למה לפעמים אני יושב בבית ומגיע למצבים שהדבר היחיד שמבין אותי זה המוזיקה שאני שומע ולא האנשים שאוהבים אותי או אני אותם?![]()
למה לפעמים אני יושב בבית ומגיע למצבים שהדבר היחיד שמבין אותי זה המוזיקה שאני שומע ולא האנשים שאוהבים אותי או אני אותם?![]()
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
ת'אמת, אין לי מושג וגם אצלי זה ככה. לפעמים פשוט אין מי שיבין. לפעמים הכלבה שלי מבינה אותי טוב יותר מאנשים.
כי זה באמת ככה אף אחד לא באמת באמת יכול להבין אותך עד הדברים הקטנים שאתה מרגיש וחושב
מבינים אותך כמה שאפשר אבל בסוף רק אתה מבין את עצמך באמת
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
מכיר תהרגשה ... מזדהה כזה עם השיר גם לי זה קורה
אבל תבין שהשיר הוא לא עליך הוא על הזמר ... הוא לא מבין אותך הוא מבין את הסיטואציה
ואלה שקרובים אליך לא יכולים להבין את הסיטואציה כי בניגוד לזמר הם לא בסיטואציה הזו.
כל אחד במהלך החיים נמצא מספר פעמיים במצב הזה... אין מה לעשות אפחד לא הבטיח לך כשנולדת שהחיים יהיו קלים אבל ת'יודע מה גם אפחד לא הבטיח לך רגעים טובים ואני בטוח שהיו לך רגעים טובים פה ושם ואתה חייב לשנות גישה וכפי שאתה מתייחס בהתייחסות יתרה לרגעים רעים אתה חייב להתייחס בהתייחסות יתרה לרגעים טובים גם כן.
זה לא לחיות בבועה של הכל טוב כשהכל רע - אלא לקחת דברים בפרופורציות. נכון יש חרא של דברים בעולם אבל ת'יודע מה אני בטוח שאתה יכול למצוא מספיק דברים להתנחם בהם ואין כזה דבר אין. ואם צריך לחיות טיפה בבועה אז תחייה שם טיפה כי ת'יודע מה - כשחיים מספיק זמן בבועה של חיים רעים בסופו של דבר קשה לנפץ אותה אבל זה אותו דבר על בועה של חיים טובים - כשאתה תדע להנות מכל דבר קטן בחיים ש'ך למרות שיש דברים רעים אתה ממשיך לחייך - אז תאמין לי גם את הבועה הזאת קשה לנפץ.
אז תסתכל על הדברים הטובים ואין כזה דבר אין....
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
גם לי זה קורה.
הרבה הרבה הרבה פעמים.
אבל ככה זה.
אתה פשוט מוצא את הדברים בשיר שאתה מתחבר אליהם, ובגלל זה אתה חושב ש'השיר מבין אותך'.
כל עוד זה לא נושם, כנראה שזה מבין?
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
לפעמים אין עם מי לדבר. והמוזיקה היא המוצא היחיד. לפחות לך יש מוצא. יש כאלה שאין להם אפילו את זה.
ואני מנסה כמה שיותר להקיף את עצמי בחברים שתמיד יוכלו להקשיב ולהבין כשיש מצבים חרא..
אתם אומרים לי חברים שיבינו אותי...אין בן אדם אחד שמבין דברים שעברתי ואיך שעברתי אותם..
ואם יהיה כזה אני כנירא לא יפגוש אותו.
מוזיקה הדבר היחידי שאני יכול להזדהות איתו לפעמים.
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
ואללה אחי גם לי זה ככה מלא פעמים
לפעמים אני שומע איזה שיר ופתאום מתחיל להקשיב למילים ואני אומר פאקק זה בדיוק מה שקורה לי עכשו