קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. כמה הימורים-יום שלישי...כנסו משחקים טובים
    על ידי Marik_Rabayev בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 01:00
  2. תאמינו או לא היו עוד משחקים
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 10:10
  3. [קונה] משחקים טובים לרשת LAN ב-50 נק'
    על ידי XFecToR בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 18:00
  4. יובה - באיירן [+1], איידהובן - מילאן 2 משחקים טובים
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 16:05
  5. [בקשה] אפשר עוד משחקים במשחקייה?
    על ידי 'Am1r בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 14:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

עוד משחקים טובים!

  1. #1
    משתמש משקיע
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    35
    הודעות
    2,353
    לייקים
    0
    נקודות
    6,083
    משפט מחץ
    So..You Are Smart?!
    מין: זכר

    ברירת מחדל עוד משחקים טובים!

    טאז נחטף ע"י יוסמיטי סאם (הקאובוי הג'ינג'י), אך לא עובר זמן רב, וטאז מצליח להמלט מהשבי. עם זאת, סאם אינו מוכן לוותר, ויוצא לתלות בכל רחבי העולם פוסטרים עם ההודעה "מבוקש" שנושאת את שמו של טאז. כטאז, תתבקשו להסיר את כל הפוסטרים מהקירות, ולהלחם בשליחיו של סאם לאורך כ 15 שלבי המשחק. לצידו, יעמדו כמובן כל התרגילים מהסידרה המצוירת, כולל טריק "הפורפרה" המוכר שבעזרתו תוכלו להרוס כל דבר הניכר בדרכיכם, דבר שיזכה אתכם דרג אגב גם בנקודות נוספות.

    חלק 1חלק 2




    פטן ג'ק ספארו, אליזבת' סוואן וביל טרנר יפקדו את מסכי הענק של אולמות הקולנוע בתחילת הקיץ הקרוב, ועם מסכי הקולנוע, לא הוזנחו המסכים הקטנים יותר. במקביל ליציאת הסרט השלישי בטרילוגיה הנהדרת של שודדי הקאריביים, Pirates of the Caribbean: At World's End, יצא המשחק בעל אותו השם אשר ילווה את הדמויות האהובות דרך אירועים ומקומות בהשראת שני הסרטים האחרונים. אתם, השחקנים, תשחקו את אותם גיבורי הסרטים דרך העלילה להתפתחויות שונות שלא נראו בסרט, טוויסטים מפתיעים ומקוריים ומקומות חדשים שעדיין לא נראו.

    במשחק ישולבו מוטיבים של פלטפורמה, הרפתקאה ומצבים בהם תצטרכו לחשוב כדי לעבור. אתם רוב הזמן תתפעלו רק אחד מגיבורי הסרט כאשר בחלק מן המשימות תוכלו להחליף בין שלושה במהלך אותה המשימה ושתי הדמויות האחרות בהם לא תשלטו באותו הרגע יתופעלו על-ידי אינטליגנציה מלאכותית לצדכם. לג'ק, אליזבת' וביל יש בבסיסה של מכניקת הקרב של המשחק את אותה הטכניקה של לחימה, אבל מהלכי השרשרת והסיום של כל אחד מהם שונה וייחודי.


    חלק 1חלק 2





    הרוצח השכיר מספר-47 חוזר במשחק פעולה ריאליסטי מגוף שלישי, בו אנו מגלמים כפיל אנושי, שה- DNA שלו הורכב מאלה של חמשת הפושעים הגדולים ביותר בעולם. כאשר "47" מאבד קשר עם הסוכנות המעסיקה אותו, הוא עובר לאמריקה בחיפוש אחר מטרות חדשות. ב-Blood Money אנו צפויים לקבל חוויה ברוטאלית ומציאותית בגילומו של הרוצח השכיר הקטלני בעולם.

    * IBM PC or 100% compatible
    * Microsoft Windows 98SE/2000/XP (admin rights required)
    * Pentium III 800 or Athlon equivalent
    * 28 Mb RAM (Windows 98SE)
    * 256 Mb RAM (Windows 2000/XP)
    * 100% DirectX 8.1 compatible 32Mb 3D Accelerated Card
    * Windows -compatible sound card (100% DirectX 8.1 compatible)
    * Quad-speed (4x) CD-ROM drive
    * 2Gb free disk space
    * DirectX 8.1 compatible mouse and keyboard


    חלק 1חלק 2חלק 3חלק 4 חלק 5





    משחק ראגבי מקצועני, כולל כל הקבוצות האמיתיות, השחקנים, המגרשים, מצבי מזג אויר שונים ומצבי משחק הכוללים אפשרות קריירה ואימונים.


    סיסמה:
    s7or4x


    חלק 1חלק 2חלק 3




    רבותיי המשחק מעווווווולה...
    בGAME SPOT דירגו אותו נמוך מאוד יחסית, אבל לדעתי הוא יותר יפה מ X-MEN LEGEND 2
    (והוא יותר חדש).
    המשחק יפה מאוד, אני בעצמי הורדתי אבל לא הבנתי את הסיפור עדיין כי אני ממש בהתחלה. בכל מקרה, זה נראה משחק יפההההה אם מהלכים חבל על הזמן, אני ממליץ בחום!!! תורידו.

    להורדה





    המשחק מתרחש אי שם בעתיד בעולם מרוחק ומסתורי, בשם Halo, כאשר כוח צבאי אנושי וקטן, שאתה עומד בראשו, צריך להגן על המעוז האחרון של האנושות - הכוכב הטבעתי Halo מפני גזע חייזרים בעל עליונות טכנולוגית, ולנהל מלחמת גרילה בים, באויר וביבשה, תוך שימוש בכלי נשק אנושיים ובכלי נשק זרים, כאשר השחקן נכנס למערבולת של פעולה מהירה ומרדפים חסרי מעצורים.
    האמצעים שיעמדו לרשותך הם דלים ביותר, והאויבים מתוחכמים מאד... Halo מביא חידושים רבים בתחום המשחקיות - משחק רציף, ללא הפסקות וללא "משימות" מוגדרות, וכן מנוע גרפי, שרבים כבר נשבעו שהוא היפה ביותר שנוצר אי פעם למשחק מחשב (יותר טוב מגירסת ה Xbox), עלילה עמוקה ומעניינת, כלי הנשק מאוזנים, וכמו כן יכולת לנהוג בכלי רכב שונים במהירות, תוך תמיכה במודל פיזיקאלי מתקדם, זוהי תוספת ברוכה אשר מוסיפה המון למשחק.
    המשחק כולל בתוכו מערכת לאינטילגנציה מלאכותית חסרת תקדים, אשר תהפוך את האויבים במשחק, הקונבנט, לקשים במיוחד לחיסול.
    בין המטרות שלכם, תתבקשו לתקוף עמדות של האויב, לפשוט על מעבדות קרקעיות של טכנולוגיה מתקדמת, להציל חברים שנישבו, לגנוב רכבים של חוצנים ונשק ולצלוף בכוחות האויב. בנוסף לכך יוצר המשחק לשחקנים עולם בידיוני של סרט הוליוודי, כך שעם סיפור עלילתי, דמויות מורכבות ואויבים פיקחים, המשחק ימלא את כל החלומות של מעריצי המדע בידיוני.

    עוד מציע המשחק תמיכה מצויינת במשחק רב-משתתפים, ברשתות מקומיות וכמובן במשחק מלא ברשת האינטרנט, הרכב צוות, בחר תפקיד, והילחם ביחד עם חבריך בסגנון של "כולם נגד כולם" דרך רשת או אינטרנט או עם חבר במשימות של שחקן יחיד.

    המשחק שיצא תחת המעטפת של חברת Microsoft היווה את אחת מפריצות הדרך בתחום משחקי קונסולת ה XBox, וזה זמן רב מחכים בכל העולם שתגיע גירסה מוסבת גם ל PC.... והנה היא כאן במלוא תפארתה!

    להורדה




    שלום וברוכים הבאים למהדורה הגזיליון של Need for Speed או בקצרה NFS, משחק המירוצים שללא ספק זכאי לתואר "אחת מסדרות המשחקים הארוכה בהיסטוריה". ובעוד שמותגים אחרים של EA לא מראים שיפור משנה לשנה ואפילו ההיפך, בהחלט ניתן לומר על NFS שמדובר באחד הכותרים שמשתבח על פי רוב עם השנים ו-Carbon שהוא שמה של העיר בה נשחק כלל לא שונה.

