1) תודה שהתקשרת לקו השהידים של פלסטין אל קוץ אל שריף ועכשיו מבצע פיצוץ, 80 בתולות במקום 70 למתפוצצים עם חגורת נפץ מעור אמיתי, להזמנת החגורה תשאירו הודעה וסוהא תתפור לכם. (ערפאת)
2) הלו מרחאבה, הגעתם לבלפון של מחמוד, אני מכין מסיבה ביצוץ עם הרבה חומר טוב, מסמרים וזכוכיות. תשאירו הודעה ואם יהיה לי כוח אחרי ה70 בתולות נדבר.
3)תודה שהתקשרתם למוקד המתאבד: לביגוע עם חגורת נפץ הקישו 1, למכונית תופת 2, לביגוע במטוס 3 או השאירו הודעה ונחזור אליכם אינשאללה.
4) הלו, מרחבה, הגעתם לבלפון של מחמוד, לא יכול לענות כרגע כי אני מכין מטען ואם אני יענה המטען יתבוצץ אז תשאירו הודעה אחרי הביפ. (עכשיו בהיסטריה) אחמד! אל תענה! (ורעש של פיצוץ)
5)הלו מרחאבה, הגעתם לבלפון של מוחמד, אני לא יכול לענות כי קיבלתי צו 8 מהרשות. אני משרת אצל הראיס, דואג לו לחלבה ולפיתות וכל פעם שיש אצלנו התראה שיהודים באים אני מקבל הקבצה. אז תשאירו הודעה ואני יחזור אליכם שיהיה שלום"
6) היי, עדיף שתשאירו הודעה כי טסתי לקונצרט בלונדון, משם טסתי למילאנו לראות את מילאן מפרקת את לצ´ה, בסוף טסתי לתאילנד ופגשתי את צ´ונג לין, עשינו סקס כל הלילה, בבוקר גיליתי שהיא "ליידי בוי" ומהפדיחה אני לא יכול לענות לטלפון. (לקריין את הפתיח מהר כמו ליאור מילר בפרסומת )
7) היי, אני לא יכול לענות כי נסעתי להופעה של משינה, אח"כ נסעתי לסכנין לראות את בני סכנין מפרקת את אחי נצרת, בסוף טסתי לאילת ופגשתי שם את מושית, עשינו סקס עד שגיליתי שהיא גבר. עכשיו אני מפוצץ אותו מכות אז תשאירו הודעה.
8) וואו! מישהו מתקשר אלינו! - שיגעון! של צלצול יש לך. – וואו! באמת מוסיקה טובה. –שיגעון! אז ניתן להם להשאיר הודעה. (האחיות פיק )
9) הלו, מי זה ת´קשרתה בלובה באמצע עבודה? אתה רצה מנהל אומרת בלובה דיברתה בטלפון , הלכת עכשיו הביתה? עכשיו משאיר הודעה במזכירה זה טלפון ולא בא בלובה יותר בחיים שלך.
10) שלום, הגעתם לדוד הכי רע, הכי רע שהתקשרתם עכשיו, אני בדיוק נמצא עם המזכירה הכוסית שלי, הכי רע עם המזכירה שלי, ככה אין מי שירשום הודעות, הכי רע הודעות, אח"כ צריך לחזור לאנשים אבל אם זה חשוב תשאירו הודעה. (דוד הכי טוב מהפרסומת)
11) שלום, אני לא יכול לענות כרגע כי אני יושב בפאב עם חברים שלי ומזמין את כולם למשקה ואח"כ אני יזמין אותם לארוחה. חשבתם שפרסים קמצנים? אז חשבתם! אני אפילו מזמין אתכם להשאיר הודעה... (הפרסי בפרסומת לפיצה "מעדנות")
12) תודה שהתקשרתם למערכת "מבחן האיי. קיו של המדינה". המערכת בודקת את האיי קיו שלכם. אם האיי קיו שלכם גבוה שיחתם תענה מיד ואם הוא ממש נמוך השיחה תועבר לתא הקולי...
13) הלו! אתה רוצה מדברת עם לובה? צ´טערת! לובה עושה עכשיו משלוחה עם מוסטפא אז משאירה הודעתה ולא בא בלובה יותר בחיים שלך!

ציטוט ההודעה