אני צריך לדעת את העלהת הסקילים והסטאטוס לקוסם
אני צריך לדעת את העלהת הסקילים והסטאטוס לקוסם
|
|
טוב קצת עזרה לא תזיק כאן
הנה כך אני של הSTATUS
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=219027
יוווווווווווו איזה מדריך דפוק אחי מה שלא תעשה את תשקיע כמו שאומרים שם!!!
בוא אני מבין בקוסמים כל החיים שלי אני משחק בקוסמים אחי , אני אחד הטנקרים בשרת האנגלי אני עומד על Lure ל 15 מפלצות פחות או יותר ולא שורף שיקויים כמו מטורף.
אז ככה בו נתחיל מ-Status :
STR-עם אתה מתכנן ברמה מסויימת לשים Blaze Shield אז תעלה ל-63 str כי זה הכי קצת str ש-blaze shield דורש (חובה שיהיה Archer Spec) , ועם לא אז אל תשקיע ב-str אפילו לא נקודה אחת!
spirit-אצלי יש 231 spirit משום שאני משקיע ב-health שבלי זה קוסם לא שורד (הייתי ממליץ לך לעשות כמוני)
talent-אז ככה talent צריך 80-83 כמו אצלי כי יש את החליפה של רמה 80b Alchemist Robe (אני משחק באנגלי) והיא דורשת משהו כמו 80-83 talent , אני לא יודע באיזה גירסא אתה משחק ועם החליפות דורשות יותר אבל עם הם דורשות יותר אז תקשיע יותר ב-talent אבל עד המקסימום שאותה חליפה צריכה לא נקודה אחת יותר.
agility-אני ממליץ לך בחום לא ליגוע חחחחח
health-כל הנקודות המיותרות
סקילים:
agony-רמה 7 (מקסימום 8 אני הייתי ממליץ על 8 , אבל לא יותר מ-8)
energy Shield-רמה 10 (כולם יכולים להגיד זה מוריד MP זה אמו זה שטויות אבל לא , בלי זה הקוסם לא שורד)
Spirit Elemental-רמה 10 (זה מחזק את הכח של הקסמים האחרים)
Diastrophism-אצלי רמה 2 , גם יותר חזק וגם אין לו Delay כשהוא רמה 2 , ה-delay מתחיל כשהוא רמה 3.
tier4 skills:
Fire Elemental או Distortion אחד מהם תגיע איתו לרמה מקסימום שאתה יכול ( אני ממליץ על Distortion למה זה מאט את המפלצות)
Meteorite-חובהההההההההההההההההה רמה 10 חובה זה קסם הכי שוחט של הקוסם אני אישית חולה עליו חחחח , כשאתה מגיע לרמה 60 ומסיים את המשימה ומקבל את הדרגה של ArchMage קודם כל תילמד את הקסמים ואז תשקיע אך ורק ב-Meteorite עד שהוא רמה 10 ולאחר מכן תשקיע במה שאמרתי למעלה ( Fire Elemental או Distrortion ).
עד כאן מקווה שעזרתי =]