בדיחות - עדות > אגס (גרסת הדפסה)
אם תכפילו מרוקאי באגס ותחלקו בחרא מה יצא ? אגס, כי מרוקאי וחרא מצטמצמים !
--------------------------------------------------------------------------------
בדיחות - עדות > דלק (גרסת הדפסה)
פרסי נכנס לתחנת דלק ומבקש את מנהל התחנה, המנהל מגיע והפרסי שואל אותו : כמה תעלנ לי טיפה אחת של דלק ? אז המנהל אמר לו, טיפה אחת זה בחינם, אז הפרסי אומר : יופי, אז טפטף לי פול !
--------------------------------------------------------------------------------
בדיחות - עדות > רצח (גרסת הדפסה)
פרסי רצח את אישתו חודש לפני שהרופאים אמרו שהיא תמות מיתה טבעית, למה ? כי היה מבצע על קבר בבית הקברות !
בדיחות - עדות > מהר (גרסת הדפסה)
למה פרסים עונים ממש מהר לטלפונים בבית ? שיחשבו שיש להם יותר מאחד בבית.
בדיחות - עדות > ישראלי (גרסת הדפסה)
ישראלי נוצרי ומוסלמי נכנסים למסעדה, אז המלצר ניגש אליהם ואומר להם : מה זה פה, בדיחה ?
בדיחות - עדות > שטיחים (גרסת הדפסה)
למה פרסים אוהבים שטיחים ? שאם למישהו נופל כסף אז הוא לא שומע..
בדיחות - עדות > אופניים (גרסת הדפסה)
פרסי אחד ראה את אישתו הפולנייה נוסעת על אופניים, אז הוא שאל אותה : לאן את נוסעת עם האופניים ? אז היא ענתה שהיא נוסעת לבית הקברות, אז הפרסי אמר : ומי יחזיר לי את האופניים שלי ?
בדיחות - עדות > נשואה (גרסת הדפסה)
מה אומרת כל יום פולניה נשואה שעוברת ליד המראה ומסתכלת בה ? מגיע לו !
בדיחות - עדות > בית (גרסת הדפסה)
איך איך לזהות בית של פרסים ממרחק ? אפשר לראות את נייר הטואלט מתייבש על חבל הכביסה !
בדיחות - עדות > ניצרה (גרסת הדפסה)
מה עושים כשכורדי זורק עליך ניצרה ? בורחים מהר כי הוא בטח עדיין מחזיק את הרימון !
תהנו , ותגיבו !

ציטוט ההודעה