נכתב במקור על ידי
Jason
שמעתי על הרבה בעלי פורומים שקיבלו מהמשטרה התראה להוריד את כל החומרים הלא חוקיים שלהם בטווח השבוע ולא תוגש נגדם תביעה מאוד כבדה.. הוזכר להם את הסוף המר שקרה לבעלי Lionetwork (הם לא יריבים שלכם.. תרגעו.. הם אולי האתר שכל ותיקי האינטרנט מכירים..).. נאצלו לעשות מלא שינויים באתר שגרמו לכל הגולשים ללכת.. הבעלים בנוסף נקנסו בסכום לא נעים של 7,500 וקיבלו אזהרה שאם יתפסו שוב ישלכו למאסר..
אני לא רוצה להישמע מטיף, אבל אביעד הוא הבעלים מעל גיל 18 והוא זה שיספוג את כל האשמה עבור אטרף אם יקרה משהו.. ולא נראה לי שיש פה מישהו שיוכל לעזור לו במשהו אם תוגש נגדו תלונה..
כדוגמה, ידוע לי על הבעלים של F*P שקיבלו התראה והם עכשיו עוברים להיות חוקיים (הורידו פורומי סקס ומורידים גם הורדות או שכבר הורידו)..
ברגע שהם יהיו חוקיים לגמרה, אתם תהיו המטרה הבאה על הכוונת.. ובמקרה הזה, עדיף להקדים תרופה למכה..
אני רואה פה ילדים בפחות מגיל 18 ששואלים על אלכוהול.. תגיד לי אביעד, איך אתה נותן לזה לקרות?! יאשימו אותך על עזרה לקטין להשיג אלכוהול ותיכנס למאסר של 3 שנים! אתה מוכן לזה? תיק פלילי, קנס גדול ומאסר, איך תוכל להתקבל אחרי זה לעבודה?! ובגלל מה? בגלל שבן 15 רצה וודקה?
נשאל בצורה שונה, איך תרגיש אם אותו בן 15 ירצח בקטטה עם חברים שכולם היו שיכורים ובפורום שלך עזרו לסיפוק האלכוהול? אתה בתור הבעלים לא תוכל לתת למצפון שלך לנוח..
אומנם זה בסופו של יום הצעה, אך זו הצעה שאם מתעלמים ממנה, הסוף המר ידוע.. בתקווה שלא יסגרו את אטרף על כל הדברים שהוא עבר (עזרה לקטינים להשיג אלכוהול, שימוש בחומרים פרונוגרפים בקרב קטינים (במערכת פורומים שבה הכניסה היא בכל גיל ופתאום פורום מעל גיל 18, תוכל להיווצר בעיה ופרקליט טוב ידע לנצל אותה), הורדות לא חוקיות (דבר שמידה ויגיע לידע RTAA, תשכח מהמשכורת שלך ותשכח מחיים חופשיים.. אתה תעבוד כל החיים כדי לשם להם), ואלי אם ירצו, שימוש בשפה בוטה..), אתה כנראה תצטרך לשלם את המחיר על ההנאה של כל החברים פה.. ואני אישית לא מוכן שבגלל הנאה שלי אתה תישב בכלא, עם כתם לכל החיים, קנסות עצומים ואחרי זה לא תבין איך כל זה קרה לך בגלל מערכת פורומים אחת בשם "אטרף".. אנא ממך, חשוב על זה..
המשך לילה שקט,
Jay.