מיכל רגב בת 16:
תראו,כל אלה שאומרים שהסרט משעמם ובלי תוכן אלה בדרך כלל המבוגרים שלפי דעתי לא ממש בעניין של סרטי מתח ופעולה לא הגיוניים.. לעומת זאת לדעת הילדים והנוער בעיקר חושבים שסרטים כאלה הם סרטים מרתקים ושכיף לצפות בהם.. חח אני אחת מאלה שאוהבים כאלה סרטים. הסרט היה מדהים בדיוק כמו הסרטים הקודמים וניהנתי מאוד לצפות בו ובכלל בשני הפרקים האחרים שלו.. ולאלה שלא אהבו ? אתם יכולים ללמוד מזה שאתם בעצם לא אוהבים סוג כזה של סרטים ושאתם בעצם טיפוסים של סרטים אחרים. אני אשמח אם יהיה לסרט המשך אך אם לא זה לא כזה נורא כי לפי דעתי מצינו את הסרט לא?
דנה בת 14:
מאוד נהנתי בסרטים הקודמים .. וגם הסרט השלישי היה טוב אבל קצת הסתבכתי בכל העלילה. זה נכון שהעלילה צריכה להיות טיפה מסובכת כדי לרתק את הקורא, וזה חלק מסרטי שודדי הקאריביים, אבל זה היה די מוגזם . הקטעים המצחיקים וקטעי הפעולה היו טובים אבל היו פחות בדיחות מבסרטים הקודמים, וזה גרם לי לקצת שעמום.. בטח כשאני אראה שוב את הסרט אני אבין טיפה יותר אבל עדיין אני טיפה מאוכזבת..
ישראל בן 18:
סרט פשוט מ-ו-ש-ל-ם-! סיום מדהים לטרילוגייה.. גם אם לא אהבתם את השני, תשקיעו ותראו את השלישי.. הסרט מצחיק ומרתק בטירוף.. כל הבדיחות מהסרטים הקודמים חוזרות.. והעלילה ברמה גבוהה... בטוח שלא תתאכזבו.....
קארינה בת 16:
סרט אחד היפים שראיתי בחיים שלי!!!! קצת מבלבל ולא מובן אבל בסוף מבינים הכל. הסוף קצת מאכזב ציפיתי לסוף אחר...אבל שווה כל רגע וכל שקל! מומלץ מאוד!
נוי גולן בת 15:
סרט מדהים ! הסרט הכי טוב מבין שלושת הסרטים. אפקטים מדהימים ומרשימים ביותר, שחקנים מוכשרים כמו שכולנו כבר שמנו לב. פשוט סיום מושלם ! אני כבר מתה לראות את הסרט פעם נוספת .
גיא בן 18:
סרט מדהים. גוני דפ, גפרי ראש וביל ניי נותנים הופעה חזקה במיוחד כשהפנינה האמיתית של הסרט היא קיירה נייטלי. גם יפהיפייה, גם שחקנית מעולה וגם זמרת מוכשרת. המוזיקה מעולה כתמיד. האנס זימר מוכיח את עצמו שוב בתור מלחין מלא תושייה, כישרון והשראה. הסיפור סוגר באופן מעולה ובהיר את כל הקצוות של הסרט השני. האלימות והקרבות גרפיים בצורה שאי אפשר להאמין שזה אכן סרט של דיסני. סיום מצוין לסדרה מצוינת שהחזירה לנו את האהבה לפיראטים. אגב, מי שמצא את הסוף מאכזב, מומלץ לגשת להקרנה שנייה ולכות עד סיום הקרדיטים.
חחח לפי דעתי הבנתם כמה הסרט טובב..
ויש עוד מלא תגובות שהם בידיוק ככה...
אני ממליץ לראות אותוו.!! :]]]

ציטוט ההודעה