:|
:|
ישי התותח
|
|
כן,אבל זה תלוי בעוד גורמים(דפ"ר למשל)
לא תלוי בשום גורמים, מקבל חד וחלק.
בצבא כמעט ולא מתייחסים לדפ"ר בנפרד, הקב"א זה מה שקובע.
שם כסף/נקודות?
כן? נשים כסף שאם יש לך קב"א 54 זה אומר שהדפ"ר המינימלי שלך הוא 60, מה שאומר שאתה בטוח מקבל זימון לצוות אויר? ד"א יש חריגים עם קב"א 55 ודפ"ר 60, ועדיין מקבלים דברים שקב"א 54 לא מקבלים, ו55-56 כן.
אני מריח את זה... אתם גם? התערבות באוויר? יש עניין כזה?
כמה נקודות?
יכול להיות אדם עם קב"א 54,דפ"ר 50 וצד"כ גבוה מאוד
נערך לאחרונה על ידי Balas; 06-08-2007 בשעה 21:27.
הדפ"ר הכי נמוך שיכול להיות לקב"א 54 הוא 50 . בהתחשב ששאר החלקים מלאים , ואכן אני מכיר אישית אנשים כאלו .
הם אינם מקבלים את הזימונים שבעלי קב"א 54 עם דפ"ר גבוה מקבלים , לכן ברור שהדפ"ר משפיע !
ד"א אחד הזימונים הללו הוא המיון לצ"א .
נערך לאחרונה על ידי ABCF; 06-08-2007 בשעה 21:36.
שטויות, איך אתה מסביר את העובדה שיש חריגים שמקבלים צ"א עם קב"א 53? אתה סה"כ שולח מכתב, עם המלצה ממורה וכדומה, עדיף מהיועצת בית ספר, וב95% מהמקרים אתה מקבל זימון.
מישהו מונע ממך לבקש חריג? אתה יכול לבקש חריג גם אם יש לך קב"א 50 אבל אף אחד לא מבטיח שתקבל זימון
אתה מצחיק אותי חבר ,
לא חשבת על העובדה שאולי יש לו קב"א 53 עם דפ"ר 60 ?
אולי זה גם יכול להיות , יש הגבלות על צ"א .
דוגמא:
צד"כ , אסור שיהיה קטן מ 28 נקודות ? זה יותר (במעט) מחצי .
ככה גם דפ"ר .
ברור ?
אולי קיבל את מלוא הנקודות בד"כ ודפ"ר 50 ?אז אומנם קב"א גבוה , אך לצ"א מודיעין (שחקים , חבצלות) לא יוכל להתמיין .
עוד דבר , אסור שסימול עברית יהיה קטן מ - 8 לצ"א .
אולי בראיון הוא הפציץ , הוא יוכל להיות קצין טוב, אך היכולת השכלית נמוכה במעט , ולטיס ואחרים אינו מתאים .
אני בעצמי התמיינתי לצ"א , ובתשובת הקבלה הסופית , שאלתי מעט על התהליך את המאבחן הפסיכוטני .
ככה שאני בטוח , הקב"א נקבעת בהמון שיטות .
שורה תחתונה , יש הגבלות דפ"ר על יחידות מסוימות , יחידות במודיעין דורשות דפ"ר שהוא מעל 80 .
ככה שאני צודק ב 100 האחוזים .
אני מכיר אנשים עם קב"א 54 דפ"ר 50 שנאלצו לבקש חריג צ"א , אך לאיתור ע"י לשכת הגיוס לא נמצאו לכאורה מתאימים!
שיהיה לך יום טוב.
נערך לאחרונה על ידי ABCF; 06-08-2007 בשעה 23:23.
אשמח אם תפרט על היחידות במודיעין שדורשות דפ"ר 80?