כנסווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווו
אז זהו אני עכשיו רכוש צהל אחרי שבבוקר התיצבתי ללשכת גיוס ועברתי צו ראשון...
כמו שהבטחתי למנהל פה לפני כמה חודשים אני עכשיו יפרט קצת על היום שלי:
זה התחיל ב8 בבוקר כשאני מחכה בבוקר לאוטובוס בלי שום מושג איזה קו מגיע לחור ההוא שנקרא "לשכת גיוס חיפה", למזלי עברה מונית ישר לאזור שהייתי צריך..
אחרי רבע שעה בערך של חיפושים מצאתי את המקום, בהתחלה הכל נראה נחמד נותנים לך כרטיס משלך שאתה מעביר במחשבים שמה (לדעתי כל הקטע הזה זה סוג של מיון ראשוני לטייס, למה כל מי שניסה הסתבך עם החרא הזה רק מובחרים הצליחו חחח)
ואז מגיע השלב של אימות נתונים (כמובן אחרי שאתה מחכה דקות רבות בחוץ).. זה השלב שהכי עיצבן אותי הפקידה ההיא משאולת אותך כמה שאלות כלליות ואז ביתאום בסוף מוציאה לך מישפטים לכתוב ולהסביר לה, והמשפטים כל כך קשיים אין לכם מושג הבנתי 4 מילים בכל משפט ואז היא גם מכתיבה לך כמה בעעעעע
קיצר אחרי שאתה יוצא בהרגשה שאתה בן אד כל כך טיפש משם אתה מגיע לראיון אישי (עוד פעם אחרי דקות ארוכות בחוץ).. מחברים שלי הבנתי שהפקידה שאמורה לראין אותך אמורה ליהות כוסית וגם נחמדה אליך וכל זה אבל אצלי הייתה איזה אחת פוזלת בעעע.. היא שאלה מה אני רוצה לעשות בצבא וכל מיני שאלות על ההורים,חברים בכללי כזה..
אחרי זה היא שלחה אותי לבדיקות שתן (טוב אין לי הרבה מה להסביר פה פשוט משתינים לכוס וזה נגמר).. ואז הבדיקות הראפויות אתה מחכה קצת בחוץ כרגיל ואז קוראים לך לבדוק עניים, גובה ומשקל ואז מוצאים אותך עוד פעם.. אחרי כמה דקות אתה נכנס לרופא ואחרי כמה שאלות אתה כבר ערום בחדר שלו בעעעעעעעעע. אה ואתה מגלה גם את הפרופיל פה (97 שלי)
הרופא שולח אותך לעשות את המבחנים ואחרי כמה זמן (יחסית קצר) אתה מול המחשב במבחן הפסיכו-אנארף(הוא ממש ארוך איזה שעה וחצי).. מלא שאלות על הקשרים, הוראות, מתמטיקה וקריאה..
וזהו אז אתה חופשי
המלצה שלי תבאו עם MP3 זה דבר חשוב!

)
ציטוט ההודעה