יותר בכיוון של איך הוא משפיע ועד כמה הוא משפיע אחרי סיום התיכון..
רק מישהו שמבין ובטוח ב100% שיענה
תודה מראש.
יותר בכיוון של איך הוא משפיע ועד כמה הוא משפיע אחרי סיום התיכון..
רק מישהו שמבין ובטוח ב100% שיענה
תודה מראש.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
אני לא צוחק עליך אל תדאג
בוא אני יגיד לך משהו אין דבר כזה או קיי?
התיק האישי זהו תיק המכיל ציונים
ואם לא רצחת מישהו בזמן האחרון אני בטוח שלצבא לא יהיה אכפת אם לא הכנת שיעורי בית בשיעור תושב"ע
חוץ מזה ראיתי תתיק האישי שלי (אמא שלי עובדת בבית ספר)
ורשום שם רק ציונים
גבר לא יודע מה אמא שלך נתנתה לך לראות אבל תיק אישי זה בטוח לא...
למה אני לקחתי תתיק שלי וניקיתי אותו....והיו שם איזה100 דפים .. העתקים של תעודות... תיאורים של פגישות עם ההורים פגישות איתך... תיאורים כללים איך אתה בשנה... מכבתים רעים שקיבלתה וכל מיני חארטות בסגנון
היה קשה רצח לקחת ואז לעבור דף דף ולראות עם זה מכתב רע בקיצור 40 דפים שרפתי ואני רוצה לדעת אם היה שווה תמאמץ או לא
וגם חברים שלי חמים רצח על זה אז מי שמבין בזה בבקשה שיבוא ויסביר
Haviv אני יודה לך מאוד אם תשאל את אמא שלך איך התיק אישי משפיע על ילד שמקבל הרבה מכתבים של חיסורים בעיות וכו ותעדכן אותנו....
הבית ספר שלך מוזר כי בשלי לא היה את כל זה וכן היו מקרים שאמרו שיש העתק לתיק האישי.
בעיקרון אני לא חושב שאמא שלי תדע איך זה משפיע על בצבא אני ישאל בכל זאת
ויגאל יא חולה אמזיה אמרתי מאה פעם שהיא אחראית על הבגרויות
אתם מדברים שטויות...
המחנך שלי הראה לי ולחבר שלי את התיק האישי שלנו ויש בו הכול מכיתה ז'....
וזה לא משפיע אל עם כאן יש לך שם משהו חריג :|
לא משנה מה יש בזה זה לא משפיע על כלום אלא אם כן יש בו דברים חרגים ממש.
הצבא זה המקום היחיד שאתה יכול להתחיל מחדש בלי שמסתכלים לך בעבר שלך ומערבים אותו...זה התחלה חדשה.
הייתה לי עכשיו בעיה עם הבצפר וגם היה בזה מכתבים לתיק האישי והרכז אמר לי שזה מידע סודי שהצבא לא יכול להגיע אליו ללא רשות הבצפר.
איתי זה תלוי לאן אתה מתכוון ללכת בצבא.
בוא נגיד אתה רוצה ללכת לפלוגה כמו הנדסה וכול השטויות האלו יראו איך היית בלימודים וזה ויחילטו אם אתה מתאים להם בדרך כלל לפלוגות הקרביות אני לא חושב שממש שים על זה בודקים את זה אבל לא ממש שמים על זה.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
תלוי באיזה רמה הוא מוקצן ואם יש בו בעיות חמורות
במידה ולא .. לא מסתכלים על זה בכלל
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תלוי אחי ...
בוא נגיד שאם אתה עובר גיבוש ליחידה מובחרת אז מדברים עם המחנכת שלך...
=\
slickskter@gmail.com
הוא צודק אימא שלי מורה ולפעמים באים לדבר איתה על תלמידים
בקשר לתיק האישי אני לא חושב שיש לזה משמעות, אני שנה וחצי בתיכון ולא שמעתי את המילה הזו פעם אחת, רק בחטיבה.
אה ובחטיבה התיק האישי שלי היה מלא כי המנהלת שנאה אותי למשל פעם אחת שברו ענף של עץ בבצפר (שום קשר אלי) היא האשימה אותי וכתבה לי "השתתפות במקרה אלימות" והיו הרבה כאלה אני לא חושב שחוץ ממבט חטוף של היועצת בתיכון לא עשו עם זה יותר
אה תודה לכולם כל מקרי עכשיו אני הילד הכי טוב בפורום![]()
דבר שני בן דוד שלי שהוא איזה מדריך ליחידות קרבית (לא יודע מה הוא בדיוק גם אני לא הבנתי) הוא אמר שמסתכלים על זה אבל שוב כמו שאמרתם רק אם יש ממש הרבה מקרים ומקרים חריגים, ואמר גם שהוא שמע שחלק מהעבודות גם מסתכלים על זה
ורק שתיהיו בענינים יש מורים חארות לפעמים דופקים לך מכתבים גם בלי שתדע...