בלונדינית סופרת כבשים
בלונדינית צובעת את השיער לשחור, ויוצאת לבדוק אם זה עובד.
היא נוסעת עד שהיא רואה בחור עם עדר כבשים, היא עוצרת את האוטו ושואלת אותו: "אם אני אגיד לך כמה כבשים יש לך, אתה תיתן לי אחת?", הבחור עונה לה: "בסדר". היא חושבת דקה ואומרת: "32", הבחור עונה: "כל הכבוד, קחי אחת". הבלונדינית מאושרת ולוקחת אחת. אז הבחור אומר לה: "אם אני אומר לך מה הצבע הטבעי של השיער שלך, את תחזירי לי את הכלב?.."
----------
בלונדינית נכנסת לספריה, ושואלת את הספרנית בקול רם: "סליחה, אפשר לקבל בבקשה צ'יפס וקולה?"
- עונה לה הספרנית בחיבה: "סליחה גבירתי, אבל פה זה ספרייה".
עונה הבלונדינית (הפעם בלחש): "אהה...סליחה...אפשר לקבל בבקשה צ'יפס וקולה?"
---------------------
נהר
בלונדינית אחת הולכת על שפת הנהר.
פתאום היא רואה בצד השני בלונדינית אחרת.
היא צועקת אליה: "אחותי, איך מגיעים לצד השני?"
אז השניה עונה לה: "מטומטמת, את כבר בצד השני"
------------------------------------
שינוי דרסטי
בלונדינית צובעת את השער לשחור יוצאת לבדוק אם זה עבד.
היא נוסעת עד שהיא רואה בחור עם עדר כבשים, היא עוצרת את האוטו ואומרת לו: "אם אני אגיד לך כמה כבשים יש לך אתה תתן לי אחת?", הבחור עונה לה "בסדר", היא חושבת דקה ואומרת "32", הבחור אומר "כל הכבוד קחי אחת" הבלונדינית מאושרת ולוקחת אחת. אז הבחור אומר לה: "אם אני אומר לך מה הצבע הטבעי של השער שלך, את תחזירי לי את הכלב?.."
-----------
אני חושב - משמע אני קיים
שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים.
שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת:
השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה.
הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה.
הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה.
--------------
מצא את ההבדלים
שאלה: מה ההבדל בין בלונדיניות חכמות לחייזרים?
תשובה: חייזרים אפשר למצוא...
----------------------------------------
עם או בלי
בלונדינית אחת וחבר שלה נוסעים ללונה פארק. האישה אומרת:"אני רוצה לעלות לגלגל ענק". אז החבר אומר: "לא,יש לך חצאית ויראו לך את התחתונים". האיש הולך להביא גרעינים וכשהוא חוזר הוא רואה הרבה גברים מסביבה, אז הוא אומר לה:"אמרתי לך לא לעלות." והיא אומרת:"אל תדאג התחתונים ביד שלי"
-----
דנה הבלונדינית
דנה הבלונדינית קמה בבוקר יום אחד והחליטה שהיא רוצה לרכב על סוס לראשונה בחייה. הלכה והלכה עד שהגיעה למקום בו היה סוס יפהפה. היא עלתה על הסוס והוא החל לדהור. דנה נפלה מהסוס ובקושי הצליחה להחזיק במושכות. הראש שלה נחבט ברצפה ודנה בקושי הצליחה להמשיך. היא החלה לצעוק:"הצילו,הצילו. שמישהו יבוא לעזור לי!"
היא המשיכה לצעוק, כשהיא מגבירה את הקול שלה עד כדי צווחות, עד שהגיע השומר של הקניון וניתק את הסוס מהחשמל.
-------------
תמרור עצור
מה עושה בלונדינית שרואה תמרור עצור?
- נותנת לו כיף...
-----------------------
משקה את הפרחים ששם...
------------------
מה זה ארוך, קשה ודופק בלונדיניות?
מבחן בגרות!
-------------------
בלונדינית מבריזה
שחרחורת, ג'ינג'ית ובלונדינית מתקבלות לעבודה חדשה.
כעבור כמה ימים הן שמות לב שהבוסית שלהן חוזרת מוקדם מדי הביתה. יום אחד אמרה השחרחורת: "זה לא פייר, ממחר בואו גם אנחנו נבריז מוקדם".
למחרת, כ-5 דקות לאחר שהלכה הבוסית, הלכה השחרחורת למספרה, הג'ינג'ית לקניון והבלונדינית הביתה.
כשהגיע הבלונדה הביתה, ראתה את בעלה בוגד בה עם הבוסית שלה, וברחה משם מהר.
למחרת, אחרי שהבוסית הלכה אמרה הג'ינג'ית: "בואו נבריז שוב ,זה הלך מצוין".
"מה פתאום?!", אמרה הבלונדינית, "אתמול הבוסית כמעט תפסה אותי מבריזה!"
------------------------------
פסיכומטרי
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן.
אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע.
הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?"
עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"
-----
הוראות הפעלה
בלונדינית עם אוזניות באוזניים נכנסת למספרה.
הספר מגיע אליה ושואל אותו איך היא רוצה להסתפר, אבל היא לא עונה.
שואל שוב הספר והיא עדיין לא עונה. ביקש הספר שתוריד את האוזניות אבל לא שמעה כלום.
החליט הספר להוריד לה את האוזניות כדי שתישמע ופתאום הוא רואה שהיא נהיית כחולה, סגולה, ירוקה ונופלת על הרצפה ומתעלפת.
מאזין הספר לאוזניות ושומע: "לשאוף ולנשוף, לשאוף ולנשוף!!"
----------------
הוראות הפעלה
בלונדינית עם אוזניות באוזניים נכנסת למספרה.
הספר מגיע אליה ושואל אותו איך היא רוצה להסתפר, אבל היא לא עונה.
שואל שוב הספר והיא עדיין לא עונה. ביקש הספר שתוריד את האוזניות אבל לא שמעה כלום.
החליט הספר להוריד לה את האוזניות כדי שתישמע ופתאום הוא רואה שהיא נהיית כחולה, סגולה, ירוקה ונופלת על הרצפה ומתעלפת.
מאזין הספר לאוזניות ושומע: "לשאוף ולנשוף, לשאוף ולנשוף!!"
--------------------------
בלונדינית...
שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!!
הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?!
---------------
משותף
שאלה: מה משותף לבלונדינית ולסלולרי במקלט?
תשובה: לשניהם אין קליטה..
------------
חשבון לבלונדיניות
שתי בלונדניות הלכו לגן חיות אז בלונדינית אחת אומרת לשניה: אם את מנחשת כמה מטבעות יש לי בכיס אני נותנת לך את שלושתם... השניה אומרת לה: שתיים?...
תהנו , ותגיבו !

ציטוט ההודעה