    כיוון שצורת המשחקיות של משחקי מירוצים ברורה לכל, בואו נדלג על ההסבר של מה עושים במשחק, ונקפוץ ישר למיגוון התוספות הרבות אותן אנו צפויים לראות במשחק החדש בסידרה זו (זה יהיה ארוך אז תחזיקו מעמד). לפי EA חובבי המירוצים נחלקו לשניים, יש את אלו שפנו לכיוון המירוצים החוקיים בתוך העיר, ועתה הם מתחרים במסלולים חוקיים, ויש את אלו שפנו לכיוון האקסטרים, והלכו עם המירוצים צעד אחד קדימה. המירוצים הללו מהווים את אחת התוספות העיקריות - מדובר במירוצים שמתבצעים בתוך קניון קרבון (Caron Canyon) בין שני מתמודדים בלבד, מקום בו ניתן להתפרע כמה שרק רוצים. המירוצים הללו נועדו בעיקר לסגור חשבונות עם יריבים מרים והתמורה גבוהה, ממש כמו הסיכון.

    אנו נתחיל את המשחק כשאנו (איך לא?!) בתחתית הסולם של המתחרים, ובמהלך המשחק נצטרך להוכיח את כישורינו תוך שאנו עולים ברמה, מטפסים בדירוג, משתלטים על חלקים שונים של העיר, פותחים שידרוגים נוספים ומרוויחים הרבה כסף ומכוניות. על מנת לעשות את כל זה, במהלך המשחק נצרף אלינו נהגים אחרים, שיהוו חלק מהצוות שלנו. לכל אחד מאנשי הצוות הללו יש שני מאפיינים עיקריים מתוך שישה אפשריים, אחד שימושי מחוץ למסלול והשני שימושי בתוך המסלול.

    בתוך המסלול היכולות נחלקות ל-חוסם (Blocker), סייר (Scout) ומוביל (Drafter),בתרגום חופשי מאד. כל אחת מהיכולות הללו נוכל לנצל כמה פעמים במהלך תחרות (כדי שלא נגזים יש מגבלה הגיונית) כאשר כל אחד מאנשי הצוות מבצע את תפקידו: החוסם מפריע ליריבים להתקדם מתוך מטרה לעזור לנו להוביל, הסייר מאיץ הרבה קדימה ומאתר שבילים, מסלולים, קיצורי דרך וכולי ומדווח לשחקן הן דרך הרדיו והן באמצעות רמזים ואילו המוביל נותן לכם לתפוס מהירות על חשבונו, הוא מהווה מעין מגן רוח עבור השחקן עד שאנו תופסים מהירות מספקת ועוברים אותו. בעוד שדמויות אלו יכולות לנצח משחקים עבורנו, מטרתן העיקרית היא שאנו ננצח וכך הם ישתרכו הרבה מאחור אם יהיה צורך. מחוץ למסלול התפקידים משתנים ל-מכונאי (Mechanic), ממציא (Fabricator), ומתקן (Fixers). המכונאי נותן בונוס בעת שידרוג האוטו, הממציא נותן בונוס בעת שיפצור האוטו ואילו המתקן עוזסר להרגיע את המשטרה שחוזרת במשחק זה אבל עם דגש מוחלש לעומת Most Wanted.

