קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה חמורה
    על ידי babilan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 20:37
  2. יש לי בעיה חמורה!!!
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 21:15
  3. בעיה חמורה ...
    על ידי MostWanteD בפורום Counter Strike
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 14:57
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:31
  5. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:32
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אור ואביעד, יש בעיה חמורה עם דברים לא חוקיים בזמן האחרון

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ברירת מחדל אור ואביעד, יש בעיה חמורה עם דברים לא חוקיים בזמן האחרון

שמעתי על הרבה בעלי פורומים שקיבלו מהמשטרה התראה להוריד את כל החומרים הלא חוקיים שלהם בטווח השבוע ולא תוגש נגדם תביעה מאוד כבדה.. הוזכר להם את הסוף המר שקרה לבעלי Lionetwork (הם לא יריבים שלכם.. תרגעו.. הם אולי האתר שכל ותיקי האינטרנט מכירים..).. נאצלו לעשות מלא שינויים באתר שגרמו לכל הגולשים ללכת.. הבעלים בנוסף נקנסו בסכום לא נעים של 7,500 וקיבלו אזהרה שאם יתפסו שוב ישלכו למאסר..

אני לא רוצה להישמע מטיף, אבל אביעד הוא הבעלים מעל גיל 18 והוא זה שיספוג את כל האשמה עבור אטרף אם יקרה משהו.. ולא נראה לי שיש פה מישהו שיוכל לעזור לו במשהו אם תוגש נגדו תלונה..

כדוגמה, ידוע לי על הבעלים של F*P שקיבלו התראה והם עכשיו עוברים להיות חוקיים (הורידו פורומי סקס ומורידים גם הורדות או שכבר הורידו)..
    ברגע שהם יהיו חוקיים לגמרה, אתם תהיו המטרה הבאה על הכוונת.. ובמקרה הזה, עדיף להקדים תרופה למכה..

אני רואה פה ילדים בפחות מגיל 18 ששואלים על אלכוהול.. תגיד לי אביעד, איך אתה נותן לזה לקרות?! יאשימו אותך על עזרה לקטין להשיג אלכוהול ותיכנס למאסר של 3 שנים! אתה מוכן לזה? תיק פלילי, קנס גדול ומאסר, איך תוכל להתקבל אחרי זה לעבודה?! ובגלל מה? בגלל שבן 15 רצה וודקה?
    נשאל בצורה שונה, איך תרגיש אם אותו בן 15 ירצח בקטטה עם חברים שכולם היו שיכורים ובפורום שלך עזרו לסיפוק האלכוהול? אתה בתור הבעלים לא תוכל לתת למצפון שלך לנוח..

אומנם זה בסופו של יום הצעה, אך זו הצעה שאם מתעלמים ממנה, הסוף המר ידוע.. בתקווה שלא יסגרו את אטרף על כל הדברים שהוא עבר (עזרה לקטינים להשיג אלכוהול, שימוש בחומרים פרונוגרפים בקרב קטינים (במערכת פורומים שבה הכניסה היא בכל גיל ופתאום פורום מעל גיל 18, תוכל להיווצר בעיה ופרקליט טוב ידע לנצל אותה), הורדות לא חוקיות (דבר שמידה ויגיע לידע RTAA, תשכח מהמשכורת שלך ותשכח מחיים חופשיים.. אתה תעבוד כל החיים כדי לשם להם), ואלי אם ירצו, שימוש בשפה בוטה..), אתה כנראה תצטרך לשלם את המחיר על ההנאה של כל החברים פה.. ואני אישית לא מוכן שבגלל הנאה שלי אתה תישב בכלא, עם כתם לכל החיים, קנסות עצומים ואחרי זה לא תבין איך כל זה קרה לך בגלל מערכת פורומים אחת בשם "אטרף".. אנא ממך, חשוב על זה..

המשך לילה שקט,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 10-08-2007 בשעה 03:07.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    תהיה מהיר תמות צעיר ותשאיר אחריך גופה יפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    JAY תכניס אצבע לתחת תריח את זה ותספר לי איך היה
    תומך (אני לא בטוח שמותר לי להגיב אז אם לא סליחהה)

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה חולה אתה יאללה, שולט :]

משתמש אטרף האוואטר של shlomi7570
    שם פרטי
    shlomi
    לייקים
    3
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    גם כשלא הכל ורוד אני בלב צהוב כחולללל

מה אתה חושב הם מפגרים :\
    הם יודעים את זה טוב מאוד, והם משלימים מספיק כסף כדי למנוע את זה..

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    שמעתי על הרבה בעלי פורומים שקיבלו מהמשטרה התראה להוריד את כל החומרים הלא חוקיים שלהם בטווח השבוע ולא תוגש נגדם תביעה מאוד כבדה.. הוזכר להם את הסוף המר שקרה לבעלי Lionetwork (הם לא יריבים שלכם.. תרגעו.. הם אולי האתר שכל ותיקי האינטרנט מכירים..).. נאצלו לעשות מלא שינויים באתר שגרמו לכל הגולשים ללכת.. הבעלים בנוסף נקנסו בסכום לא נעים של 7,500 וקיבלו אזהרה שאם יתפסו שוב ישלכו למאסר..

