אוקיי..אז בתור מישהו ששיחק כדורגל 8 שנים אני רוצה להכיר לכם את השחקנים שיהיו הדור הבא של ישראל ככל הנראה:
1.בן סהר-צ'לסי. כולכם מכירים את החלוץ הכשרוני הזה. נולד במודיעין ושיחק בהפועל ת"א עד לפני שנתיים, כאשר אברהם גרנט צפה בו והמליץ עליו לרומן אברמוביץ' והוא עשה את הדרך ללונדון. שחקן ענק!
2. גיא אסולין-ברצלונה. מעטים מכם יכירו אותו. שחקן ענק שמשחק בקבוצת המילואים של ברצלונה-ברצלונה ב'. השחקן מנהריה הגיע לברצלונה דרך בית"ר נס טוברוק, אחרי שהם שלחו אותו למבחנים שם. שחקן כשרוני מאוד!
3. אלכסנדר זהבי-ברצלונה. עליו אף אחד לא שמע. אחיינו של סוכן השחקנים פיני זהבי. אלכסנדר לא שיחק בישראל בחיים אך הוא זומן לנבחרת הנוער של ישראל. הוא עבר לברצלונה לאחר ששיחק בארסנל האנגלית. שחקן מצוין!
4. אלי זיזוב-לבסקי סופיה. היום עשו עליו כתבה בעיתון דווקא. אני הספקתי לשמור עליו כששיחקתי מגן שמאלי והוא קשר ימני.
שחקן שעשה דרך ארוכה מאוד. הוא התחיל בבית"ר נס טוברוק והם שלחו אותו לברצלונה. לבארסה הוא לא התקבל וגם לויאריאל לא ולבסוף מצא את עצמו בויאדוליד עד סוף העונה. בתחילת העונה התחיל בסביליה וחזר לארץ. בארץ הוא התאמן במחנה האימון של לבסקי סופיה והם התרשמו וקנו אותו. שלשום הוא שיחק בבוגרים של לבסקי כשהוא רק בן 16 והפך לשחקן הצעיר ביותר בהיסטוריה של בולגריה שמשחק בקבוצה בוגרת. אחלה שחקן!
5. גיל בלומשטיין-עירוני ראשל"צ. נכון. הקבוצה שלו לא מחו"ל ואין לה שם בארץ. גיל התחיל לשחק במכבי נתניה ולאחר מכן זכה לחוזה בויאריאל ואפילו ישב על ספסל הקבוצה הבוגרת בכמה משחקים. הוא נפצע במהלך אימון נבחרת הנוער של ישראל פציעה קשה מה שגרמה לכך שויאריאל התירה את החוזה איתו והוא חזר לארץ לראשון.
זהו אני מכיר 2 שחקנים שאחד מהם היה במנצ'סטר יונייטד ואחד בשאלקה 04 אבל הם עזבו בגלל אנטישמיות..

ציטוט ההודעה