גלית גוטמן מזרחית
שמלות נשף נפלאות של דני מזרחי, על גלית גוטמן - חביבתו. באיפור: בוגנים לא מסתיר את הנמשים. בחו"ל - הפצה באנגליה
פסעה גלית גוטמן בשערי הסטודיו של עידו לביא כדי לצלם את שמלות הערב והכלה החדשות של דני מזרחי, המעצב שאוהב אותה יותר מכל. ריגשה מסויימת שררה באוויר כי הקטלוג יופץ בתפוצה גבוהה גם באנגליה על שום שלמזרחי יש חנות פעילה שם, בבונד סטריט.
יום הצילומים היה ממושך במיוחד. שלושים דגמים צולמו ורק אחרי מיון יוחלט כמה מהם יכנסו לקטלוג. מיקי בוגנים, נשאר עד הסוף כאחראי על האיפור-שיער והוא כניראה הסיבה בשלה הנמשים של גוטמן נגלים בתמונות. אם כי כאן אתם מקבלים את הגרסה הלא מרוטשת ואין לדעת כמה מהם באמת ישארו בקטלוג.
זמן לא רב אחרי תום הצילומים, שמחים יחצניה של גוטמן לספר, רצה הג'ינג'ית העסוקה לצלם פיילוט לתכניות היכרויות חדשה לערוץ 10. לא משהו שקשור ל"משחק מקדים" שיועדה מראש ל-2 עונות כך מוסרים לנו, ומנסה את מזלה כרגע בחו"ל בגרסה שצולמה, כשגוטמן מנחה אותה באנגלית. אין ספק שהחיים של גוטמן מתחככים בקצוותיהם, בשווקים זרים. לא בר רפאלי ובכל זאת.
השמלות החדשות של מזרחי מפעימות ללא ספק. הקולקציה מחולקת למספר מראות, יש בה שמלות נשפכות עם הדפסי פרחים בסגנון שנות ה-70, מראות רומנטיים ותקופתיים כמו שמלות מבד פליסה והצדעה למלכות הסאדו.
מחירי השמלות של מזרחי: 2000 עד 20,000 ₪. חצרות יפו, שדרות ירושלים 15, יפו.
תמונות:
ריקועים מוזהבים על שמלה מרהיבה
הדפסים בכחול
שמלה מוצלחת לבעלי מותן מושלמת
באי-סימטרי
שמלת זהב מצטיינת
גוטמן, לביא ובוגנים בוחנים מקרוב
טוב זה עסק ממש יקר חח ,אבל למי שיש שתקנה בכיף, שמלות ממש יפות :].
אגב גלית גוטמן, מזה הציציםםם האלו וואייי D:, היא ממש פצצה :], קצת זקנה אגב אבל הייתי עושה לה טובה P: .
קרדיט לוואלה!אופנה.
















ציטוט ההודעה