    בואו נחזור לרגע למירוצי קניון קרבון שהם התוספת החדשה והמעניינת ביותר - כאמור מדובר על מירוצים בעלי תמורה גבוהה וסיכון גבוה לא פחות. סיגנון המשחק הוא קרב אחד על אחד, כאשר כל מסלול כזה נעשה פעמיים. תמיד נתחיל במכונית העוקבת, ומטרת המירוץ בניגוד לרגיל היא נקודות. ככל שנצליח להיצמד יותר ליריב, כך נרוויח יותר נקודות. בעת שנעשה את המסלול פעם שניה אנחנו נהיה המובילים ואילו היריב ינסה לעקוב אחרינו, אם יצליח הוא יאכל לנו את הנקודות ובסוף המירוץ הסיכום הכולל ייקבע את התוצאה. אם היריב לא הצליח להוריד לנו את כל הנקודות, נזכה בפרס, מאידך אם כן הצליח נחזור הביתה מובסים וייתכן אפילו שנחזור ברגל! בעוד המסלול עצמו אינו קשה יש המון לחץ להיצמד אל המכונית היריבה או מאידך להישאר מלפניה ולכן, על אף שהמסלולים לא קשים מאד ייתכן שנמצא את עצמנו עפים דרך מעקה הבטיחות אל עבר התהום מטה ומקרה כזה לא רק שהמירוץ נגמר במיידית, אלא נזכה גם בחתיכת פח מהודרת שפעם היתה המכונית שלנו. כמובן שלמירוצים הללו יש כל מיני פרמטרים שמיכולים לסיים את המירוץ מבעוד מועד - אם הצלחנו לעקוף את המכונית המובילה ושמרנו על היתרון ליותר מ-10 שניות, ניצחנו, על אותו משקל אם היריב עובר אותנו ל-10 שניות ויותר אנו ישר נפסיד וכנ"ל נכון אם לא נצליח לעקוב אחר המכונית המובילה, היה והמרחק בינינו רק גדל נפסיד, וההיפך נכון, אם אנחנו נפתח פער מהיריב.

    חזרה מחודשת עושים מירוצי הדריפט (Drift) שחוזרים גם הם לאחר מתיחת פנים רצינית שנועדה בין היתר לטפל בכל אותן שיטות שאנשים מצאו להישאר בדריפםט תמידי וכך לשבור את שיטת הניקוד. מעתה ניתן יהיה לעשות דריפט רק בסיבובים שהוגדרו לכך מראש וכך לא ניתו יותר לבצע דריפט במלול ישר. חידוש נוסף שנעשה עם הדריפט שעתה כל שנצטרך לעשות הוא להיכנס לסיבוב כדי לראות איך המכונית זוקרת זנב, אין יותר היגוי יתר, בלימה או כל אחד מאלה, עתה הדגש הועבר לשליטה על המכונית - הדריםט אוטומטי ואילו אנו צריכים להישאר בשליטה על הרכב.

    אחת מהטענות הגדולות כלפי NFS: Most Wanted היתה שהתחושה עם כל כלי הרכב מרגישה אותו דבר. EA חזרה לשולחן השירטוטים וטיפלה בבעיה על ידי יצירת שלוש קטגוריות שלתוכן המכוניות יתחלקו: טיונר (Tuner), מאסל (Muscle) ואקזוטית (Exotic). הטיונר כשמה כן היא - מכונית ממוצעת שניתן לעשות לה טון שיפורים כך שתיראה מיוחדת ותתאים למירוצי כביש עצומים ומהירים. מכוניות המאסל הן מכוניות ספורט משנות ה-60 וה-70 והאקזוטיות הן חיות בשווי של רבע מיליון דולר עם אין סוף כח סוס. הטיונר הן בעלות מהירות ממוצעת ושליטה טובה, המאסל בעלות מהירות עצומה ושליטה גרועה והאקזוטיות זריזות מהר ובעלות שליטה טובה אבל פחות מהטיונר. מקורות יודעי דבר מספרים שזהו יישום שעובד נהדר ושההבדלים בין המכוניות אכן מורגשים בצורה ברורה טובה וכיפית.

    שינוי נוסף היא מערכת הבלמים. עכשיו מדובר במערכת שהיא לא רק לחיצה על כפתור, אלא העוצמה והמהירות בה תילחצו את הכפתור תקבע את עוצמת הברקס וכך יכול להיווצר מצב של נעילת גלגלים במקרה של לחיצה חזקה ומהירה. ולבסוף יש לנו את מערכת הפיסול (Autosculpt). לכל מכונית יש בערך 10 חלקים שונים שניתנים לפיסול וכך אנו נוכל לעצב לעצמנו את המראה של האוטו על כל המשתמע מכך. נוכל להקטין, להגדיל, להרחיב, להגביהה ,להנמיך, לסובב כל חלק כרצוננו (הכל בגבולות ההיגיון). כבר בשלב זה ברור שאופציות העיצוב יהיו עצומות וכמעט אין סופיות.

    לסידרת NFS יש קהל מעריצים שצמא למנה הקבועה שלו, ואין ספק שגם הפעם צפויה לכל אותם מעריצים כמו גם לכל אוהבי משחקי המירוץ חוויה כיפית וארוכה שתכלול הן מצב סיפור ארוך והן אופציות ריבוי משתמשות מקיפות וכיפיות. וכפי שאמר לי מישהו, צפו לראות את קרבון על כל מערכת משחק ידועה לאדם, לצמחים ולחייזרים

    להורדה




    היכונו למשימת קומנדוס הקטלנית ביותר אי פעם. מההריסות הקפואות בסטאלינגרד ליערות של אירופה, עד לחופים של נורמנדי על אנשיך להיעזר בכל כישוריהם כדי להרוס את מכונת המלחמה הגרמנית. לראשונה בסדרה, עברו את קווי האויב והכנסו לקרבות שטופי דם נגד האויב, עכשיו גם בקרבות רב משתתפים אחד נגד השני וביחד, שחקו בשלבים עד 12 שחקנים ביחד. משחק האסטרטגיה המאתגר ביותר עד כה מגיע אליכם במבצע מיוחד מאחורי קווי האוייב



    חלק 1חלק 2חלק 3חלק 4





    לפני מספר שנים, יצא משחק מחשב בשם GTR. המשחק היה אחד ממשחקי הנהיגה המציאותיים ביותר בזמנו ונחשב למשחק קשה במיוחד שדרש מהשחקן יכולת גבוהה מאוד. בקרוב, יצא לעולם אחיו הקטן. ו"קטן" היא מילת תואר לא מתאימה. GTR2 יהיה אחד ממשחקי הנהיגה המרשימים ביותר של השנים האחרונות. למי שלא מכיר, בGTR השחקן נוהג ב"סופר-מכוניות": למבורגיני, פורשה, פרארי ודומיהן, לאחר שפירקו אותן ליסוד ובנו אותן מחדש בתור מכונות מהירות. ב GTR2 יהיה מבחר של כ-30 מכוניות שונות, אבל לכל מכונית יהיו מספר גרסאות שירגישו ויתנהגו אחרת.
    להורדהקראק




    משחק "שודדי הקאריבים" חדש מגיע מ-Bethesda וממפתחי Fantastic 4 לקראת צאתו של הסרט השני בסדרה, Dead Man`s Chest, בכיכוב ג`וני דפ, אורלנדו בלום וקירה נייטלי. במשחק, בעיקרו כותר לחימה על פני 24 שלבים מגוונים, נוכל לשלוט בשלוש הדמויות העיקריות - הפיראט הסהרורי ג`ק ספארו, חרש החרבות ויל טורנר ובת המושל אליזבת` - בעודם נלחמים בפיראטים ובאויבים אחרים, בים וביבשה.
    בחלק מהקרבות נלחם עם חברינו לצידנו, ונוכל לעבור כאוות נפשנו בין הדמויות, שלכל אחת תנועות משלה. בנוסף מובטח תיבול קל של התגנבות ופתרון חידות להשלמת נוסחת משחק הפעולה מבוסס הסרט. דפ אחראי לדיבוב של קפטן ספארו גם במשחק, כך שניתן לצפות לפחות למונולוגים משעשעים מצד הגיבור הברברן.

    להורדה



    כפי שהבנתם המשחק הוא על הסרט רובוטריקים.
    בהתחלת המשחק תוכלו לבחור מי אתם רוצי להיות הרעים (שקרניקים) או הטובים (רובוטריקים) לאחר שתבחרו משהו אתם תתחילו לשחק עם כל הרובוטים שיש באותה קבוצה. במהלך המשחק תצתרכו לעבור משימות רבות ויש גם כמה בונוסים כגון על מהירות גליצ'ים וקפיצות גבוהות. הגרפיקה במשחק יפה במיוחד והשליטה היא כמו ב-GTA.

    חלק 1חלק 2חלק 3

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם
    שם פרטי
    מורדי
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    33
    הודעות
    851
    לייקים
    0
    נקודות
    251
    משפט מחץ
    גבר בלי בחורה זה כמו גפרור בלי אש!
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,920 | הודעות: 8,151,502 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect