רוצים לראות תגיבו!
דבר ראשון!! יש שלושה סוגים של בוטים!!!
1)סתם מישהו שמשתמש בבוט ללילה
2)בוט של JoyMax כדי שלא יהיה מקום בסרבר
3)בוט של כסף:אני בטוח כשאתם בעיר אתם רואים אנשים מפרסמים אתרים של קניית כסף במשחק
אך אתם חושבים שיש להם 100 מיליון במשחק למכור?טוב אני יודע אך הבוטים שלהם!!! שימו לב כשהבוטים הורגים מפלצת הם 100% לוקחים את הכסף,הבוטים לוקחים כסף כל היום וכשניגמרים להם השיקוים הם חוזרים ונותנים את כל הכסף שהם אספו לשחקן אחד(תאמינו לי אם יש לכם 1000 בוטים שפועלים 24 שעות בלי הפסקה 100 מילון בישבילכם כלום)מאותו השחקן הם מוכרים לכם את הכסף שאתם קניתם באתר,
כל החרא שגם אם נותנים לכל אלה באן תוך שעה אחת הם פותתחים שחקנים חדשים!!! אני חושב שאין דרך לעצור את זה. אז אתם רואים ככה JoyMax עושים בוטים חברות של כסף עושים בוטים אנשים משתמשים בבוטים ככה שאנחנו נדפקנו!! אין לנו דרך להלחם בהם!!
אך אפשר לדעת אם מישהו בוט:
1)יש לו שם מוזר כמוasddxz dsfxcvx ftgdf סתם דוגמאה אבל לא תמיד יש אנשים שלא רצו לעשות כינוי אז סתם כתבו משהו.
2)בעיר אתם רואים הרבה אנשים זזים באותו הקצב אפילו בדיוק מאותו מקום ובדיוק למקום אחר וכשהם יוצאים למחוץ לעיר הם הולכים עוצרים לרגע וככה כל הזמן.
3)יש כאלה בוטים שבאמת אין להם מתקפות הם רק תוקיפים אם הGlaive!!! ויש להם armor הם לא משתמשים בסקילים בכלל.
4)אם אתם רואים את אותו שחקן משחק כבר שבוע באותו מקום לי הפסקה הוא בוט.
5)לפעמים תראו הרבה אנשים זזים בדיוק אותו דבר הולכים על אותה מפלצת וככה כל הזמן הם בוטים
עכשיו אתם חושבים מה אנחנו יכולים לעשות בקשר לזה?!?!כלום הבוטים חוזרים אחרי שהורגים אתם! אז אל תחשבו כהרגתם בוט אתם עזרתם למשחק אתם סתם הפכתם לרוצחים.

. אז אתם רואים ככה JoyMax עושים בוטים חברות של כסף עושים בוטים אנשים משתמשים בבוטים ככה שאנחנו נדפקנו!! אין לנו דרך להלחם בהם!!