קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. nba live 2006 הורדה ישירה!!!
    על ידי ttttttt7777 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 101
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 16:09
  2. NBA 2006 הורדה ישירה!!
    על ידי ואן דאם בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 22:34
  3. מחפש הורדה ישירה של רד אלרט 2..
    על ידי grimbal בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 11:56
  4. הורדה ישירה לפיפא בבקשה פליז
    על ידי ואן דאם בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:58
  5. תביאו לי הורדה ישירה....
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 18:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הורדה ישירה|icq6

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

ברירת מחדל הורדה ישירה|icq6

בראש ובראשונה ההורדה: לחץ כאן בכדי להוריד את ICQ6

כמה שזה נשמע די מצחיק אני מביא לכם פה את האי סי קיו 6 מסיבה אחת והיא שלא הרבה אנשים יודעים שיצאה י סי קיו חדש.
    הסיקור המלא על תוכנת הICQ החדשה ICQ6:
    אז ככה:
    קודם כל...חובה להזמין!!!! ניתן להזמין ע"י לחיצה פה.
    דבר שני אתם תגלו תוכנה שפשוט שונה מכל האי סי קיו הקודם שהכרתם...
    אני חייב לציין שהחסרון היחיד, ואולי זאת בעצם הבעיה: כנראה שAol החליטה לחקות את המתחרה שלה (מסנג‘ר לייב) והתוצאה: הם הצליחו. לא רק שחלון השיחה, הכניסה וכל תפריטי התוכנה עברו ממש לאותו מצב של תוכנת הנייד המיקרוספית, אלא הכל מהכל: מההתקנה, ועד הכניסה וגלגול בין התפריטים.
    לפחות אפשר להגיד, שהמעצבים שלהם הפעם ישבו והכינו משהו יפה. התפריטים דומים, האפשרויות שנוספו הם ממש כמו בתוכנה המתחרה, אך העיצוב, כולל הסמיילים, המצבים והשאר - יפים, סוף סוף החליטו להשקיע בכך, וראוי לציין לשבח שסוף סוף השקיעו בפן העיצובי. עיצוב ירקרק זוהר יפה הרבה יותר מקודמיו, סמיילים עם חן, ותפריטים שעובדים בצורה הרבה יותר נוחה ומסודרת (אבל שוב פעם, מחקה את המתחרה שלה).
    ניגשתי היישר להתקנה, שיניתי נתיב, ואז לחצתי על הבא. אח“כ, המשכתי בכך שאני בוחר התקנה מותאמת אישית: ללא טולבארים מיותרים וללא שהדף הבית שלי יהפוך לאיזשהו אתר הקשור לIcq.
    וזהו, בשרו לי בDone! שסיימתי בהדגש על הסימן קריאה, הוא חשב קצת, והעלה את הIcq, אני מסתכל, ואומר: וואלה יפה, אבל מוכר.

התחברות לאי-סי-קיוזהו, מתחברים, והרעש המוכר לכם (אני משתמש בדרך כלל במירנדה, ושם הצלילים מבוטלים) עדיין קיים (“טוווווווו“) ואני מחובר. לא אני לא, ניסיתי להכנס דרך חשבון שלא נרשמתי איתו להזמנה וקיבלתי שלילה, ”חכה לגרסה המלאה“, היא אומרת, ”אינך רשום במסד כבטא טסטר“ המשיכה.
    אז ניסיתי דרך המספר שנרשמתי אליו כבטא טסטר, והינה - זה מתחבר, שוב ”טוווווו“ אבל הפעם, אני מחובר.בתוך שניות ספורות (להבדיל מהגרסאות האחרות) אני כבר מחובר, והינה לי הIcq6 החדש: תפריט למעלה (אנשי קשר ותפריט כללי), מתחת תמונה, עוד כמה מתחת המצב שלי והכינוי. החדש? זה מתקפל!

תפריט וסיידבארקצת יותר למטה, קיים לי תפריט שלא פועל ואני רואה בו כמה תמונות מוכרות, כמו טלפון, גויסטיק (מניח שזה משחקים), לב בסימן שאלה (אני שואל פה את השאלה: מה זה?), ואיש מוזר שאולי הוא יהיה חיפוש אנשי קשר (ואולי לא). כולם מוקפאים, וגם החץ שמראה על ”עוד“ לא עובד.
    במקום ללחוץ על קיצור מקשים, כעת יש חיפוש ממש מתחת לאנשי קשר, נחמד ביותר ושוב מזכיר את המתחרה יורדים למטה, מגיעים לאנשי הקשר: קבוצות מסודרות (פתוחות כברירת מחדל וקשה לסגור אותם) הוגדלו. אנשים, עם תמונתם הוגדלו. עכבר על איש קשר מעלה את האפשרויות קשר איתו (שיחת Icq, מצלמה, רמקול, sms ואם תרצה לשלוח לו קבצים) והמקש החדש והחם: חץ קטן (< <) אשר נותן להתחיל את שיחה בשליחה מהירה (הודעה ראשונה) מבלי לפתוח את חלון השיחה של איש הקשר

חלון שיחה

פותחים את חלון השיחה, החלון הפך ממש לחלון של המסנג‘ר, כבר לא לרוחב, האפשרויות למעלה, חלון שיחה, סמיילים, כתב וTzer (אנימציות כאלו ואחרות) נמצאים למטה, ושהם לא בשימוש יש באנר פרסום (וכך גם למטה, בתוכנה עצמה יש פרסומת - כרגע של פלאפון).
    הוספת איש קשר כאן זה יישום קטן ומסודר יותר, שיכול להפתח לחיפוש מתקדם. שאתה מקבל הודעה, עולה לך הודעה בצד הימיני של המחשב, וכמו כן גם המצב שלך כל הזמן מראה הודעה עולה (ממש חמוד).
    סידור האנשי קשר עכשיו הרבה יותר קל מאי פעם, וכעת מופיע בתפריט של אנשי קשר (Contacts), עריכת הפרופיל השתנתה לגמרי, באפיון של המסנג‘ר, וממש נוח לערוך בצורה הזאת.
    הגלריית תמונות לחשבון, עדיין נמצאת בגרסה הישנה (של Icq5.1), והאפשרויות עברו מתיחת פנים וסדר חדש, ואולי גם כמה דברים ואופציות חדשות ששווה לעיין בהם.
    לסיכום:

אודות התוכנהIcq6 מכיל הכל חדש: הם פתחו דף חדש, בהם עיצבו את הכל מ- 0, החלון, הכניסה, הפרסומות, אפשרויות, תתי יישומים, משחקים, מחוות וכל דבר קטן שונה.
    נוספו לא מעט דברים חדשים, וסודרו לא מעט דברים שהיו צריכים את הסדר הזה. רואים שהפעם המעצבים ישבו והכינו תוצר יפה ומיוחד.
    אם זאת, אין בכלל מקום למחשבה שיש פה השראת יתר מהתוכנה המתחרה, שאתה נכנס לIcq6 אתה מרגיש כאילו נכנסת למסנג‘ר לייב (לפחות כמעט) גם אם יפה יותר או שפשוט יותר מכיל את אפשרויות האי-סי-קיו.
    הסיקור מתבצע על אחת הגרסאות הראשונות של Icq6 (שימו לב - כבר לא מעוגן כלייט) ולכן יוכלו להיות עשרות שינויים, נמצאו לא פעם באגים אך אין טעם לדווח עליהם כאן כי זוהי גרסה ניסיונית שבדרך כלל מכילה את הבאגים הקטנים הללו.
    לשמחתנו, הפרסומות בגרסה הזאתי לא מתחלפים וכתמונה בלבד (לעת עתה). מה שמעיד לי שאת רוב הייצור נעשה בידיים כחול-לבן כאשר הפרסומת של התמונה היא לא פחות ולא יותר שייכת לפלאפון (ובכלל, Icq התחיל את דרכו הראשונה בישראל).
    פרטים טכניים
    גודל: 20.7Mb (התקנה: 8.39Mb)
    גרסה: 6.5111
    רישיון מעודכן: אוגוסט 2006

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Dor
    שם פרטי
    Dor
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה
    http://i186.photobucket.com/albums/x...i360hai/AM.jpg
    - כל מה שזול תמיד יקר בסוף -

משתמש מתחיל האוואטר של DON-D
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בנות זה כמו אימיול - לאט, לאט אבל בסוף יורדות!

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect