שלום לכולם
יש כאן קוראים שעומדים לפתוח מאפיה או קונדיטוריה בקרוב? עומדים לעסוק בתחום המזון בצורה מקצועית? אני אשמח לתת לכם עצה חשובה שמגיעה עם הרבה ניסיון. ההוצאה הכי גדולה שתהיה לכם היא רכישה של ציוד למטבח לפני הפתיחה, ולכן אני ממליץ לכם בחום לנסות למצוא ציוד כמה שיותר בזול וכמה שיותר איכותי שישמש אתכם לאורך זמן. אני מצרף לכם כאן המלצה על מקום טוב בו תוכלו לקנות תנור קומביסטימר איכותי שמאפשר שליטה טובה במצבי האפייה השונים ובמעלות, והוא כל מה שאתם צריכים לעסק. פרטים נוספים באתר של ב.פ.ר