אני יודע שצריך כאילו לנוח יום ואז להתאמן,זתומרת להתאמן 3 פעמים בשבוע..יום כן יום לא וכך הלאה..אבל אם בבית אני סתם עושה בטן שכיבות סמיכה ומתח,מותר כל יום?
אני יודע שצריך כאילו לנוח יום ואז להתאמן,זתומרת להתאמן 3 פעמים בשבוע..יום כן יום לא וכך הלאה..אבל אם בבית אני סתם עושה בטן שכיבות סמיכה ומתח,מותר כל יום?
|
|
או הנה זה בדיוק מה שרציתי לשאול
כי גם אני עושה את זה...
ואחי נראה לי שמותר...
אבל אני לא יודע נראה מה יגידו אחרים..
אני אישית גם ביום שאני לא מתאמן משקולות אני עושה איזה שהוא פעילות גופנית אם זה כמה סטים של בטן וכו' ,
לא יזיק וזה טוב ובריא ! הכוונה מנוחה זה לתת לשריר לנוח אחרי אימון משקולות ! כי בעצם במנוחה שלו הוא גדל ומתפתח...
שריר צריך מנוח בין 24 שעות שזה יוצא שאפשר כל יום
ובין 72 שעות שזה 3 יום
עכשיו מה שתם עושים השריר לא מקבל תראומה כל כך גדולה לכן אפשר להתאמן כל יום
באימונים מאסיביים וקשים מומלץ לתת מנוחה לגוף במשך 72שעות
נערך לאחרונה על ידי pingvin; 21-05-2007 בשעה 16:53.
מג"ב שכם
אני יתפוס טרמפ,
אני כבר 5 חודשים בחדר כושר, בהתחלה 3 אימונים בשבוע, לפני חודש בערך עליתי ל-4, שבוע שעבר עליתי ל-5.
זה בסדר? זה בריא ?
כל עוד אתה מסוגל להסתדר עם כזאת כמות של אימונים, ואתה לא חש עייפות\כאבי שרירים מיותרים כן
Bring the Violence-
לא זה לא בסדר להתאמן 5 ימים על כל הגוף באימון אחד, כי זה מכון ויש מספיק עומס על הגוף במשקלים ובתרגילים
השרירים שלך נהרסים בכל אימון ואתה לא נותן להם מספיק מנוחה כדי לבנות את עצמם אפילו שאתה מרגיש סבבה ורענן
אתה מתאמן 5 ימים על כל הגוף באותו אימון? השאלה ל ניצן 777
אלה שמתאמנים בבית זה בסדר כל יום רק כחו הפסקה בשבט או משו
נערך לאחרונה על ידי pingvin; 21-05-2007 בשעה 19:07.
מג"ב שכם
הייתי מנסח את זה ככה.
מי שמתחיל בחדר כושר וזאת תחילת דרכו כמתאמן מומלץ 3-4 ימים בשבוע.
מי שנמצא תקופה ממושכת בחדר כושר יכול לעלות את הרף ל 5-6 אימונים בשבוע.
שריר צריך מנוחה של 24 שעות אחרי אימו לדוגמה: אימון משעה 20:00 תוכל למחרת היום לעשות אימון ב-20:00 24 שעות.
לא צריך להיות פדנט אבל יש לתת מנוחה מספקת לגוף.
מנוחה דורשת 8-7 שעות שינה טובה.
ספורטאים רבים משבצים להם יום אחד או יומיים בשבוע למנוחה והרפיה של הגוף.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
צודק.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
תאמרו לי חברה.
למה שריר צריך 48-72 שעות אחרי אימון?
עם מנוחה של 6-7 שעות בלילה ותזונה כמו שצריך.
יש מניעה לעשות אימון יום אחרי יום?
*מדבר בבנית גוף*
נערך לאחרונה על ידי בלובוי; 22-05-2007 בשעה 00:45.
בטן זה כמו כל שריר ואפשר גם לא לאמן אותו , אתם מאמנים אותו בהמון תרגילים שונים שאתם לא שמים למשל פול הובר , או סקוואט או דדליפט אבל אתם לא עושים אז תאמנו תבטן לא יותר מ3 פעמים בשבוע עם הפסקות בין הימים , לעשות סתם בטן לא יעזור לכם בחיים זה מיותר