• הקפידו לקנות תפוחים ללא פגם, תפוח פצוע ירקיב במהרה.
  • שימרו על התפוחים במקרר בכלי פתוח. טמפ' החדר גורמת להבשיל במהירות.
  • תפוחים פולטים גז אתילן, הגורם להבשלת פירות אחרים הבאים במגע עם התפוח. שימרו עליו בשקית ניילון פתוחה.
  • תפוח הנשמר בסביבה אופטימלית, יכול להחזיק מעמד יותר משלושה חודשים.
  • כדי לבדוק את טריותו של התפוח, הכניסו אותו לכלי עם מים. אם הוא טרי הוא יצוף, שכן 25% מהתפוח הוא אוויר.
  • שילוב של תפוח עץ וקינמון ידוע כמרגיע ומסייע במתן תחושת שובע.
  • בתפוח עץ חמוץ, יש את אותו ערך קלורי כמו בתפוח מתוק, לכן, מי שחשב שתפוח עץ חמוץ משמין פחות, טעה.
קרדיט: Ynet