יש מישהו שבאופן קבוע פורץ לי לפייס, מוחק לי תמונות מפיץ שיחות אישיות שלי וכו', מהמשטרה נאמר לי שאין להם מה לעשות נגד זה אשמח לשמוע עצות על אבטחה של הכרטיס מהאקרים אם יש בכלל דבר כזה (כרגע השבתתי את החשבון)
יש מישהו שבאופן קבוע פורץ לי לפייס, מוחק לי תמונות מפיץ שיחות אישיות שלי וכו', מהמשטרה נאמר לי שאין להם מה לעשות נגד זה אשמח לשמוע עצות על אבטחה של הכרטיס מהאקרים אם יש בכלל דבר כזה (כרגע השבתתי את החשבון)
|
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם באופן קבוע נפרץ החשבון, כנראה שקרה אחד מהבאים:
- נפרץ חשבון המייל שלך שמקושר לפייסבוק, ככה שמאפסים סיסמא כל הזמן.
- הותקן לך keylogger (תוכנה זדונית שמתעדת כל לחיצה על מקש במקלדת ושולחת לתוקף), ככה שכל הזמן יודעים מה הסיסמא.
- תוכנת ריגול אחרת שעושה את אותו הדבר כמו האופציה השניה
הפיתרון הכי טוב יהיה לפרמט את המחשב או להפסיק להיכנס לחשבון הפייסבוק דרך המחשב שממנו בד"כ מתחברים, לשנות את הסיסמא ממחשב שאין לו קשר למחשב שבו משתמשים בד"כ (מחשב של חבר/מחשב בבית הספר/ספריה) ואם זה אפשרי גם לשנות את כתובת המייל המקושרת לאותו החשבון. אם לא, לשנות סיסמא גם לחשבון המייל ממחשב שאין לו קשר למחשב שבו משתמשים בד"כ.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
I apologise that, I can help nothing. But it is assured, that you will find the correct decision. Do not despair.
Sd67444DFG