אני יתרגם מבבילון אין לי כח..
סלק חלונות חיה לוגו סלק " שליח " כותרת סלק מכולה של תמונה של ההצגה סלק מוט מסר אישי סלק כפתור אימייל סלק לחלק כפתור תיקיות סלק את הכפתור שלי של רווח של הרשת מקרוסופט סלק חלונות חיה היום כפתור סלק עשה כפתור שיחת טלפון סלק מוט מידע צהוב השתנה תמונת הצגה חבר סלק מתקשרת למסר אישי סלק טוסט הצג תמונה סלק הודעת זוהר סלק פרסומת הוסף תמיד בכפתור בכיר סלק שורת חיפוש סלק תמונת הצגה בסימן בחלון סלק חוליות תחתיות בסימן בחלון סלק חלונות חיה ברנדינג זהות פסול רווחים של רשת המקרוסופט התקשר לאינטגרצית כרטיס סלק כפתור צבע פסול שיר מחבר סלק את אמוטיכונס מכינויים סלק מוט של מנהל של הקשר, הזז מוט של מנהל של הקשר לחלק התחתון, סלק ריפוד נוסף מהמוט של מנהל של הקשר, סלק " הוסף מגע " כפתור מהמוט של מנהל של הקשר, סלק " נהל את המגעים שלך " כפתור מהמוט של מנהל של הקשר
סלק חלונות חיה לוגו סלק הזמן כפתור סלק שלח כפתור קבצים סלק כפתור של פיקה של הרשת סלק כפתור קריאה סלק כפתור פעילויות סלק כפתור משחקים סלק כפתור מיכשול סלק כפתור צבע סלק כפתור חיפוש סלק את המכולה שלי של תמונה של ההצגה סלק כפתור פונט סלק כפתור של אמוטיכונס סלק כפתור של אדק של הקול סלק כפתור רקעים סלק כפתור קריצות עין סלק אורז כפתור סלק דחוף כפתור סלק מה שהוא חלק חם סלק לפרמט מפרדת סרגל כלים הפוך טאבי דיו לטקסט סלק פרסומת הוסף משחקי מנהג סלק את הקשר מאסאנג אישי ושלח ( ל: חסום ) סלק איקון של פיקה של הרשת מאווטאר \ מכולות של ד.פ. סלק דחוף עיכוב פסול דחוף זעזע סלק שלח כפתור הוסף שלח כפתר לטאב כתב יד סלק מוט של מידע של הסטטוס סלק " השג מצלמה לרשת " חוליה הוסף תמיד בכפתור בכיר סלק משתמש כותב מסר סלק טאב גיור סלק את: "אומר/ת "