מקדימה ליד השער עם החברים שלי) שחיכינו שם שעות שיפתחו תשער.. היה צפוף ובלאגן שלם.. ולא פתחו כי השער נתקע או משהו.. אז בסוף הלכתי משם, ושמעתי מאח שלי שגם היה שם ששברו את השער וכולם פרצו שם פנימה חחח =/ (לדעתי זה יותר עצוב ממצחיק)
    ד"א ראיתי את המדורות שעשו חחח נשפכתי מצחוק איזה אנשים משועממים.. לכו הביתה מה משעמם לכם להדליק מדורה באמצע החיים =/

בכל מקרה אז הלכתי משם לתפוס מונית לתחנה המרכזית של ת"א ומשם תפסתי אוטובוס (תכף אני אפרט על התנאים שהיו שם) לפרדס חנה, שמשם לקחתי עוד מונית הביתה =/

חזרתי בסוף ב 8 בבוקר =/ חוויה מפרחת ומעצבנת ביותר..
    ובאוטובוס לפרדס חנה לא מספיק שהיה מסריח אחושרמוטה וצפוף.. הנהג המפגר הזה המשיך להעלות אנשים לאוטובוס למרות שלאף אחד כבר לא היה מקום לשבת.. אנשים עמדו את כל השורה מהכניסה של האוטובוס עד המושבים האחרונים חחח.. ישבתי ליד אתיופית שמנה שבקושי היה לי מקום לזוז עם הרגליים משהו כמו 40 דקות או יותר... ניסיתי להירדם ובקושי הצלחתי..

בכל מקרה.. אם לסכם את זה ככה: היה חרא =/

לא כלכך נהנתי.. אבל זה היה דיי צפויי.. כל דבר שהוא בחינם, הוא חרא.

עובדה שהיתי בהופעה של ORANGE MUSIC אם מישהו מכיר.. שאם אני לא טועה עלתה בסביבות ה 180 שקל.. (infected mushroom, faithless) זה היה שנה שעברה אם אני לא טועה.. היה בןןן זונהה אחושרמוטטה ונהנתי ורקדתי כמו מטורף כי זה היה מאורגן טוב והיה שם אווירה סבבה ואנשים סבבה בלי כמעט ערסים (מה הפלא.. לערסים אין כסף לזה.. חחח) ושם ממש נהנתי..

מה אני יגיד לכם לפחות לומדים מזה משהו.. (לא לבוא לדברים המטומטמים והחינמיים האלה יותר בחיים) אני מקווה שלא חפרתי לכם יותר מדיי.. רק רציתי להביע את דעתי ולספר לכם איך לי היה =]

ואם בא לכם תביעו דעה ותגידו איך היה לכם שם.. לילה טוב =]
    WOW אחי!
    תספור כמה פעמים אמרת חרא

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

הוא אמר חרא 6 פעמים אם קקה נחשב =\

kanot
    אורח

כשמשהו חרא אני אומר חרא.. יש לך מילה אחרת בשבילי ?

kanot
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי colarulz צפיה בהודעה
    מה הקשר שהיה לנו משעמם אז הדלקנו מדורות ?
    חכינו לרכבת והיה קר
    אם היינו יכולים ללכת הבייתה היינו הולכים

אתה ממש לא חכם אה ..
    בטח שיותר חכם ממך, אתה חיכית בכניסה לרכבת שהשער סגור והדרך היחידה להיכנס היא לפרוץ את השערים שגם אז לא היו רכבות בכלל חח אתה חיכית המון זמן עד שפרצו ואני הלכתי בינתיים הביתה..

למה ישר לתקוף ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    342
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

אל תגיד שבגלל שזה חינם זה חרא כי המופע של קוקה קולה היה בחינם והיה לי הכי כיף מכל המופעים שהייתי בהם בחיים !

למרות ש RC חרא.. חח
    משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
    חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
    בתודה מראש, צוות ההנהלה.

colarulz
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי kanot צפיה בהודעה
    בטח שיותר חכם ממך, אתה חיכית בכניסה לרכבת שהשער סגור והדרך היחידה להיכנס היא לפרוץ את השערים שגם אז לא היו רכבות בכלל חח אתה חיכית המון זמן עד שפרצו ואני הלכתי בינתיים הביתה..

למה ישר לתקוף ?
    אתה מגניב
    איך לא חשבתי ללכת הבייתה גם
    סה"כ הליכה עד חיפה
    חפיף

kanot
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי colarulz צפיה בהודעה
    אתה מגניב
    איך לא חשבתי ללכת הבייתה גם
    סה"כ הליכה עד חיפה
    חפיף
    מה הקשר למגניב ?

ומה הקשר להליכה לחיפה ?

אני לא גר בחיפה.. ולא 'הלכתי' לחיפה או לכל מקום אחר.. לקחתי מונית ואוטובוס .. וחזרתי לפחות הביתה ולא חיכיתי שעות ליד השער של הרכבת שם כדיי שאנשים ערסים יקפצו וישברו את זה מה הטעם ?
    קיצר אני לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלי?
    נערך לאחרונה על ידי kanot; 21-12-2006 בשעה 22:21.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,146 | הודעות: 8,150,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect