קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] הרבה בדיחות נשמות ( חלק ב)
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 17:22
  2. [בדיחות] הרבה בדיחות נשמות ( חלק א)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 17:15
  3. [בדיחות] הרבה בדיחות נשמות ( חלק ג)
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 16:02
  4. [בדיחות]קחו קצת הרבה בדיחות
    על ידי JahNuN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 18:21
  5. הרבה בדיחות
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 18:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הרבה בדיחות

משתמש באימונים
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הקם להורגך - השקם להורגו

ברירת מחדל הרבה בדיחות

איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהנום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהנום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהק"ב מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עעדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכל לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהנום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?

מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.

אישה חוזרת לבית, האב לבעלה ואומרת לו, מעכשיו כל פעם שתרצה סקס תמשוך לי בפיטמה הימנית ונעשה ובכל פעם שתחזור עייף מהעבודה תמשוך לי בשמאלית ונלך לישון, אומר לה הבעל, גם לי יש רעיון, בכל פעם שיתחשק לך לעשות סקס תמשכי לי באיבר המין פעם אחת, ובכל פעם שלא יתחשק לך תמשכי בו 100 פעמים !

בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאנה וראה שהקורבן הוא חמור !!!

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לעדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
    )

בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון במבטא הומוהי כזה עונה לו : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב, המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומוהי, אני עובר את כל ההגנה של היריב עובר את השוער עומד מול שער ריק, המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו !

השמש והירח דיברו ביניהם.
    אמרה השמש לירח: "משעמם לעמוד
    ככה סתם כל היום. רוצה קצת אוכל?"
    הירח: "לא תודה, היום אני ירח מלא."

שאלה: כמה שרי אוצר בישראל צריך
    כדי להחליף נורה?
    תשובה: אחד, אבל אין תקציב לנורה
    החדשה.

איש אחד הולך ברחוב ונופל לבור.
    פתאום עובר ליד הבור ביבי נתניהו.
    האיש צורח: "הצילו... הצילו..."
    שואל אותו ביבי: "אני אציל אותך,
    אם תבחר בי בבחירות."
    עונה האיש: "נפלתי על התחת,
    לא על הראש..."

אחות: "שותה?"
    חולה: "לא".
    אחות: "מעשן?"
    איות: "סמים?"
    אחות: "אין לך שום הרגלים רעים?"
    חולה: "כן, לפעמים אני משקר"...

שאלה: מדוע לא מנפיקים בול עם
    תמונה של נסראללה?
    תשובה: כי אז אנשים ירקו על הצד
    הלא נכון של הבול...

שאלה: מהי הדרך הטובה ביותר לגרום לבעל
    לזכור את יום הנישואים?
    תשובה: להתחתן ביום ההולדת שלו.

תהנו...
    בברכה, בר
    מנהל פורום האלופה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גדול! הרגת אותי חחחח!

Cr1LeC
    אורח

תודה

חלק מכיר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,713 | הודעות: 8,206,306 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect