חבר'ה מי שיודע על האפשרות לעשות ראשיון על חשבון הצבא , תגידו לי בבקשה מה התנאים שאני צריך לעמוד בהם ומה החסרונות של הקורס ? (ברור לי שיש חסרון בזה כי שום דבר לא חינם חח)
שמעתי שאני יצטרך להיות נהג ואמרו לי שזה חרא אבל לא הבנתי למה....
![]()
חבר'ה מי שיודע על האפשרות לעשות ראשיון על חשבון הצבא , תגידו לי בבקשה מה התנאים שאני צריך לעמוד בהם ומה החסרונות של הקורס ? (ברור לי שיש חסרון בזה כי שום דבר לא חינם חח)
שמעתי שאני יצטרך להיות נהג ואמרו לי שזה חרא אבל לא הבנתי למה....
![]()
|
|
כמעט כל אחד מקבל זימון לקד''צ נהיגה. הקורס עצמו ממש קל הבעיה עם זה היא שאתה לא יודע איפה ישבצו אותך כי יש תפקידים טובים ופחות טובים..הכל תלוי בנתונים אישיים, צרכי הצבא והמלצות בקורס לקציני מיון. יכול להיות שתהיה נהג ביחידה קרבית או שתהיה נהג תובלה...יש עוד הרבה תפקידים של נהג כמו נהג בוס וכו'.
אתה עושה רישיון על חשבון הצבא כמובן.
יש לי נתונים של קרבי .. 97 וקב"א 52 .... אז אם אני יעשה את הקורס איפה ישבצו אותי כנהג ?
לא יודעת ואין דרך לדעת גם. הקבא לא חשוב פה והפרופיל משנה רק אם אתה מעוניין בתפקיד קרבי.
בעיקרון אתה נוהג במהלך השירות שלך בצבא, לא הייתי רוצה במהלך 3 שנים לנסוע כל הזמן נשמע משעמם.
אני נהג בצבא שמע יש לי אותו נתונים כמו שלך ואני בשריון גד'52 (סימן 4) כול משכולם אומרים לך שזה עבודה משעממת זה לא נכון בכלל זה עבודה די קשה אפילו עם תהיה נהג מפקדה אבל סבבה להיות נהג אני לא מתלוננן זה כיף לנהוג בהאמר סופה אביר אני כבר הוצאתי רישיון מעל 15 אז אני נוהג על ריאו שזה חרא אבל אושקוש דלק זה סבבה היתרון גם בלהיות נהג מתי שכולם תקועים בבסיס יש לך נסיעות ואתה לא תקוע בבסיס וגם אתה מכיר את כל הארץ אני כבר הספקתי להכיר הרבה מקומות עד צאילים ליד באר שבע ועד רמת הגולן במלחמה קרית שמונה מטולה טבריה קצירין וכו... הייתי בכולכך הרבה מקומות בקיצר אני ממליץ ללכת .
נהג בעל פרופיל 72 ומעלה ישובץ בנהיגות מסוכנות יותר כמו העברת טנקים לאזורי קרב וכו' (לא ממש רציני או מסוכן בזמן שלום אבל מי שראה בופור זה יכול להיות נהיגה כזאת גם)
ופרופיל 64 יהיה נהג בוס או תובלה בגבולי מדינת ישראל.
חלק אומרי ם משעמם אני אישית לא יודע ולא מכיר.
אולי מרוויחים 7-8 בצבא הכי הרבה 500...