בית"ר ירושלים המריאה היום (ראשון) לפנות בוקר למחנה האימון השני של הקבוצה, שייערך באוסטריה ובו תתכונן בית"ר למשחק הראשון שלה העונה - מול פ.צ. קופנהאגן במוקדמות ליגת האלופות.
כזכור, האלופה חזרה זה מכבר ממחנה אימון בהולנד ובינתיים הספיקה לצרף שני שחקנים כששהתה בארץ - עידן טל וכריסטיאן אלבארז. עם זאת, הקבוצה עדיין לא צירפה חלוץ זר לסגל, למרות מספר מועמדים שכבר הגיעו במטרה להוכיח את עצמם.
קשרה ההגנאי של בית"ר ירושלים, דרק בואטנג, לא יצא למחנה האימון יחד עם הקבוצה בגלל בעיה בדרכונו והוא אמור לטוס רק מחר לאוסטריה.
קפטן הקבוצה, דוד אמסלם, אופטימי לקראת המפגש מול הדנים: "הלוואי וכל השנה יהיו לנו טיסות לאירופה, לנו לא נמאס מזה".
"יש לנו שלושה משחקי אימון, השחקנים החדשים יתחברו לקבוצה וזה יכין אותנו למשימה של ליגת האלופות", הוסיף אמסלם.
מאמן הקבוצה, יצחק שום, מגיע מוכן למחנה: "אנחנו עובדים על טקטיקה, על הכנה טובה לקראת קופנהאגן. קבענו יריבות אימון טובות כדי להכין טוב את בית"ר לקראת ליגת האלפות. כל התיקים והמזוודה שלי מלאים בחומר על קופנהאגן כדי שהשחקנים שלי יכירו אותה טוב טוב. גיורא ואני גם נראה אותם במשחק".
על היכולת של בית"ר עד כה אמר שום: "בית"ר צריכה להיות חזקה ב-31 ביולי, עכשיו אני לא יכול להגיד אם אנחנו מספיק חזקים או לא, זה אני אדע רק אחרי המשחק".
שום התייחס גם לסוגיית החלוץ הזר עדין לא הגיע ואמר: "עד קופנהאגן יהיה חלוץ נוסף, אבל יש לנו חלוצים מצויינים. טוטו, יצחקי וחן עזריאל הם שחקנים טובים מאוד, לא צריך להתעסק בזה".
DisplayFlash ("flash_round_450x250.swf", "450","250","1","style=position:absolute");שום עם אוהד בנתב"ג. "התיקים והמזוודות מלאים בחומר על קופנהאגן" (גבע תלם)
כשנשאל מה יקרה אם החלוץ שיגיע, יגיע רק לאחר המחנה ולא יספיק להתאקלם, רמז המאמן לכיוונו של מנדוסה: "ואם אותו שחקן שאנחנו רוצים משחק בקופה אמריקה מה רע בזה? מה? מסי לא משחק עכשיו שם עם ארגנטינה? אנחנו מחפשים את האיש שהכי מתאים לנו, מחפשים חלוץ שאנחנו מכירים".
DisplayFlash ("flash_round_450x250.swf", "450","250","1","style=position:absolute");יצחקי מגיע לנתב"ג עם בנאדו. שום סומך על החלוצים שיש לו (גבע תלם)
בקשר לאלבארז היה שום חד משמעי: "אין שום סימן שאלה לגביו, הוא שיחק בריבר פלייט, הוא התאמן איתנו מעט מאוד, תכבדו אותו ותנו לו זמן".
לעומת המאמן, חלוצה הצעיר של הקבוצה, חן עזריאל, לא שש לראות חלוץ זר מגיע לקבוצה: "יש כאן חלוצים טובים. אני מקווה, בשבילנו הצעירים, שלא יביאו חלוץ זר, כי ככה נקבל יותר דקות בהרכב, אבל אם יביאו נקבל אותו בברכה".
DisplayFlash ("flash_round_450x250.swf", "450","250","1","style=position:absolute");בן שושן וטרטיאק מגיעים לנתב"ג (גבע תלם)
עזריאל מאמין שהוא יכול להשתלב בקבוצה הבוגרות: "אני מרגיש חלק מהקבוצה ומתאקלם מהר יחסית, אני מאמין שבמחנה הקרוב שומי ידבר איתי לגבי העונה הבאה. אני מקווה שעם עבודה קשה אני אגיע להרכב, זו חוויה גדולה לשחק לצד שחקנים כל-כך טובים".
מגנה החדש של בית"ר ירושלים, כריסטיאן אלבארז, אמר לפני הטיסה לאוסטריה: "זו התנסות חדשה עבורי, אני מקווה שנגיע מוכנים למשחק מול קופנהאגן. יש לי חשק אדיר להצליח בבית"ר, הקבוצה מאוד טובה, השחקנים מאוד סימפטיים, יש כאן אווירה טובה ואני רוצה להשתלב טוב בקבוצה. בכל קבוצה ששיחקתי בה הייתי בהרכב – גם כאן אני אלחם על המקום שלי בהרכב".
DisplayFlash ("flash_round_450x250.swf", "450","250","1","style=position:absolute");אלבארז עם הסמל של בית"ר על החולצה. "יש לי חשק אדיר להצליח בבית"ר" (גבע תלם)
יואב זיו, שהוסט לאגף שמאל בעקבות בואו של אלבארז, התייחס לקבוצה כשאמר: "המטרה היא להתחבר במחנה הזה, בשביל זה יש לנו משחקי אימון. פחות חשובות התוצאות במשחקים האלה אלא יותר הדרך, רוצים לשפר את התיאום ואת צורת המשחק שלנו, ועל זה נעבוד".
על ההסטה מעמדת המגן הימני לשמאלי בעקבות הגעתו של אלברז אמר זיו: "בשנתיים האחרונות בבית"ר שיחקתי כמגן ימני אבל בנבחרת שיחקתי שמאלי, לי זה לא משנה איפה אני משחק". על זה שאין חלוץ זר אמר המגן: "יש לנו חלוצים טובים בסגל אבל עדיין מחפשים חלוץ זר ברמה גבוהה שיעזור לנו להצליח באירופה".
DisplayFlash ("flash_round_450x250.swf", "450","250","1","style=position:absolute");יואב זין עם האוהדים. "המטרה היא להתחבר במחנה הזה" (גבע תלם)
בלמה של בית"ר, שמעון גרשון, ברור מה צריך לעשות במחנה: "זה המחנה החשוב מבין השניים, נדע מה צריך לתקן ולשפר כדי שהקבוצה תהיה יותר טובה. האמת שיותר כייף לצאת למשחק רשמי מאשר למחנה אימון שזו נסיעה ארוכה יותר, אבל זה משהו שצריך לעבור".
מבין כל שחקני הקבוצה, היחיד שלא לבש את החולצה הרשמית של המועדון היה עידן טל. הרכש החדש של יצחק שום לא השאיר מקום לספקות והסביר: "עדיין לא הכינו לי".
קרדיט לוואן

שום עם אוהד בנתב"ג. "התיקים והמזוודות מלאים בחומר על קופנהאגן" (גבע תלם)
יצחקי מגיע לנתב"ג עם בנאדו. שום סומך על החלוצים שיש לו (גבע תלם)
בן שושן וטרטיאק מגיעים לנתב"ג (גבע תלם)
אלבארז עם הסמל של בית"ר על החולצה. "יש לי חשק אדיר להצליח בבית"ר" (גבע תלם)
יואב זין עם האוהדים. "המטרה היא להתחבר במחנה הזה" (גבע תלם)