אני לא רוצה להישמע מטיף, אבל אביעד הוא הבעלים מעל גיל 18 והוא זה שיספוג את כל האשמה עבור אטרף אם יקרה משהו.. ולא נראה לי שיש פה מישהו שיוכל לעזור לו במשהו אם תוגש נגדו תלונה..

כדוגמה, ידוע לי על הבעלים של F*P שקיבלו התראה והם עכשיו עוברים להיות חוקיים (הורידו פורומי סקס ומורידים גם הורדות או שכבר הורידו)..
    ברגע שהם יהיו חוקיים לגמרה, אתם תהיו המטרה הבאה על הכוונת.. ובמקרה הזה, עדיף להקדים תרופה למכה..

אני רואה פה ילדים בפחות מגיל 18 ששואלים על אלכוהול.. תגיד לי אביעד, איך אתה נותן לזה לקרות?! יאשימו אותך על עזרה לקטין להשיג אלכוהול ותיכנס למאסר של 3 שנים! אתה מוכן לזה? תיק פלילי, קנס גדול ומאסר, איך תוכל להתקבל אחרי זה לעבודה?! ובגלל מה? בגלל שבן 15 רצה וודקה?
    נשאל בצורה שונה, איך תרגיש אם אותו בן 15 ירצח בקטטה עם חברים שכולם היו שיכורים ובפורום שלך עזרו לסיפוק האלכוהול? אתה בתור הבעלים לא תוכל לתת למצפון שלך לנוח..

אומנם זה בסופו של יום הצעה, אך זו הצעה שאם מתעלמים ממנה, הסוף המר ידוע.. בתקווה שלא יסגרו את אטרף על כל הדברים שהוא עבר (עזרה לקטינים להשיג אלכוהול, שימוש בחומרים פרונוגרפים בקרב קטינים (במערכת פורומים שבה הכניסה היא בכל גיל ופתאום פורום מעל גיל 18, תוכל להיווצר בעיה ופרקליט טוב ידע לנצל אותה), הורדות לא חוקיות (דבר שמידה ויגיע לידע RTAA, תשכח מהמשכורת שלך ותשכח מחיים חופשיים.. אתה תעבוד כל החיים כדי לשם להם), ואלי אם ירצו, שימוש בשפה בוטה..), אתה כנראה תצטרך לשלם את המחיר על ההנאה של כל החברים פה.. ואני אישית לא מוכן שבגלל הנאה שלי אתה תישב בכלא, עם כתם לכל החיים, קנסות עצומים ואחרי זה לא תבין איך כל זה קרה לך בגלל מערכת פורומים אחת בשם "אטרף".. אנא ממך, חשוב על זה..

המשך לילה שקט,
    Jay.
    אז ככה, בכל הפורומים בארץ יש הורדות, קח הודעה

להלן כתבה שהתפרסמה באתר Walla בתאריך 14-5-2007:
    הפורומים לא אחראיים
    בית המשפט קבע שבעלי פורומים באינטרנט לא אחראים להפרת זכויות יוצרים בידי גולשים.
    בית משפט השלום בתל אביב קבע כי פורום האוכל של אורט אינו אחראי להפרת זכות יוצרים ביצירות של מגזין "על השולחן" שהועלו לאתר בידי גולשים, מאחר שהיצירות הוסרו מהאתר לאחר שאורט קיבלה הודעה על כך.
    בנוסף קבע בית המשפט כי אין הצדקה לחייב באופן גורף בעל אתר שמנוהלים בו פורומים לבדוק כל הודעה ששולח משתתף בפורום.
    בית המשפט מצא כי העלות הכלכלית של חיוב אתרים כדוגמת פורום האוכל של אורט בגין הפרת זכות יוצרים - על אף שההודעות הוסרו לאחר קבלת ההודעה - תהיה גבוהה.
    בית המשפט גם פסק כי אילו היתה אורט מחויבת בעלויות אלו, היא לא היתה יכולה להמשיך לקיים את הפורומים והיה נפגע אינטרס ציבורי חברתי חשוב.
    http://news.walla.co.il/?w=/4007/1106759

זה מהווה תקדים לגבי כל הפורומים, אני לא אחראי, אבל אם מישהו ידווח לי על הודעה הפוגעת בזכויות יוצרים אני אדאג להסיר אותה ממסד הנתונים.

בקשר לכל מה שקשור לסקס, זה חוקי להמדרין, יש הודעה נוקבת ואנחנו לא אחראים על מה שכל אחד יבחר לעשות, מבחינתי אני מכוסה, כל משתמש זכותו המלאה לעשות כל העולה על דעתו, ואל תתווכח בכלל, יש הצהרה בכניסה לכל פורום בקטגוריית סקס, אם אתה קטן מ18 , או גדול מ-18, ומבחינת החוק באותו הרגע האחריות לא עלי, ועוברת עליך.

קיצר ג'ייסון, תמשיך לבלבל בביצים, אף אחד לא פנה אלי, ברגע שיפנו אלי אני אפנה אותם לגורמים הנחוצים (עורכי דין) במידה וירצו לתבוע אותנו, הם יצטרכו לתבוע עוד כ 10-12 אתרים
    שעושים בידיוק אותו הדבר.

בקשר לאלכוהול, תגיד לי מה אתה מזיין בשכל? זכותי המלאה וזכותו של כל משתמש לשתות אלכוהול במדינת ישראל, החוק היחידי שנוגע לאלכוהול ולקטינים הוא איסור מכירה של משקאות אלכוהוליים לקטינים.

שבת שלום.

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
    איזה תותח
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

Aviad
    אורח

ג'ייסון תודה רבה על הדאגה, אבל כשאני רואה הודעות שלא ראויות להיות בפורום אני מוחק, ואני מזהיר ואני דואג שהכל יהיה בסדר.
    אם יפנו אליי וייבקשו ממני להוריד את פורום הורדות אני אוריד ברצון רב, אם יגידו לי שרוצים שכל ילד מתחת לגיל 18 יימלא אישור עם חתימה של ההורים שמותר לו להירשם לפורום אני אעשה את זה גם.
    המצפון שלי נקי, אבל אני מודה לך מאוד. (:

Almost Elite 1336.9
    לייקים
    27
    נקודות
    16,396
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    אז ככה, בכל הפורומים בארץ יש הורדות, קח הודעה

להלן כתבה שהתפרסמה באתר Walla בתאריך 14-5-2007:
    הפורומים לא אחראיים
    בית המשפט קבע שבעלי פורומים באינטרנט לא אחראים להפרת זכויות יוצרים בידי גולשים.
    בית משפט השלום בתל אביב קבע כי פורום האוכל של אורט אינו אחראי להפרת זכות יוצרים ביצירות של מגזין "על השולחן" שהועלו לאתר בידי גולשים, מאחר שהיצירות הוסרו מהאתר לאחר שאורט קיבלה הודעה על כך.
    בנוסף קבע בית המשפט כי אין הצדקה לחייב באופן גורף בעל אתר שמנוהלים בו פורומים לבדוק כל הודעה ששולח משתתף בפורום.
    בית המשפט מצא כי העלות הכלכלית של חיוב אתרים כדוגמת פורום האוכל של אורט בגין הפרת זכות יוצרים - על אף שההודעות הוסרו לאחר קבלת ההודעה - תהיה גבוהה.
    בית המשפט גם פסק כי אילו היתה אורט מחויבת בעלויות אלו, היא לא היתה יכולה להמשיך לקיים את הפורומים והיה נפגע אינטרס ציבורי חברתי חשוב.
    http://news.walla.co.il/?w=/4007/1106759

זה מהווה תקדים לגבי כל הפורומים, אני לא אחראי, אבל אם מישהו ידווח לי על הודעה הפוגעת בזכויות יוצרים אני אדאג להסיר אותה ממסד הנתונים.

בקשר לכל מה שקשור לסקס, זה חוקי להמדרין, יש הודעה נוקבת ואנחנו לא אחראים על מה שכל אחד יבחר לעשות, מבחינתי אני מכוסה, כל משתמש זכותו המלאה לעשות כל העולה על דעתו, ואל תתווכח בכלל, יש הצהרה בכניסה לכל פורום בקטגוריית סקס, אם אתה קטן מ18 , או גדול מ-18, ומבחינת החוק באותו הרגע האחריות לא עלי, ועוברת עליך.

קיצר ג'ייסון, תמשיך לבלבל בביצים, אף אחד לא פנה אלי, ברגע שיפנו אלי אני אפנה אותם לגורמים הנחוצים (עורכי דין) במידה וירצו לתבוע אותנו, הם יצטרכו לתבוע עוד כ 10-12 אתרים
    שעושים בידיוק אותו הדבר.

בקשר לאלכוהול, תגיד לי מה אתה מזיין בשכל? זכותי המלאה וזכותו של כל משתמש לשתות אלכוהול במדינת ישראל, החוק היחידי שנוגע לאלכוהול ולקטינים הוא איסור מכירה של משקאות אלכוהוליים לקטינים.

שבת שלום.
    שכחת להוסיף: http://www.atraf-f.net/terms.php

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviad צפיה בהודעה
    ג'ייסון תודה רבה על הדאגה, אבל כשאני רואה הודעות שלא ראויות להיות בפורום אני מוחק, ואני מזהיר ואני דואג שהכל יהיה בסדר.
    אם יפנו אליי וייבקשו ממני להוריד את פורום הורדות אני אוריד ברצון רב, אם יגידו לי שרוצים שכל ילד מתחת לגיל 18 יימלא אישור עם חתימה של ההורים שמותר לו להירשם לפורום אני אעשה את זה גם.
    המצפון שלי נקי, אבל אני מודה לך מאוד. (:
    תתכנת לי פורטל

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

חחחחחחחחחחחח
    משה הרגת אותי מצחוק

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,208 | הודעות: 8,150,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect