שלום חברים!
מי מתכנן לפתוח מאפייה או קונדיטוריה עצמאית? בתור מי שעוסקים בתחום האפייה כבר לא מעט שנים, אתם בטח יכולים לעזור לי עם המלצה קטנה אך חשובה. אשמח לדעת איפה קניתם תנור קומביסטימר איכותי. אני מחפש לקנות ציוד איכותי למקום החדש שלי, וקצת מתלבט איפה כדאי לקנות, ואיזה סוג תנור הכי יתאים למאפייה. אני מחפש מקום שמוכר ציוד איכותי ומקצועי, עמיד לאורך זמן, עם תמיכה וטיפול בתקלות במקרה הצורך, וכמובן מחירים הגונים. בעיקר חשוב לי לרכוש תנור גדול ומקצועי, שיוציא לנו מאפים מושלמים. אשמח לתובנות.
תודה!