מי לדעתכם ה TANK הכי טוב מ בין 4 ה טנקים TK SK PALADIN DA
הסבר קצת על יכולות מיוחדות שיש לכול ה טנקים ובכלל מידע עליהם :
DA- בעל התקפה חלשה מאוד אפילו עם +STR בעל הרבה HP CON גבוה סקילים למציצת חים מגופות ו להוציע רעל מהם יכול לזמן DARK PANTER שעוזר לו
PALADIN- דומה ממש ל DA אבל הוא משתמש ב כוח קדוש ויכול לרפא ממש חזק נגד UNDEAD בזמן הקרב יכול להקריב תחים שלו בישביל לעביר אותם למישהו אחר
SK- טנק בעל ה HP ו ה CON הכי נמוכים אבל עם ההתקפה הכי חזקה יודע למצוץ חים מ אחרים יכול להשתמש ב LS שמשתק את היריב לכמה דקות עם עבר כמובן יכול גם לזמן CUBICS שעוזרים לו בזמן הקרב -מחלישים תיריב מרעילים וכו'...
TK-דומה ל SK בתכונות שלו אבל הכי חלש ב כוח מבין כול ה טנקים אך בעל ה הגנה הכי גבוה יכול לזמן LIFE CUBIK שמרפא אותו ולהשתמש בסקילים לריפוי כמו של פלדין
הסבר על בגדים ונשקים בישביל טנקים שאני אישית ממליץ (זה ככה לכול הטנקים)
רמה 1-20 לא משנה כעיקרון מה ללבוש וגם הנשק לא ממש חשוב כי עדין אין סקילים בישביל סוג נשק מסוים
רמה 20-40 אני ממליץ על BRIGANDIN SET ו ELVING LONG SWORD למי שאין כסף יכול לקנות מיטריל (לא יודע איך כותבים נכון) ו SWORD OF REVOLUTION
רמה 40-52 עם יש לכם כסף תקנו FULL PLATE SET או מקסימום COMPOSITE אבל לא פכות מזה בקשר לנשק אני ממליץ או SWORD OF DELUTION (סורי עם לא כתבתי נכון) עם SA HP או YAKSA MACE SA HP
רמה 52-61 פה הרבה טנקים שאין להם כסף קונים AVADON/ZUBEI אבל אני מעדיף להסוף כסף ולקנות ישר DOOM SET שהוא הכי מושלם לטנק מעלה 3 + CON מוריד STR-3 ומוסיף HP ועוד בונוסים
למי שיש כסף ל נשק TOP B שיקנה ART OF BATTLE AXE או DEADMANS GLORY SA HP או תשרו עם נשק של C אבל בשום אופן לא לקנות LOW B כי זה סתם ביזבוז כסף
רמה 61-76 פה כבר מתחיל להיות בעיה כי לא לכולם יש כסף לדברים האלו אבל מי שיש שיקנה NIGHTMER SET ומי שאין יכול לקנות DARK CRISTAL אבל אני לא ממליץ סטים אחרים של A זה ל DD
בקשר לנשק יש 2 בחירות או ELISYAN או DARK LIGION אני אישית ממליץ עליו הוא יותר יפה ו ה CRITICAL איתו יהיה יותר חזק כמובן על תשקחו לסים SA HP בפנים
רמה 76+ IC SET זה הבחירה היחידה שיש ו בקשר לנשק או BASSALT BATTLE HUMER או FB כול אחד יקנה מה שיותר מתאים לו
עוד אני ממליץ קודם כול להשקיע כסף ב בגדים אחרי זה עגילים וכול זה ורק אז בנשק כי גם ככה טנק לא אמור להיות חזק ומי שמשחק עם DA יש לו את הפנטר שעושה את העבודה
TATU שאני ממליץ לעשות זה
CON+4 STR -4
DEX +4 STR-4
WIT +4 INT -4
האחרון לא ממש חובה אבל הוא עושה טעינת סקילים יותר מהירה וגם הגנה נגד SLEEP
למי ששואל בישביל מה ל טנק DEX אז זה בישביל הגנה יותר טובה עם המגן
טוב עד פה אין לי מה להוסיף מצפה לתגובות